@Camperplekken64
- 2012
September 2026
Een locatie beoordeeld · 2 dagen geleden
Juli 2026
Onderweg negatieve berichten gehad Toch gegaan. Ik neem veel reviews met een korrel zout. Je hebt van die beroeps zeurders Wij zijn uiterst vriendelijke ontvangen We kregen een ruime plaats toebedeeld. Het sanitair e.d. is keurig en schoon. Er zijn wat spelregels zoals overal. Houdt je je daar niet aan dan wordt je op aangesproken. Gr Pieter K.
2023
De Cp heeft een update gehad. Toegang nu via bankpas en betaalzuil. Kosten €5,50 Inclusief service en stroom
2022
Wij staan hier met een 20 tal andere camperaars. Een gratis plek met veel ruimte. Chemisch toilet en grijs water lagen nog steeds mogelijk. Op de boulevard gratis toiletten en douches. Kijk door de juiste bril zou ik zeggen
2018
Prima overnachtingsplaats! Leuk stadje, waar je gemakkelijk heen kunt lopen. Bakker in de buurt. Ruim voldoende plaats. Astra 3 ontvangst vóór het bord van de camperplaats.
2016
Hier half juni meerdere dagen gestaan. Prima CP. Nog wel gratis. 100 m vanaf een prachtig strand. Alle voorzieningen zijn genomen om te betalen via een automaat. Dit geldt daar voor parkeerplaatsen on de buurt.
Hier 5 juli 2026 gestaan. Mooie CP Om te overnachten. Dorp biedt verder niet veel. Grijze boel en lege etalages. Faciliteiten ok.
Wij hebben hier 28 juni gestaan. Mooie CP. Heel druk met lokale parkeerders. Er stonden meerdere Campers klem. Om 21.15 uur verschijnt de politie. Zij wisten er wel raad mee. Alle automobilisten die op camperplaatsen stonden werden bekeurd. Als klap op de vuurpijl werden 2 auto's weggesleept die op de serviceplaats stonden. Ps. Prachtige stad en vooral de kathedraal.
Sitecode: 20517
Goede plek. Met uitzondering van de elektriciteit zijn alle faciliteiten gratis. Locatie goed te gebruiken voor op de heen- of terugreis voor het bezichtigen van Ronda. In Ronda kun je niet met de camper parkeren. In de buitenwijken of industrieterrein.