@CampertValdispert
- 2023
Prima terrein tussen de weilanden aan een rustige weg. Camperplekken op kunstgras (een voormalig sportveld ?) Albert doet erg zijn best om het heerlijk verwarmde toiletgebouw met muziek netjes te houden en is een vriendelijke gastheer!
Heerlijke plek met alles wat nodig is als je er lekker even tussenuit bent. Als kers op de taart een gezellig cafeetje met de lekkerste biertjes op de tap 🍻
Van ons 5 sterren. Precies wat we zoeken. Zeker goed en schoon sanitair. Grote ruimte om zonodig droog te kunnen zitten met gebruik van materialen. GROTE plekken en verder volop groen rondom en prima gras. Lac de Bouzey is vlakbij en de moeite waard om er omheen te lopen of fietsen. Klein restaurantje met Malagassische keuken op/naast het campingterrein. De nems en samosa’s zijn een aanrader. En er zijn cocktails verkrijgbaar.
Twee nachtjes onder de pannen voor € 28,08 inclusief hond. Goed onderhouden terrein tussen het groen. Mooi parkje aan de overkant van de camping en winkeltjes op loopafstand. ‘s avonds is de receptie een kwartiertje open voor inschrijven en betalen. Aan de fietsroute van de Champagne naar de Bourgogne. Village Fleuri !!
Een verborgen pareltje in de Grand Est. zeer fraai gelegen camping met veel grote plekken naar keuze. Wel is er ook wat vergane glorie, vaste plekken met oud materiaal, maar er is volop groen op de camping. De enige buren zijn een paar schapen en koetjes. Sanitair is niet nieuw, maar wel schoon. Véronique is erg vriendelijk, er is broodjesservice en een terras voor een drankje
Echt een plaatje. Prachtige ligging, RUSTIG!, mooie beschutte plekken met heerlijk uitzicht. vriendelijkheid troef! Alles nieuw en fris. en bloasmuziek op het toilet 😊 Stevig tarief meer dan waard.
Vriendelijke ontvangst, gemoedelijke sfeer en rondom een prachtig uitzicht. Niet alle plaatsen zijn even recht. Electra en water goed bereikbaar. Geen gelegenheid voor lozen vuil water, wel camperfaciliteiten aangegeven in de buurt. Plekken achteraan hebben mooi uitzicht op dal en dorpje, maar zijn relatief ver van het nette sanitairgebouw. Dorp 1,8km en Lac de Chambon op 15 minuten fietsen. Wandeling naar Cascade de Voissieres ook ca 15 minuten.
De minicamping is in juli 2024 nog niet in gebruik wegens problemen met het sanitair. Hier wordt aan gewerkt en naar verwachting is de camping met beperkte faciliteiten in de zomer 2025 weer in gebruik. Men wil slechts 1 plek reserveren voor campers, maar wel een unieke plek met een fenomenaal uitzicht op het dal. Verder liever alleen tenten. De gite is overigens wel gewoon in gebruik.
Prima indruk van deze nu nog vrij rustige camping. Enkele nieuwe grote en kleine huurhuisjes en safaritenten zijn geplaatst en het is netjes en goed georganiseerd. Zeer vriendelijke ontvangst. Keurig zwembad op loopafstand. Op de camping sanitair en electra prima in orde. Genummerde plaatsen naar keuze. Kleine winkel en guinguette op de camping met klein terras. Ruime rechte plaatsen, veel groen en bomen voor schaduw.
Wij bleven hier 2 nachten. Bij aankomst zelf een plekje zoeken. De vriendelijke beheerder komt 2x per dag een half uurtje naar de camping voor inschrijven, afrekenen en schoonmaak. Zwemstrandje met voorzieningen.Op 400m loopafstand een klein restaurantje Moulin du Marnant aan het meer met ijs en een uitgebreide menukaart. Verder op de camping 2 houten chalets, ca 8 mooie schaduwplekken aan het water, goede electra. Modern en schoon toiletgebouw.