@Campernerds
- 2017
- Bürstner Nexxo T 745
- 2016

Hele fijne overnachtingsplek voor doorreis! Veel ruimte en mooie plaatsen. Verlichting aanwezig. Prima schone warme douches en toiletten! Het dorpje is op korte loopafstand. Een mooie supermarche ligt iets buiten het dorp.
Deze camping voldeed aan onze verwachtingen. De receptie vonden wij deze keer minder behulpzaam, ondanks dat wij ons in het Engels goed konden redden. De sanitaire voorzieningen waren schoon en ruim voldoende. Onze kampeerplek was heerlijk ruim en bood veel comfort. De rivier langs de camping was prachtig en gaf het verblijf een extra mooie uitstraling.

Een uitzonderlijk mooie camping direct aan het meer, met prachtige natuur en ruime plaatsen. Dankzij Yoann konden wij onze vakantie voortzetten nadat het zonnescherm van onze camper was afgewaaid. Mathilde maakte met haar geweldige service ons verblijf onvergetelijk. Huttopia mag trots zijn op medewerkers als Yoann en Mathilde; zij maken echt het verschil
Erg mooie en zeer complete camperplaats. De plaatsen zijn ruim en verhard. Het sanitair is prachtig en schoon! De eigenaresse is erg vriendelijk. Hondenspeelplaats aanwezig. Er is een Jeu de boules baan. Er is een mogelijkheid om te overnachten in een oude dubbeldekker bus. De Plus en de Jumbo zijn op loop/fietsafstand. Wij hebben hier weer een nachtje heerlijk geslapen!
Dit is de mooiste camperplaats die wij sinds de start van onze campervakanties hebben bezocht. Hele vriendelijke eigenaar. Prachtige landelijke omgeving. Mooie verharde plekken met voldoende ruimte. Aan werkelijk alles is gedacht! Wij komen hier zeker terug!
Zeer hartelijk welkom door de heer Bernard. De eigenaar is uiterst behulpzaam bij het manoeuvreren en parkeren van je camper. Zwart- en grijs water voorziening zijn wat primitief, maar vergewis je van het feit dat je niet in een zevensterren resort bent. Wij waren er zeer tevreden mee. Bernard heeft een toeristisch kantoortje aan huis. Hij kan je alles uitleggen over de mooie stad Nimes en de Romeinse geschiedenis. Chapeau Bernard! Groet, Bowi.
Dit is een prachtige camperplaats. De plekken zijn goed verhard en zeer groot. Het centrum is 10 minuten fietsen. Outletcenter Mc Arthur Glen is ook 10 minuten fietsen. Er is geen sanitair, daarom 1 ster minder. Maar wij hebben alles aan boord. Net naast de camping loopt een kanaal met daarnaast volkstuintjes, waar langs je een wandeling kunt maken met de hond. We hadden geen last van verkeer of ander lawaai. Heerlijk geslapen!

Deze camping heeft een hele goede locatie ten opzichte van het Lac Kir en het mooie centrum van Dijon. De afstand is 2 km. Ook is een leuke wandeling of fietstochtje rond het meer mogelijk. Het sanitair is vrij nieuw en netjes. De plaatsen zijn ruim. Tijdens ons bezoek liep de camping geheel vol. Wellicht door de Tour de France. Wij betaalden €21.

Nette camping met alle voorzieningen en duidelijk afgeschermde plaatsen. Wanneer je niet hebt gereserveerd kun je uit het grijze kluisje een kaartje pakken met een nummer van de plaats. Met deze kaart open je ook de slagboom. De volgende ochtend tussen 9 en 10.30 uur kun je de kaart inleveren en betalen. Wij betaalden € 24,44 voor camper, 2 personen en hond. De camping ligt tegenover het prachtige meer. Honden mogen niet op het kiezelstrand!
Sitecode: 61925
Om het gezellige centrum van Chamonix te bezoeken is dit een fijne camping. Qua ligging fantastisch. Prijs/kwaliteit: Prima. Vriendelijke eigenaar. Sanitair is dik voldoende. Wij zijn op doorreis maar 1 nacht gebleven.
verwacht zeker geen luxe van dit camper annex kampeerplekje.. maar het is zeker een bezoek waard als je de stad Annecy wild bezoeken! verderop zit een duurdere camping die qua luxe echt wel mooier is maar tevens duurder. De plekken zijn onverhard maar de dienstbaarheid en gastvrijheid zijn beter dan een zakelijke camping. Trouwens; het verkeer langs deze camping is net zo aanwezig als op de duurdere camping.. € 23,= per nacht incl. stroom…

Wij waren hier een dag en nacht. We kregen een supermooie plek toegewezen! Veel ruimte en een fantastisch uitzicht op het meer. Het kleine dorp Marone is op loopafstand met een supermarkt. Het eten in het restaurant was goed. Sanitair is ook prima. Het personeel aan de receptie was ook erg aardig en spraken goed Engels.
Wat een goede locatie voor een camping. Op steenworp afstand van het gezellige en mooie Lazise. Wanneer je de camping afloopt ben je direct aan het meer. Sanitair is erg goed. Er is geen toiletpapier aanwezig, maar als je dit eenmaal weet, is het geen probleem. Aardig personeel.

Wij verbleven hier 1 nacht voor een bezoek aan Verona. Tip: ga ‘‘s avonds als het wat koeler is naar de stad. Hele mooie tuin dicht bij het centrum. Wij belden van te voren en er was nog plaats. Hond is welkom. Je kunt wandelen langs de rivier. De tuin en de aanwezige dieren worden goed bijgehouden! Goede uitleg gekregen over alles en over de weg naar het centrum. Sanitair was erg fris en ruim!

Wij waren hier een nacht met camper, 2 personen en 1 hond. Met ACSI € 21,-. De plaatsen zijn prima! Er is veel te doen voor kinderen. Meerdere zwembaden. Het sanitair is schoon. Een deel van de camping is bestemd voor mensen met honden. Er is een hondenspeelplaats. Er zijn hondenzakjes beschikbaar en op een deel van het strand mogen honden zwemmen. Het strand bestaat uit stenen. Wij vonden een nacht voldoende.
N.a.v. de vele positieve recensies voor deze plek gekozen. Super aardige eigenaar; Mario, vrouw en kinderen. Het hele gezin is enorm dienstbaar & behulpzaam met ALLES. Vanaf de zeer hartelijke ontvangst met brood, kaas en vleeswaren. Tot de aanwijzingen en plaats toewijzing. Gevolgd door het regelen van een “ritje” naar Zagreb tegen zeer acceptabele kosten en het doen van een was voor weinig. Mario, vrouw & kinderen? JULLIE zijn geweldig!

Wij stonden hier 2 nachten. Veel plekken aan het water. Weinig strand. Het balatonmeer is ondiep, waardoor het water snel opwarmt. Goede sup en visplek. Het sanitair is schoon. Aardige personeel aan receptie. Goed Duits- en Engelssprekend. Honden mogen niet zwemmen hier in het balatonmeer! Er is een hondenstrand 9 km afstand. Een dag na aankomst ontstond een mega-muggenplaag! Ze steken niet maar zijn wel irritant. €35/nacht plus electrakosten.
Mooie camping in de stad. Zeer schoon sanitair. Wij mochten zelf een plek uitzoeken. Aardige Engelssprekende dame aan de receptie. Naast de camping ligt het Hallerpark, waar je honden uit kunt laten. Het is ongeveer 4 kilometer naar de bezienswaardigheden. Het is goed te fietsen langs de Donau.
Hele rustige camping. Mooi grasveld. Aardige eigenaar die biertjes tapt tegen lage prijzen. Zeer net sanitairgebouw. Er is een meertje op 5 minuten lopen. De middeleeuwse stad Banska Stiavnica vonden wij niet interessant. Wij betaalden €25 voor camper met 2 personen en 1 hond.
Goeie locatie van de camping voor een bezoek aan dit leuke wintersport dorp. Het centrum is wel toeristisch. De omgeving is prachtig! Op de camping kun je zelf je plek uitzoeken. Het sanitair is goed. Wij betaalden € 66, — voor 2 nachten voor camper, 2 personen plus 1 hond met ACSI-korting.
Wij verbleven hier 1 nacht. Wij betaalden € 26,27 met ACSI korting voor camper, 2 personen en 1 hond. Het is een kilometer of 3 van het centrum. Het centrum is niet heel bijzonder. De meertjes aan de overkant van de camping zijn wel erg mooi voor een wandeling of duik voor de hond. De douches waren prima. Lekker warm en een goeie straal.
Leuke camping met een klein meertje. We mochten zelf de plaats uitkiezen. Wij betaalden voor 1 nacht € 19,85 voor camper met 2 personen en 1 hond. Prima toiletgelegenheid.
Dit betreft een parkeerplaats dichtbij het oude centrum voor bussen en personenwagens. Er zijn geen voorzieningen! Wij hebben € 5,— betaald voor 1 nacht. Bij evenementen kun je hier niet staan! Ook is niet duidelijk of overnachten wel is toegestaan. De locatie is top!
Prima camperplaats op 5-10 minuten fietsen van Ieper. Prijs 16,50 inclusief electriciteit. Je kunt in 3 kwartier een rondje om de vijver wandelen. Ieper is overigens een boven verwachting mooi stadje. Vergeet niet om 20.00 uur de last post ceremonie bij te wonen.
Wij hebben hier een nachtje gestaan op doorreis. Ons verblijf was prima. We hadden een mooie grote plaats. De toiletten zijn onlangs vernieuwd. De douches waren ruim. Het water was lekker warm maar stroomt echter erg kort, dus vaak op de knop drukken. Er is een prachtig zwembad aanwezig. Hier hebben wij geen gebruik van gemaakt. Je kunt de hond uitlaten op een rustige landweg. Wij hebben het restaurant niet bezocht.
Grote camping op mooie locatie met veel vaste staanplaatsen. Er zijn recentelijk verharde camperplaatsen aangelegd bij de rivier. Schoon sanitair. Het restaurant is erg goed en heeft een goede menukaart. Aardig personeel/beheerder.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan tijdens Pasen. Ondanks het wisselvallige weer en de drassige grond was het een fijn verblijf. We hadden een topplek aan het water. Leuke camping. Aardige beheerders. Het sanitair voldoet prima. De toegangsweg is overigens onlangs opnieuw geasfalteerd. De ontvangst van internet is minimaal. Lekker rustig!
Sitecode: 22091
Wij hebben hier 1 nachtje gestaan. We hadden een prachtige plaats. Alle plaatsen zijn groot en gesitueerd langs het riviertje. De wandeling langs het water is leuk om te doen. Lekker biertje gedronken bij de taverne. Zowel de beheerder als het personeel is alleraardigst. Wij komen zeker terug.
Mooie rustige camperplaats! Sanitair is erg netjes. Naast de camping is een leuke wandeling te maken langs een beekje. Honden mogen daar los lopen.
Een prima camping. Wij kregen een grote plaats toegewezen. De beheerder bepaalt hoe de camper dient te worden neergezet. Deze man is een beetje norsig. Voor ons geen probleem. Wij hadden een mooi uitzicht. Het sanitair is heel goed. Het bijbehorende restaurant werd druk bezocht.
Wij hebben hier overnacht op doorreis. De Camperplaatsen waren al bezet, maar er stonden een aantal campers op gewone parkeerplaatsen. Op zaterdagavond stroomt de parking geheel vol. Wij hebben goed geslapen, maar er is wel veel verkeer. Op zondag zijn er geen kosten verschuldigd.
Mooie camping. Hele aardige dames die Nederlands verstaan aan de receptie. Wij kwamen in het donker aan. De weg naar de camping is in het donker een beetje een uitdaging. De camping is van alle gemakken voorzien. Het is restaurant is aan te raden. Wij waren hier een nacht op doorreis en hebben heerlijk gegeten en geslapen.
Wij hebben hier gedurende een paar uur geparkeerd om te lunchen en Riva del Garda te bezoeken. Wij betaalden 2 euro bij vertrek. Het is ongeveer 25 minuten lopen naar de middeleeuwse toren. Prima parkeerplaats. We hebben geen voorzieningen gebruikt.
Wij stonden hier 2 nachten. Het is naseizoen, dus er waren nog plaatsen vrij aan de waterkant. Aardige dame aan receptie. We mochten zelf een plaats uitkiezen. De plaatsen aan de rand van het Idromeer zijn €5 duurder. Sanitair is goed. Het meer hadden we bijna voor ons zelf. Camping is hondvriendelijk. Leuke wandelingen. Je hebt een schitterend uitzicht!!
Deze camping is een aanrader voor bezoek aan Venetië! Ieder uur vertrekt de boot naar de stad. De aanlegplaats is tegenover de ingang van de camping. Honden welkom. Veel afvalbakken. Vriendelijk personeel. Onze favoriet is de camping-butler, dit apparaat wast voor 2 euro je toilet-cassette schoon. Wij hadden geen last van het vaar- en vliegverkeer. Lekker gegeten in het restaurant. Wij hoefden onze ID niet in te leveren. Het sanitair voldoet.

Sitecode: 20704
Grote camping die van alle gemakken is voorzien. Alles is ook erg goed geregeld. Locatie direct aan het meer. Mooie plaatsen. Zeer vriendelijk personeel. 2 uitlaatplaatsen voor honden. Er zijn ook kampeerplaatsen waar geen honden welkom zijn. Kortom voor ieder wat wils. En er is een machine aanwezig waarin je de toiletcassette kunt plaatsen, zodat deze wordt geleegd en schoongespoeld. Dit was ons wel € 2,- waard😁
Deze camping ligt op een kwartiertje lopen vanaf de toren. Zeer goede locatie. Veel gecreëerde schaduwplaatsen. Aardige receptie. Zeer goed restaurant. Lekker zwembad. Voldoende afvalcontainers. In de nacht is het stil. Kortom wat ons betreft een aanrader voor als je Pisa wilt bezoeken. Het centrum is overigens ook de moeite waard. Je kunt met de trein ook andere steden bezoeken. Wij betaalden € 36 per nacht.
De locatie van deze camping is geweldig. Je bent zo in het leuke dorpje. De eigenaresse is erg behulpzaam. Je moet wel van te voren reserveren! Het station is 15 min. lopen voor bezoek aan de 5 dorpen. Houdt rekening met enorme drukte! Levanto zelf is ook erg leuk. Ook in de restaurants in het dorp is reserveren een vereiste om niet te lang te hoeven wachten. Er is een hondenstrand. Dit ligt ten noorden van het dorp. Voorbij de tunneltjes.
Wij hebben hier een nachtje gestaan. Er staan geen borden, maar bij navraag bij de beachclub mochten we onze camper een beetje achteraan op de parkeerplaats neerzetten. Wij hebben gebruik gemaakt van de club voor een duik met onze hond. We stonden heerlijk onder de bomen. Nadat alle gasten van de beachclub verdwenen waren, was het heerlijk rustig. geen voorzieningen! tip: neem muggenmelk mee.
Deze camping ligt heel mooi. Het sanitair is heel goed. De receptie is vriendelijk. Leuke bar bij de receptie. Als je voor 17.00 uur pizza’s besteld dan worden deze om 18.30 uur bezorgd. Leuke wandeling langs het meer mogelijk. Aanrader: op zondagochtend de boot nemen naar Cannobio voor de enorme markt. Wij waren voor 2 nachten € 105 kwijt: camper, 2 personen + hond. Wij vonden dit wel prijzig!
Mooie camperplaats met slagbomen. Er is een naastgelegen parking voor auto’s. Aangrenzend aan de camperplaats is een bar met terras. Dit geeft wel wat geluid. Het meer is mooi maar sterk vervuild en er mag niet gezwommen worden. Dit was voor ons reden om weer verder te rijden.
Wij wilden met onze hond 1 of 2 nachten doorbrengen aan de Italiaanse kant van het Lugano meer, maar helaas zijn honden NIET toegestaan. Dit zegt dus niets over de camping.
De camping ligt prachtig aan het meer tussen de bergen. Wij stonden hier maar 1 nachtje op een plaats bij de ingang. vriendelijke ontvangst. De aanvliegroute van het vliegveldje is recht boven de receptie. De camping en de camperplaats stroomt helemaal vol in het weekend. Dus veel drukte van af en aanrijden. Erg veel lawaai van gillende kinderen bij de kinderspeelplaats en keffende honden.
De locatie van deze camping is top. Metz is een hele gezellige en mooie stad. De lichtshow bij de Kathedraal is mooi om te zien. De camping is langgerekt en heeft grote plaatsen met veel afvalbakken en water- en stroompunten. Veel plaatsen zijn wel wat schuin. Aardige dames bij de receptie. Het sanitair is voldoende/goed. @TC44 : Uw probleempje met het gemiste afdruiprekje hebben wij simpel kunnen oplossen met een theedoek😁.
Leuke kleine camping met een hele aardige beheerder. Keurig sanitair. Je krijgt een code voor de toegang van het sanitair zodat je hier ook ‘s nachts gebruik van kunt maken. Meneer of mevrouw Ooievaar was er ook. Net buiten de camping is een vijver waar honden mogen zwemmen. Dit was heel fijn daar het bijzonder heet was toen wij er waren. leuke camping voor 1 nachtje op doorreis door de Elzas.
Supermooie terrassencamping. Veel plaatsen hebben zicht op het meer. Aardige beheerder. Leuke horeca erbij. Het sanitair is erg mooi, luxe en schoon. Je kunt met een hond iets voorbij de camping op diverse plaatsen het water in. Op de camping zelf mag dit niet. Je kunt wandelen of fietsen naar het toeristische dorpje Titisee. Wij betaalden € 55,- voor 2 nachten inclusief huisdier en elektra.
Wij kwamen bij deze parkeerplaats voor een bezoek aan de stad Bern. Onze intentie was niet om te overnachten. Het betreft hier inderdaad een gewone parking en het stond vol met auto’s. Voor grote campers is het sowieso geen goede plaats. Wij hebben onze camper aan de Aargauerstalden geparkeerd. Dat is de lange straat die schuin boven de parking loopt. Gratis. Het historisch centrum van Bern is zeker de moeite waard.
Sitecode: 2032
Deze camping is prima voor 1 nacht. Aanrijden dient vanaf zuid westelijke kant, daar je anders een spoortunnel van 2.7 m hoog tegenkomt. De camping ziet er wel wat verwaarloosd uit. Het gras is hoog. De plaatsen op het veld zijn onduidelijk. Hat achterste sanitairgebouw is verouderd. In de directe omgeving van de camping lopen ‘s avonds cannabis rokende en figuren rond. Dit voelt niet voor iedereen veilig. Het historisch centrum is dichtbij!
Kleine camping direct aan het meer. De plaatsen direct aan het meer zijn op grind en zand. Het sanitair is erg netjes en schoon. Honden mogen niet los lopen en dus niet zwemmen in het meer. Er is wel een piepklein stukje rots/grind naast de camping waar honden kunnen zwemmen. Je kunt gratis met de boot of bus naar Interlaken of Thun. Wij betaalden CHF 60,40 voor 1 nacht!
Hele leuke camping op loopafstand van Frutigen. Aardige beheerder. De wandeling naar de hangbrug is goed te doen. Ongeveer 50 minuten lopen (enkele reis). Sanitair is netjes en schoon.
Sitecode: 52007
Mooie ruime camping met grote plaatsen. Sanitair is heel goed. Het strandje is niet ver van de camping. Vanaf de camping heb je geen zicht op het meer van Genève. In de avond hoor je wel muziek.
Hele mooie camping aan het prachtige meer van Annecy. De camping is niet goedkoop, maar de ligging is prachtig. Nederlandssprekende dame aan de receptie. Je kunt in een uurtje fietsen naar het centrum van Annecy over het fietspad. Ruime plaatsen. Sanitair is schoon.
Hele mooie omgeving. Camping ligt in de natuur. Prachtig! Enorm veel plaats(15 ha). Sanitair is superschoon. De eigenaresse spreekt goed Nederlands en is heel behulpzaam. Kortom we hebben hier volop genoten.
Hele fijne terrassencamping. Mooie ruime plaatsen met elektra en water. Aardige beheerders. Sanitair is heel schoon en goed. Het meer (strandje) is op loopafstand. In het dorpje is een kleine supermarkt.
Prima camping op loopafstand van het gezellige pittoreske Castellane. Erg leuk dorpje voor 1 overnachting. Het dorp heeft goeie eetgelegenheden. De camping heeft prima sanitaire voorzieningen. Door een flinke regenbui werd de camping behoorlijk drassig.
Mooie camping. Patricia geeft de mooiste plek aan jou!😁 Voor ons was dit zeker het geval. Grote plaatsen met een muurtje afgescheiden. Prima sanitair. Het strand is op 5 min. loopafstand. Het treinstation is ook 5 min. lopen met mogelijkheid om naar Antibes, Cannes, Nice of Monaco te reizen. Na een lange wandeldag kun je heerlijk uitrusten in het bubbelbad. Voor de hond is een mooi wandelgebied aanwezig ten westen van de camping.
Rustige camping vlak aan zee. Je hoort af en toe wel treinen langs razen. Voor ons was dit niet hinderlijk. Mooie ruime plaatsen voorzien van zwart zand. Sanitair is acceptabel. Honden mogen niet op het strandje voor de camping.
De campingplaatsen liggen in een bosrijke omgeving. Dus geen keurige gemaaide plaatsen. Wel heel mooi en je hebt veel privacy. Het sanitair is heel netjes en schoon. De toegangsweg is smal maar met een grote camper prima te doen. Je kunt met bus 3 en 4 naar het centrum.
Locatie heel goed! Direct aan het strand en dicht bij de restaurants en cafe’s. Prima camping met ACSI korting. Het is wel een hele grote camping. Veel muggen in dit gebied. Sanitair is voldoende.
Camping op het schiereiland bij Avignon direct aan de Rhône. Wij mochten onze plek zelf uitzoeken. Er is een gratis bootovertocht naar de stad. De laatste boot gaat om 18.15 uur retour (in juni). ACSI korting. Sanitair voldoende. Geen papier en geen wc bril. Voor 1 nacht prima.
Mooie ligging aan de Rhône. Dicht bij de “Route du Soleil” Aardige beheerder. Mooie ruime plaatsen. Het sanitair is schoon en netjes. Fijne douches. Restaurants en barretjes op loopafstand.
Zeer mooie ligging aan de rand van het stadje. Dicht bij het centrum. Aardige beheerder die een woordje Nederlands spreekt. Voor het sanitair heeft men een code nodig. Vraag hier dus om! De plaats dient men zelf uit te kiezen. Dit betekent dat het een beetje ongeorganiseerd lijkt. Zoals al eerder vermeld: laat in de middag is het vol.
We zijn hier voor de derde keer voor 1 nachtje. geweldige camping. Ook de nieuwe beheerders zijn erg vriendelijk en dienstverlenend. De camping heeft een mooie ligging aan de rivier en dicht bij het centrum. sanitair is goed.

mooie camping/camperplaats. 10 minuten lopen van het strand bij beachclub ‘t Gorsje. Aardige eigenaar en acceptabele prijzen! Goede voorzieningen.
Fijne camperplaats aan de rand van Haarlem. Hele aardige beheerders. Ruime plaatsen. Electriciteit tegen meerprijs. De plaats is nog in ontwikkeling. Men probeert waterinname en loosplaats te realiseren. Voor een bezoek aan Haarlem zeker aan te bevelen.
Erg makkelijke camperplaats, almost citycenter, goede service van mijn vriend tevens beheerder Mike. Wel een minpuntje, als het hek op slot zit en het slot gaat kapot, zal je over het hek moeten klauteren😇 het bekende telefoonnummer word dan niet opgenomen en er is geen nummer bekend bij de Berlijnse politzei.. Er zou hier echt iets op bedacht moeten worden om in geval van calamiteiten contact te kunnen leggen met een nood cq calamiteiten tel..
Hele mooie camping in de natuur. Niet ver van de krijtrotsen Møns Klint. Fietsen te huur. Midgetgolf inbegrepen. Kinderspeelruimte aanwezig. Keurig sanitair. Je mag zelf de plek uitkiezen. wij betaalden € 46,50 voor camper inclusief stroom.

Interessante grote camperplaats gelegen aan de jachthaven. vele ruime plaatsen, te reserveren via hun homepage of direct in te nemen zonder reservering. Afrekenen geschied door direct af te rekenen bij de “Hamngrillen”/snackbar. Dus niet via de aldaar geplaatste terminal… Deze is voor de lig plaatsen van schepen en bootjes. Douches en toiletten achter voornoemd gebouw. Mooi uitzicht op de Öresundbrug en het Flintkanaal.. All-inn SK 250,=
Schitterende ruime verharde camperplaats met let wel: 40 camperplaatsen, aan de jachthaven, tegen de rotsen aan… diverse afstortplaatsen voor grijs water alsmede afstort van zwart water/sanitair. Keurig net onderhouden en schoon gemaakt sanitair. Een pareltje voor de camperwereld Het veer naar Öckero is geheel gratis. Welverdiend die 5 *…
Mooie camperplaats, +/- 200 m2 oppervlak, nabij Borger (+/- 900 mtr.), hunebed museum en hunebed D27. (De grootste in Nederland.) schitterende fietsroutes. 35 ruime 1/2 verharde, camperplaatsen met elk 10 Amp. aan stroom. Sanitair in verwarmde ruimte. Hot tub en sauna tegen meerprijs. 1 draaibaar plateau voor de camper, zodat de camper zelfstandig op de zon gedraaid kan worden. (Uniek in Nederland, tegen meerprijs.)
Sitecode: 19330
Schitterende 8 cp gelegenheid, met links van de camping een afstort mogelijkheid voor het chemische toilet, grijs water en tap punt voor schoon water en rechts van de ingang van de voetbal vereniging een afstort, dmv containers, van plastic, glas en huisvuil. Een oase van rust met op de achtergrond het geluid van wat eenden en stromend water in de rivier. Staanplaats kost € 10,= voor 24 u en € 0,20 pp toeristenbelasting. Stroom kost € 2,= /24.u.
Sitecode: 20342
zeer mooie camper annex camping. Dichtbij het gelijknamige strand en plaatsje Concarneau. Douches en toiletten keurig verzorgd. Whirlpool en zwembad all inclusief. Acsi kaart geaccepteerd, all in nog geen € 20.= voor een dag/nacht. (Inc. WIFI, stroom water en zwart water plaats.) kortom voor herhaling vatbaar

Een camperplaats annex camping “under construction”! een echt walhalla voor de sportvissers onder ons. Met 2 visvijvers. vijver 1 forellen, vijver 2 karpers en snoek. gelegen tussen het rustieke Clervaux en Reuler. De weg boven zorgt niet voor ongerief in de avond / nacht. Aardige uitbaatster, vis aas en klein vis materieel verkrijgbaar cq te huur….
Ook deze camper plaats verdient mijn inziens 5 sterren. De prijs, de geboden gastvrijheid, de vriendelijke ontvangst en de geboden extra service zoals diner, borrel en broodjes service excellent.. Voor het eerst zo’n een uitgebreid en goed doordacht concept gezien en meegemaakt. Het service station tbv zwart, grijs en schoon water erg efficiënt en zeer hygiënisch! De “receptie” in een oude stadsbus met bijpassende ABRI GEWELDIG. GA ZO DOOR!!!
Sitecode: 19414
Eerste klas camping, met alles erop en eraan. Nette, vriendelijke Nederlands sprekende eigenaren. Plaats, sanitair, WiFi van uitzonderlijke hoge kwaliteit. Douches heerlijk warm, 5 min aan,5 min uit……. Genoeg tijd dus! Aan alle azijnzeikers die hier negatief publiceren. verkoop je tent, caravan of camper en boek een hotel in Dubai! De eigenaren, locatie, service zijn mij de €’s en 5* waard…. WIJ KOMEN HIER ZEKER TERUG!!!

Prachtige camping met op het bovenste terras zeer ruime camperplaatsen. Geweldig uitzicht. De beheerder was zeer goed telefonisch bereikbaar toen ons kenteken niet werd herkend. Voor ons was het dus geen enkel probleem dat de receptie onbemand was. Je kunt mooie wandelingen maken rondom de camping.
wat een mooie kleinschalige camping grenzend aan prachtige tulpenvelden en lekker ruikende hyacintvelden. Hele vriendelijke eigenaren die in de prachtige boerderij bij de camping wonen. We kregen een doos eitjes mee bij vertrek. Het privesanitair is een aanrader!
Wij hebben deze camperplaats bezocht onderweg naar Zeeuws Vlaanderen. Prima locatie voor een nachtje. Aardige beheerder. Het is een leuke wandeling naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum. In de naastgelegen plas waren wel enorm veel ganzen die je wakker kunnen houden. Verder een prima plek.
Zeer grote kindvriendelijke camping met zeer veel extra’s; kampwinkeltje, div. verhuur van fietsen en elektrische scooters, net ingericht: iedere plaats zijn eigen schoonwatervoorziening en Electra paal. Nette was -en afwas gelegenheden. Wel wat duur, maar zijn geld echt waard qua locatie en voorzieningen.
Mooie locatie. We hebben hier lekker geslapen. Het sanitairgebouw was beperkt toegankelijk en erg koud. Er was geen warm water. De zwart water loosplaats was enorm vies. De prijs 19,25 is aan de hoge kant. Reserveringskosten 2 euro extra!
Zeer nette camperplaats. Alles zeer goed geregeld. Aardige behulpzame eigenaar. Hele mooie bosrijke omgeving. Toiletgebouw is erg netjes.
Mooie locatie. prijs kwaliteit: zeer goed. Schitterende wandeling langs de stromende Dinkel.
Het camperterrein is een beetje overwoekerd. Voor 1 nachtje hadden wij een prima plekje.
Gratis camperplaats met stroom. Er wordt veel gebruik gemaakt van deze plaats, dus kom niet te laat dan is het vol. Verder geen voorzieningen. Dankbaar gebruik gemaakt van de aanwezige visboer. Wel enige geluidsoverlast van het verkeer dat de sluis cq brug passeert.
De receptie van de camping was gesloten. Je kunt betalen bij de hoofdingang van het park. schoon water tappen was lastig/defect. Verwarmd en schoon sanitair gebouw. Weinig ruimte tussen de camperplaats. Omdat het nu erg rustig was, vonden wij dit geen probleem. Honden zijn aangelijnd toegestaan op camping, maar mogen niet in de overdekte markt.
Leuke plek voor 1 nachtje. Vriendelijke havenmeester. Als je hem belt dan komt hij! In het wachthuis zijn toiletten en douches.
Leuke camperplaats aan de rand van het centrum. Het centrum is te voet goed bereikbaar. De havenmeester is zeer behulpzaam en gastvrij en is telefonisch goed bereikbaar. Het geluid van het verkeer op de doorgaande weg is duidelijk hoorbaar, maar wat ons betreft niet storend.
Hele leuke camperplaats bij een superaardige boer Jeroen. Heerlijk rustig. Af en toe hoor je een koe. Water en stroom bij je camper. En vuilnisbakken dichtbij. En wat een mooie koeien zeg!!
Nette camping, ruime staanplaatsen, Nederlands sprekende meneer, incl water, stroom, wifi, lozen chemisch toilet, grijs water en innemen schoon water. Op redelijke fietsafstand van het centrum 5,7 km. € 19,= all-inclusive. Prima tussenstop....
Camperplaats / parkeerplaats. Sober, functioneel. Stroom en sanitair aanwezig qua afstand problematisch en kabels over de rijbaan zijn eerder regelmaat dan uitzondering. (Schoon, grijs en zwartwater voorziening niet kunnen vinden.) Mooi startpunt voor een wandeling naar het centrum met als "high light" de wandeling langs en door de vestingmuur.
Geweldige ruime camperplaats aan de Rijn / Moezel. (Direct uitzicht op de rivieren.) Zeer behulpzaam personeel, Mooie efficiënte schoon, grijs en zwartwater voorziening en stroom aanwezig! Pontje naar het stadscentrum aanwezig en zeer betaalbaar.
Zeer zakelijke camperplaats klant onvriendelijk, zoek zelf je plek maar uit en kom daarna maar afrekenen. Mooi terrein met een klein privé strandje. (Afstand houden is daar niet houdbaar.) Stroom, sanitair, schoon, grijs en zwartwater voorziening aanwezig. VEEL kinderen.
Het altijd mooie Sankt Blasien, met zijn schitterende Dom en het rustieke stadshart. 5 mooie camperplaatsen, betaling geschied door de parkeer/betaal automaat. Dit was dan misschien wel schooljeugd van de pal bij gelegen school. Heerlijk gezeten op het bankje en terrassen aan de beek, zacht rustiek geruis van stromend water. GEEN SCHOON, GRIJS & ZWARTWATER VOORZIENING!
Geen beheerder kunnen treffen, bij naastgelegen "gesloten" horeca gelegenheid. (Betaal automaat buiten gebruik.) Als deze camperplaats beter beheerd zou worden heeft deze zeker potentie! Bron van rust, stroom aanwezig.
Functionele, mooie ruime camperplaats. (Goede schoon, grijs en zwart water voorziening.) Mooie ruime camperplaats. Geen beheerder kunnen treffen, maar zag er goed verzorgd uit. Het daar tegenover gelegen kuuroord niet geprobeerd, maar een bezoek de volgende keer waard.

Leuke gemoedelijke, rustige camperplaats. Aardige beheerder! De camping bestaat uit 2 keurige grasvelden. Op steenworp afstand van de "Wide Greons" en de "Froskepolle". Dier vriendelijk. Sanitair wordt dagelijks gereinigd. Afrekenen bij de beheerder, bij afwezigheid, Peugeot dealer Haaima. Loosput, grijs water en water links van de entree.