@Campertje7274
Lid van Campercontact sinds 2026
Fijne camping. Mooi gelegen aan het meer waar je prachtig uitzicht hebt. We hebben er net bijna een week met de camper vertoeft. Het is wel een hele grote camping in het hoogseizoen druk. Wat heel fijn is dat je een Ticino ticket kan krijgen waarmee je gratis met de bus, trein en boot door Ticino kunt reizen. Wij zijn ermee naar Locarno en Ascona geweest. Ook een aanrader is ga kijken bij de Verzasca vallei. Je weet niet wat je ziet.
Vandaag onze laatste nacht 😔. Super mooie nette camping. Ook wij stonden aan de overkant van de weg. Heerlijke rustige plekken. Prachtig mooi en schoon sanitair gebouw en echt niet zover lopen. Heerlijke zwemplek op de camping. Enorm genoten we komen zeker nog eens terug. De Thomasjes
Vandaag aangekomen en we vinden het nu al jammer dat het maar voor één nacht is. Wat een heerlijke plek en wat een vriendelijke mensen. We komen hier zeker terug.

fijne camping op een prachtige locatie. Even de weg oversteken en je bent bij het meer. Je kan er prachtig wandelen en fietsen. Geen supermarkt in de buurt. Die vind je op ongeveer 5 km. We betaalde voor 2 personen en 1 hond €48 euro all in. Broodjes service schone toiletten en douches geen wc papier. Genoten op deze mooie locatie.