@Campersnippen
April 2026
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Februari 2026
3 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

Gratis staan bij een wijnshop. koop een fles of doos of een pak (makkelijker in de camper) pak wijn staan niet in de shop moet je naar vragen. elektra beschikbaar, grijs water lozen en vers water vullen. prima voor een nacht. Blaffende honden aan de overkant ‘s nachts zijn ze stil.
3 foto's toegevoegd · 8 maanden geleden

volgens campercontact gesloten maar is gewoon open (16-02-2026) mooie camping en je loopt zo door de poort het strand op . Ook heerlijk Dorade gegeten in het restaurant van de camping.
Sitecode: 20667
Hij is weer open hoor ! sanitair gebouw 1 buiten gebruik sanitair gebouw 2 up and running alles schoon en prima douche vriendelijke receptie, zoek maar een plekje en betaal maar als je weggaat. hele mooie plekken aant water. met stroom 450 kr wij vinden het Toppie hier. een aanrader
Sitecode: 19970
wij zijn hier nu voor de tweede keer in 2 weken dit kwam zo uit door onze route voor ons voldoende,water en stroom aanwezig geen sanitair de eigenaar hebben we nog niet gezien maar wel Niels een Nederlander die hier in de buurt woont en de 200 kronen doorgeeft aan de eigenaar en als Niels er niet is dan hangt het geld overal ,ik zie net 20 euro met ductape op de voorruit van een bootje geplakt verder prima uitvalbasis voor het centrum Skien
1 ster ivm prijs vandaag ingechecked op de bonnefooi dachten dat we 2 dagen hadden besteld zo zag ook de rekening eruit 1100 NOK we dachten , nou nou 50 euro per dag … toen we de email met bevestiging kregen bleek het na navraag bij de receptie maar 1 dag te zijn . als antwoord kregen we floating prices …. dus 98 euro voor 1 nacht… dit is de duurste camperplaats in onze camper geschiedenis van 5 jaar !!!
Een camping die je niet wilt verlaten Een camping dat je denkt zal de volgende ook wel zo zijn…laten we hier blijven. Maar we moeten ( helaas ) door…. Wat een uitzicht.. en een rust en alles mooi schoon en douches dat je denkt hier kan een heel voetbal elftal in… Kortom 5 sterren van de campersnippen.
de camping is per vandaag gesloten (30 sept 2024) ! in tegenstelling tot de vermelding 1 nov. De plekken lijken wel een meter verkleind zodat er weer een plek gecreëerd wordt. het sanitair schoonhouden voor de laatste dagen van het seizoen valt niet mee zo blijkt. met de Acsi kaart in het najaar is het betaalbaar