@Camperrannymargot
- Adria Coral 660
- 2006
September 2026
Een locatie beoordeeld · 10 dagen geleden
Wij hebben in het naseizoen 3 nachten op de camperplaats gestaan. Prima plaatsen vlak bij een prachtig sanitairgebouw. Op de camping voorzieningen als een restaurant en campingwinkel voor broodjes en kleine boodschappen. Wel muntgeld meenemen voor de stroom op je camperplaats. Tip: kijk eerst of er nog een vrij stopcontact is waar nog saldo op staat, makkelijk op de aansluitpaal te controleren.
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Mooie terrassencamping. Vriendelijk personeel ook. Online inchecken gaat heel gemakkelijk. Na het kiezen van een plaats bleek deze toch niet het uitzicht te hebben waarop gehoopt. Geen probleem, de eigenaar bood zelf aan om een betere plaats te zoeken met mooier uitzicht op het water. Sanitair is verouderd maar wel keurig schoon. Dicht bij de mooie stad Skive, zeker het bezoeken waard.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Heerlijk rustige camperplaats bij een kleine sluis naar zee. Mooi verhard terrein met grasklinkers. Schoon sanitair en restaurant aanwezig. Inchecken met creditcard via tallyweb.dk is heel eenvoudig. Alle voorzieningen met één code te openen/ gebruiken.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.