@Campermike
Voorzichtigheid. Lees zeker alles op de homepage. Omdat ik het niet heb gedaan en nog nooit zoiets heb gezien, moest ik er duur voor betalen. Ik verbleef bij een stacaravan en 2 personen en rekende af met 22 euro plus stroom. Maar ik moest 38 € betalen. 1,5 dagtarief, want ik had al geboekt om 11:45 uur (11 € meer) en 5 euro extra voor V + E. Ik noem dat afzetterij. De prijzen kloppen hier niet.
Zeer rustige parkeerplaats. Niet ver naar het centrum waar elke woensdag markt is. Coördinaten zijn niet de plaats, maar de Abfahtstelle waar het vanaf de hoofdweg in de richting van de ruimte gaat.
Gemengde parkeergelegenheid direct aan het fietspad en aan het water. Plaats in het laagseizoen aangenaam rustig. Zelfs de spoorlijn op ongeveer 500 meter afstand is draaglijk.
Verwijdering werkt nog steeds, maar er is geen water.
De plaats heeft alles wat ik nodig heb om te overnachten. Stil 's nachts.
Sitecode: 20436
Normale V + E-faciliteit. Alles oké.
Gemengde parkeerplaats met banken en een steiger. Bar in de buurt. Quaint en stil.
Loosplaats met water. Prima plaats heeft alles wat je nodig hebt onderweg.
Gemengde parkeerplaats met gratis lozen/water.
Slechts plek voor 5 campers. Als er een langere vooraan staat echter minder. Servicestation gratis en het strand is niet ver. Maar leuk is anders.
Goed uitzicht op het meer. Slechts 3 plaatsen zijn officieel vrijgegeven. Mooie plek als iedereen zich verstandig gedraagt. Niet voor lange campers.
's Avonds werd 10 € geïncasseerd. Plaats en vooral de toiletten helemaal verwaarloosd. De 10 euro niet waard. Liever gratis (toegestaan) lozen en ergens leuk staan.
Mooie parkeerplaats met ruime plaatsen. Geen redelijk alternatief in de buurt van de stad gevonden. P2 kost nu 20 euro. Jammer dat er geen spoelwater gratis verkrijgbaar is bij het toilet legen. Anders bijna perfect voor zo'n mooie stad.
Een omheinde plek naast een tankstation. Dichtbij de hoofdweg. Verzorging voor passanten kost 3 euro. Mooi is anders. Heb alleen geloosd en vervolgens reed ik naar de kerk op de berg.
Super plaats met een ver uitzicht naast een mooie oude stad. Bij de ingang is een toilet. Met voorzieningen zou hij van mij 10 punten krijgen.
Alles wat je nodig hebt. Grote parkeerplaats. Heel dicht bij de winkels en toch rustig. Zoiets moet je vaker vinden.
Een camping zoals ik het graag heb. Geen overbodige luxe en entertainment. Veeleer natuur, maar goede sanitaire voorzieningen en een eerlijke prijs. Camperplaatsen in de omgeving zijn meestal duurder. Locatie aan zee.
Mooie plek met een prachtig uitzicht. Op een terras. Water gratis. Rustig 's nachts. Afvalcontainer. Dorp niet ver weg. Vlak naast het buitenzwembad. Toch half september al gesloten.
Grote camperplaats, maar beetje ver lopen van de zee en de stad. De prijs van 8 euro inclusief camperservice is oke. Breed schoon strand.
Geweldig strand. Camperservice bij de prijs inbegrepen. 1 euro om water In te nemen. Weg en het spoor te lawaaierig voor mij. Smalle plaatsen, maar bij zee waarschijnlijk normaal.
Voor een gratis V + E punt Electriciteit incl. Goed.
Parkeren bij het InfoCenter en de politie. Poradweg direct ernaast. Zeer centraal, maar een beetje lawaaierig. Alternatief: Achter Conad is er een klein park. Aan de achterkant is parkeergelegenheid. Camper kan slechts 6 m zijn.
Grote mixed parkeerplaats met gereserveerd deel voor campers waar ook vrachtwagens staan. Haven, café's en vismarkt in de buurt.
Plaats met zeer lange parkeerplaatsen. Direct aan het fietspad naar Po. Winkels op loopafstand. Een van de weinige V + E golfbanen in de omgeving. Goede locatie om te fietsen.
Niet ver van het centrum. Plaats en lozen en laden gratis. Zeer weinig te doen voor zo'n grote ruimte. Stad wordt aanbevolen.
Plaats is veel te duur, vooral omdat het aan de andere kant van de weg slechts 4 euro per 25 uur kost. Daar is er alleen water en geen loosfaciliteiten, maar het is stiller en dichter bij het strand. Als u absoluut moet kunt u op deze plek altijd nog voor 4 euro lozen.
Echt mooie plek, maar de plaats is slechts een noodoplossing als je niets anders vindt om Caorle te bezoeken.