@Camperraars
Er staan MH van buurtbewoners geparkeerd op de camperplaats ! En zo hebben Campers die willen overnachten geen plaats! Jammer dat dit misbruikt wordt.
Hier kom ik nooit meer! Vervallen camping, en ze plaatsen je met je camper tussen de tenten. Beetje marginale camping.
Deze camperplaats is helemaal top! Alles netjes en voldoende. Super vriendelijke uitbater en zeer behulpzaam. Ik lees alleen maar positieve reviews en daar kan ik mij alleen maar voor 100% bij aansluiten. Ik geef deze camperplaats 5*
Gratis plaats, wij zijn gaan eten bij de eigenaar en het was super lekker! Rustig gelegen naast een prachtig bos. Zeer vriendelijke eigenaar en medewerkers in de Taverne. Stroom 3€/dag. Deze plek krijgt van ons een dikke 10! Klein maar prachtig museum van de eigenaar, boven in de Tarverne.
Prima camperplaats, van het verkeer op de weg en brug, totaal geen last ook niet van de werken. 5€ is totaal niet duur, leuk om regelmatig boten te zien passeren. Zeker aan te raden deze camperplaats.
Sitecode: 20869
Rustig en netjes, goed voor 1 nachtje. 2km van het centrum vandaan goed te bereiken met de fiets.
Rustige Camperplaats met alles erop en aan, prijs per nacht en elektriciteit valt goed mee, niet te duur. Dicht bij het centrum van giethoorn. Wij betaalden 14€ inclusief stroom. Proper en net sanitair. Zien vriendelijke beheerders/eigenaars. 👍
onvriendelijk aangesproken en onheus behandeld door de beheerder. Wil snel en makkelijk geld verdienen. Score 1/10 hier komen we nooit meer.
Mooie rustige camperplaats, zalig aan het water