@CamperplaatsenEuropa
Wij kwamen 31/8 van de boot en zijn direct naar de camping gereden. Daar moesten we een telefoonnummer bellen waarop de beheerder op afstand de slagboom opende en wij zelf een plek mochten uitkiezen. De afspraak was dat we om 20:00 uur naar de receptie zouden komen om af te rekenen. EUR 35,- voor camper en 2 personen plus electriciteit. Sanitair prima, plaats groot genoeg. Volgende keer weer naar deze camping.
Dit is een in potentie prachtige camperplaats met mooie camperplaatsen en een reeds bestaande schitterende kinderspeelgelegenheid. Er werd nog flink aan de plaats gewerkt vandaar mijn opmerking ‘in potentie’, want het sanitair was ver onder de maat. In tegenstelling tot de omschrijving was het niet mogelijk om grijs water te lozen.
Aardige camper stellplatz met mooie plaatsen voor de camper. De vriendelijke beheerster laat alle faciliteiten zien. Door de beheerder worden veel metalen constructies verzameld en verkocht. Wie ervan houdt vindt het waarschijnlijk erg leuk maar wij vonden het geheel wat rommelig. Voor 1 nacht prima camperplaats.
prima camping, goed sanitair, mooi uitzicht op het Oslofjord met uitzicht op de langsvarende boten. wij komen hier nog graag eens terug.
Leuke kleinschalige camping. Sanitair ziet er als nieuw uit en lijkt voldoende voor als het niet zo druk is. Wij betaalden ongeveer EUR 30,- voor de camper en 2 personen. De beheerder kwam na het avondeten langs voor de betaling met card. De kook en afwasruimte is (te) klein.
Kosteloos grijs water lozen en vers water innemen. Vlakbij kan je je ook ontdoen van je afval. Het is een soort milieuparkje. Vlakbij is een winkelgebied met verschillende supermarkten. Je moet even langs het winkelcentrum zachtjes doorrijden dan zie je links een huisje met aan de achterkant de voorzieningen. Ik heb geen mogelijkheid gezien om het chemisch toilet te legen, maar er ook niet echt naar gezocht. Fred
Prima camperplaats dicht bij Ferry boten van en naar Hirtshals. Mooi gelegen, ruime plaatsen op gras. Water en electra. Geen mogelijkheid om het chemisch toilet en grijs water te lozen. Er is een gezellige serre met folders. Wij hebben er heerlijk rustig een nacht gestaan en geslapen.
Sitecode: 101948
Dit is een erg dure camping. Wij stonden er op 9 juli 2022 met een camper met 2 volwassenen voor omgerekend € 45,83 inclusief electra, exclusief munten voor de douche. Het sanitair was netjes, maar gedateerd. Prijs/kwaliteit waren niet in verhouding tot elkaar. Het personeel was vriendelijk. Er waren camper/kampeerplaatsen in de schaduw en meer zonnig gesitueerd. FredN.
mooie rustige camping, zelf plaats uitkiezen, aantal punten waar electra kan worden aangesloten beperkt. camper met 2 personen, electra en 2 douche munten NOK 370,-