@CampertjeSztorc
- 2023
- Fiat Knaus Platinum
- 2018
Mooie plek aan een meer. Na het afleggen van een route langs het meer duikt als het ware plotseling de camping op uit het niets. Spontane receptiemedewerkster. Vrolijk en behulpzaam. Het aantal CP klopt niet. Het zijn er heel veeeel meer. Het zijn vrije plekken. Alles staat gezellig door elkaar heen. Wij waren er tijdens een jong/oldtimer treffen. Erg leuk. Sanitair netjes en modern in hoofdgebouw. Kamenz rustige plek (6km).
Prachtige camperplek. Ligt mooi beschut. Onderaan een groot veld en naar boven rijden mooie ruime plekken. Vriendelijk ontvangst. Water en elektra inclusief voor de veel te dure prijs van 46 euro (2 personen) per nacht. Krakau op 10 minuten fietsen.
Dit is een prima plek om te staan. Als je de keuze maakt om onderaan een piste te staan of in een bergachtig gebied, dan moet je weten dat je nooit waterpas kan staan. Koop een levelsysteem onder je camper dan heb je dit probleem niet. Prijs is prima. Mooi uitzicht op natuur. Sanitair mooi schoon. Gratis bus naar het centrum. Op zondag beperkte mogelijkheid met bus. Krynica Zdroj heerlijk rustig. Vervoer met bus naar centrum is gratis.
Wat een vreselijke plek is dit. De camperplek stond vol met caravans van rondtrekkende zigeuners. Hoewel we wel het idee hadden dat ze er voor lange tijd zijn gevestigd. Uitstalling van bijzettentjes ingericht met feesttafels. Er werd een auto uitgetest op het terrein. Hard rijden en vreselijke geluidsoverlast van een machofiguur in een zwarte BMW. We voelden ons daar geen seconde veilig en zijn snel vertrokken. ASAP Schrappen uit Campercontact.
Prima camperplek op een camping met vaste seizoens plekken en prachtige bungalows op naast gelegen terrein. prachtig uitzicht over de Oostzee vanaf de CP. Sanitair modern en schoon. We konden helaas maar 1 nacht boeken. Midsommer gooide roet in het eten. Volledig volgeboekt vanaf 20 juni. De 30 km weg is overigens de toegangsweg tot de camping. Geen last van gehad. Ook jammer geen Chinees Food. We like it.
Prima camperplek op een camping met vaste seizoensplekken en prachtige bungalows op naastgelegen terrein. Mooi uitzicht over de Oostzee. Sanitair modern en schoon. We konden helaas maar 1 nacht boeken. Midsommer gooide roet in het eten. Volledig vol geboekt vanaf 20 juni. De 30 km weg is overigens de toegangsweg tot de camping. Geen last van gehad.
Sitecode: 82000
Het was even zoeken. Als je aankomt dan kom je op een parkeerplaats bij de ijssalon en een gesloten Campingplatz. Stukje terug gereden en bordje camperplaats gevolgd. Dan kom je aan de andere zijde van de haven. Groot terrein met aangelegde ruime plekken. Kunstgrasveldje naast je plek. Niet zeuren dat plastic niet goed is. Zulke plekken vind je bijna overal in Zweden. Mooie plekjes aan het water met prachtig uitzicht. Sanitair prima en schoon.