@Camperproject_Master
Fijne rustige camping met ruime plekken. Ruim voldoende sanitair dat 2x per dag wordt schoongemaakt. En er mag zelfs gevist worden voor de liefhebber!
Sitecode: 81994
Superplek, erg rustig, ruime plekken en heel net sanitair. Op 10 augustus hier aangekomen en plek zat.
uitstekende plaatsen, ruim genoeg en geweldige voorzieningen. Gratis gebruik van openbaar vervoer in de regio, binnen en buiten zwembad. Ook voor kinderen is vanalles te beleven. Het enige nadeel is dat er maar 1 wc locatie is dus afhankelijk van je plek ver weg kan zijn. Het aantal toiletten is beperkt als de camping vol is. Online reserveringssysteem werkt goed, keuze uit diverse plaatsen. Broodjesservice wordt vanzelf op plaatsnummer geboekt
+ kaartje voor het openbaar vervoer en diverse uitjes in de omgeving zoals een boottocht over het meer van neuchatel. - De snelweg loopt dwars door de camping, je moet hier niet voor je rust komen.
Nette camping met prima voorzieningen. Veel leuke wandelingen in ee omgeving. Hier 1 nacht verbleven als tussenstop richting zwitserland.