@Campertje737
We hebben hier prima 1 nachtje gestaan. Wel aan een drukke weg, maar ‘s nachts geen last van gehad. Geen voorzieningen. Er is wel een schone toilet die je tussen 8 en 20 uur kunt gebruiken voor een euro. Ook ie er een klein kraampje waar je wat lokale spulletjes kunt halen zoals fruit, sapjes en worst. Ellbachseeblick is op loopafstand en zeker de moeite waard om heen te wandelen!
Heerlijk rustige plek midden in de natuur. Geen voorzieningen, wel restaurant op 15 min. lopen. Wandeling langs de (ondiepe) rivier is heel mooi en je zou er in kunnen badderen.
Prima rustige plek. Toilet en douches aanwezig, ligt wel wat achteraf dus even goed zoeken (in het hek is een poort). De eigenaar komt tussen 19 en 21 geld ophalen en bij hem kan je douchemuntjes kopen voor 3 euro voor 5 min. Alle voorzieningen aanwezig, maar niks waar je eten of drinken kan kopen. Nu nog heel erg basic allemaal maar voor ons een heerlijke rustige plek voor een nacht. Je kan er zwemmen, maar het is niet echt aantrekkelijk.
Heerlijke camping dichtbij het zwarte woud. Zwemmeer met glijbaan. Schone douches en toiletten. Vrij ruime plekken. In het dorpje zit een heerlijk grill restaurant op loopafstand.