@Campert16
- 2015
13 tot 14 december hier geweest voor de 2e keer heerlijke plek. wij zijn naar de kerstmarkt geweest in Elburg prachtig. deze plek zeker 5 sterren waard dit is hoe een camperplaats hoort te zijn. dank jullie wel.
1 nachtje geweest en wat een rust heerlijk geslapen als een roosje ๐น genoten van de zon en super aardigen mensen. de koeien zijn zeer bijzonder en lopen lekker voor de campers rond en de 2 paarden niet te vergeten. bedankt voor deze mooie plek en de melk was echt heerlijk.
mooie rustige camperplaats zeer ruime plekken lekker gras. toilet aanwezig (indien nodig). 15,- mooie prijs incl. contact betalen of via bankoverschrijving. bedankt Fam tot weer eens groet, Angelique en Renรฉ
2 nachten gestaan heerlijk rustig en alles wat je nodig heb.
perfecte camperplaats alle voorzieningen die je nodig heb met een camper niet meer en niet minder. beetje leven op de boerderij (heerlijk) niks te klagen hier. bedankt familie
mooie plek vooral rustโฆ.zoek een plekje en geniet. wij hebben heerlijk geslapen met 6 min ben je op de fiets in Wierden met leuke winkeltjes. top plek bedankt familie
een camperplek zoals het hoort mooie opzet duidelijke informatie betalen contant of QRcode mooi sanitair als je gebruik ervan wil maken en vooral rust is hier het passende woord bedankt voor deze plek
alles wat je wenst op een camperplaats top en geweldig. vlak bij een bos dus als je een hond heb ideaal, er zitten veel mensen met honden en kan je geblaf horen Maarja als je bij een koeienbedrijf staat stinkt het ook naar sโฆ.t dus niet klagen over geblaf
hier gestaan en wat een leuke gezellige plek dikke tien. alles top geregeld
heerlijke Camperplaats mooie plekken gescheiden doormidden van een heg. voor de camperaars die sanitair willen gebruiken is het top. eigenaars komen sโavonds even langs voor een praatje wat het altijd wat persoonlijker maakt. prijstechnisch helemaal top 15,- incl alles erop en aan. waarom meer betalen als het niet nodig is. onze viervoeter heeft ook genoten. bedankt familie
vrijdag 25 oktober aangekomen op deze mooie plek, de omgeving is prachtig je kan heerlijk fietsen,wandelen in het bos of naar het centrum. voor iedereen wat. de eigenaren zeer vriendelijk en vinden het fijn als wij als camperaars het fijn hebben. onze viervoeter had het natuurlijk ook fijn omdat hij heerlijk kon wandelen in het bos vlakbij ook een monument van 1 piloot die zijn leven gaf om Den Ham te redden voor een ramp komen zeker eens terug
prachtige plek met alles wat u wenst, wij kwamen hier per toeval via camperrondje Limburg maar totaal geen spijt en onze viervoeter is hier ook helemaal in zijn element..de camperdeur open en hij stond in het bos dus die wil graag eens terug komen naar hier.
wat een super gezellige en mooie Camperplaats wij hebben hier met veel plezier gestaan en onze jackrussel was hier heel gelukkig zelf aan de viervoeters is gedacht ๐ถ๐พ een hondenloopweide waar ze vrij kunnen ravotten, volledig omheind!๐ super toch en ik kan hier wel een heel verhaal neer tikken maar geloof mij het is echt de moeite waard hier eens te gaan logeren. Patrick en Nadine bedankt voor jullie gastvrijheid dikke 10
rustig plekje en gratis dus voor door reis uitstekend. vuilwater en toilet lozen en je kan vers water pakken. bedankt gemeente
perfecte plaats ruim rustig en een gezellig dorp dichtbij met alles wat je nodig heb. wij hebben hier genoten.
wel aan een drukke weg maar probeer een plek te vinden zover mogelijk van de weg en je staat prima en alles is gratis dus niks te klagen . vriendelijke mensen bij de benzinepomp en leggen je uit waar je water kan pakken en kan lozen . lekker een vers kopje koffie en goedkoop tanken wat wil je nog meer .
prima plek voor een tussenstop .Rustig stonden alleen . waterzuil afgesloten maar niet zo gek in deze tijd van het jaar . verder niet slecht voor een gratis plek . bedankt gemeente.
een hele dikke tien voor deze familie en geweldig plek. de bedoeling was 1 nachtje maar wij vonden het heerlijk hier dus er nog maar een nachtje bij gedaan. vriendelijk ontvangst en mooie ruime plekken, de camper staat op een verhard stuk en er naast heb je heerlijk gras. je kijkt uit over de akkers en er heerst hier rust en vriendelijkheid. komen zeker weer eens terug bij fam feijter.
zaterdag avond aangekomen de plek is simpel maar als je stroom water of moet lossen kan dat allemaal. was gezellig bij de de foodtruck echt een goede en best gezellige plek. komen zeker weer terug
Heerlijke plek genoten hier en zeker van de onder gaande zon ๐
Superplaats alles netjes en schoon mooie omgeving en super stil in de nacht heerlijk ๐ค aardige eigenaar die met passie voor zijn Camperplaats zorgt
Heerlijke plek, rust dat is wat je hier krijgt. Mooi sanitair en aardige eigenaars. Zeker de moeite waard.
Sitecode: 92079
Heerlijke plek ๐ค rust en mooie omgeving. Geen opmerkingen gewoon top.
Wat een mooie geweldige plek, rustig, gezellig en vriendelijke eigenaren. Super mooi sanitair gebouw en aan alles is gedacht. Komen hier zeker weten terug.
Simpel maar toch ook wel weer een super plekje. Rust en er zijn voorzieningen als je het nodig heb de eekhoorntjes gingen door de boom ๐ฟ achter onze camper hoe leuk is dat. Al met al een top plekje niks om aan te merken eigenlijk
Neem echt de moeite niet om hier heen te rijden โ๏ธ hier wil niemand staan geloof me โโโ
Super plek alles netjes en idd zoals iedereen al zegt leuk en gezellig en dat voor dat geld top.
De plekjes waren vol ivm een feest verderop in het dorp maar wij mochten op de parkeerplek staan voor de weingut nou moet zeggen was perfect stroom erbij en een leuk zithoekje waar normaal gasten iets kunnen drinken denk ik dus wij hadden een top plekje ๐
Mooie plek, rust en als je van ezels houd ben je hier in dit dorp op je plek door heel het dorp staan plastieken ezels en bij deze wijnboer kan je uiteraard wijn proeven voor 5 euro pp als je genoeg wijn koopt sta je gratis ๐ท๐ท en anders betaal je 5 euro zonder stroom ๐ง๐ช wij hebben hier zeker genoten
Super plek om te zijn leuk centrum met mooie winkelstraat en er is een mooie ruรฏne verderop op de hornberg wij gingen als 2 gekke Hollanders met de fiets omhoog en ja heeft u een E bike dan is er geen probleem Maarja die hadden wij niet dus we waren half dood toen we boven kwamen en als je echt heel lui bent kan je er ook gewoon met de auto komen hoor. Maar in ieder geval top plek. ๐ค๐๐
Opzicht prima plek waarschijnlijk...maar staat er een zilvergrijze polo rij dan door dat is een of andere dorps gek die in ze auto leeft ๐ die praat heel hard en doet gekke dingen Haha dus weg wezen dan daar. S'morgens om 6.50 stond hij al herrie te maken.
Super plek werden gelijk heel vriendelijk ontvangen alles duidelijk uitgelegd en voor de prijs 8,70 alles inclusief met gratis gastekarte. Supermarkt vlakbij en natuurlijk de langste houten brug zonder ondersteuningen van Europa vakwerk. De WiFi die je bij de plek ook nog is gratis wordt aangeboden werkt perfect kortom een leuke plek die met passie wordt aangeboden TOP ๐๐ป๐
Zijn er heen gereden maar hotel bestaat niet meer ???
rustige plek vlakbij een zwembad waar je geen last van heb de Mr.Li-del zit op 500m dus ja wat ben je zonder de Lidl als camperaar ๐ je mag bij het zwembad gratis naar het toilet maar is niet 10m dus moet je geen hogenoot hebben, douche kost 0,80 voor 3min warm water.
leuke en mooie plek stukje fietsen en je bent bij een waterval was een pittig tochtje als je fietsen niet gewend bent en geen Ebike heb ๐ maar de waterval maakt het goed. er is voorzieningen om alles te lozen en vers water te pakken en alles gratis voor stroom betaal je en er kunnen alleen 1eurto munten in
7sterren voor de plek zelf stukje lopen naar een zeer schoon en verzorgd toilet gebouw. Enige nadeel de kerkklok opzicht niet echt heel erg alleen de grote wekker gaat om 7uur af Haha dus als je vroeg uit de veren wilt is deze plek 10 sterren waard ik vind uurtje later beter.
Zeer rustig boven bij het dorp je heb hier echt blokken nodig. Leuke plek als je niet te veel verwachtingen heb maar dat hoort ook niet als camperaar
Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaar op zijn zitmaaien geweldige man zeer vrolijk waar je als mens blij van wordt. Hij maait nog speciaal het gras en we kunnen gaan staan. De plek is rustig en er is een wc aanwezig volgende ochtend werden we goed uitgerust wakker...basic plek Maarja dat is wat een echte camperaar toch wil.
Voor de 2e keer hier geweest rustige plek niks mis mee supermarkt om de hoek en bij hotel zur linde vlakbij kan je heerlijk eten en betaalbaar
Rustige nette Camperplaats goed om een nacht door te brengen. Jammer van de hoge bomen anders was het uitzicht prachtig en zou het 8 sterren waard zijn. Maar veder geen klagen prima plek.
Simpele plek, goed voor een nacht door te brengen. Geen ambtenaar gezien ๐
Echt aan aanrader rustige grote plekken met hagen afgescheiden sanitair is goed en schoon lekkere ruime en warme douche.
Echt prachtige plek geen voorzieningen veders maar de prachtige sterrenhemel maakt alles goed
Sitecode: 19161
Prachtige plek niks mis mee. Op de dag kan je gebruik maken van het toilet van de rodelbaan gaat โs avonds rond 19.00u dicht. Mooi uitzicht dus zeker een aanrader
1 nachtje door gebracht als tussen stop te doen, sanitair oud maar schoon
Mooie plek en aardige mensen heerlijk rustig.