@Campersun5456

2018

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

Mooie plek aan de Jachthaven, vriendelijk ontvangst, schoon sanitair, WiFi is goed en dichtbij het centrum. Ook mooie omgeving om te fietsen. Wij komen graag terug!!

Sitecode: 19276

Prima camping, vriendelijk en behulpzaam ontvangst. Mooi fietspad langs de Inn naar Innsbruck en de andere kant naar Schwaz.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie camping aan de rand van Kassel, vanaf de camping kun je prachtig fietsen, bv naar Wilhelmshôhe, of langs de Fulda, en in Kassel zijn prachtige parken om door te fietsen. De camping ligt 2 km van de Autosnelweg, ontvangst is vriendelijk, sanitair eenvoudig maar schoon. Kortom het is een aanrader!

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima cp, €20.60 inclusief stroom en WiFi, voor douchen en toilet kun je tijdens de openingstijden van het Thermen bad gratis gebruik maken. Bij de receptie krijg je veel informatie. Prachtig om langs de Donau beide kanten op te fietsen, naar Regensburg ongeveer 15 km.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prijs klopt totaal niet, Per nacht op de goedkoopste zone voor 2 personen en maar 4 ampère stroom €47.50!!

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Mooie camperplaats, vriendelijke beheerders, die zijn er tussen 17.00 en 18.00 Mooie fiets route langs de Saar naar Saarbrücken, en dat is ook een prachtige stad.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Prima camperplaats, schoon sanitair, aanrader om de stad Füssen te bezoeken en je kunt er prachtig fietsen ook het meer rond.

Volgens de rewieuws van Park4night is het een mooie camping

Een hele fijne rustige camping met mooi nieuw en schoon sanitair gebouw, mooi zwembad, en fijn restaurant voor de ingang van de camping waar je heerlijk kunt eten. Het ontvangst van Gérard en Julliet was zeer fijn, hele vriendelijke mensen. Wij wilden 1 a 2 nachten blijven maar zijn ruim een week gebleven, op de fiets een supermarkt in Monestier de Clermonth is goed te doen 7km. Wij komen zeker weer terug op de camping met een prachtig uitzicht!

Vriendelijk ontvangst door Sabiene, camping beetje rommelig maar verder prima, mooi zwembad en mooi en schoon sanitair. De pizza avond was lekker en gezellig. Wij komen zeker nog een terug.

De dames zijn vriendelijk. Maar de toegangsweg is slecht en erg smal!! Helaas geen aanrader!!

De dames zijn vriendelijk. Maar de toegangsweg naar de camping is slecht en smal! Helaas geen aanrader!!

Wij kwamen rond 21.00 aan maar werden vriendelijk ontvangen. kregen een mooie plaats met privé sanitair voor de 4 plaatsen op de heuvel. mooi zwembad en terras en netjes aangelegd.

Prima cp, voor op doorreis, goed alternatief als de cp in Toul vol is.

Prima cp voor een overnachting als je op doorreis bent.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Fijne camping, en prachtige locatie om te fietsen ook door het groene Kassel heen met mooie parken. Binnen stad is 4.5 km op de fiets vanaf de camping maar mooie stad om te bezoeken, en niet te vergeten Wilhemshöhe te bezoeken. Wij komen er al jaren, ook fijn op doorreis als tussenstop. 2 km vanaf de autobaan. Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Een mooie camperplaast aan de mosel, goed en schoon sanitair, ruime plekken en prima restaurant bij de ingang. Zeker voor een herhaling!