@Campers2Travel
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- Sun Living S 70 SL
- 2021
Gezellige camping en vriendelijke eigenaren/ medewerkers. Er wordt echt met je mee gedacht en pro actief tips over de omgeving gedeeld. Na 1 nachtje elders op de camping een prachtige plek aan het riviertje gekregen. Sanitair zeer schoon en omgeving prachtig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Fijne camping voor op doorreis. Wij staan hier nu voor de 10e keer. Wel de eerste keer in het echte hoogseizoen. Dat is wel een groot verschil. Het is nu echt druk druk! reserveren aan te bevelen en rust zoekers niet in het hoogseizoen komen 😅. Vriendelijk ontvangst, zwembad en vertier voor de kids. Verharde plek voor de camper en ligging ideaal met praktisch aan de snelweg.
Leuke, ruime en rustige camping. Goed en zeer schoon sanitair. Er loopt een riviertje langs de camping waar je de camper zelfs naast kunt zetten. Erg leuk voor het oog! Als we weer in de buurt zijn is deze camping zeker weer een optie.
Fantastische kleine camping! Zeer ruime plekken, voldoende schaduw en aan een riviertje. Sanitair is simpel, maar erg schoon en voldoet. prijs/ kwaliteit klopt helemaal bij deze parel van de keten “Camper-park”.
Prima camping voor op doorreis. Leuke en ruime plekken en een prima zwembad. Sanitair is nieuw, maar douches zijn wat beperkt qua straal en schieten opeens van lekker warm naar veeeel te warm, naar koud. Dit zal onder de aandacht zijn, want verder is alles keurig! Ik zou zo nog een keer terug gaan.
Mooie rustige camping voor op doorreis. Zeer ruime plekken en een leuk zwembad met toezicht voor de kinderen. Sanitair wat verouderd maar netjes en schoon. Leuk ontvangst en zou er zo nog een keer naar toegaan!