@Campertoer
een leuke camping die het hele jaar open is!! leuk ontvangst, fijn “warm” sanitair gebouw, mooie ruime plekken met verharde grond onder de camper en gras ervoor! ligt centraal om leuke fietsroutes (knooppunten) te rijden met oa de plaatsen Zierikzee, Renesse en Brouwershaven te bezoeken 👌 wij komen zeker terug!!
zo fijn als je belt en er is plek voor je en dan ook nog eens zo’n leuke ervaring als een heerlijke wijnproeverij/tapas avond mee maken waarbij elk wijntje “ wit, cava, rosé, rood” tot zijn recht kwam 👌😋😋 kortom heerlijk met z’n 4en zitten tafelen en genoten van al het lekkers wat Randel ons serveerde bedankt voor je gastvrijheid Randel tot een volgende keer 👋 gr Rob en Debbie
wat hebben wij een ontzettend leuke/bijzondere wk gehad hier! 🤭😊 Raymond die erg druk is om er (allerlei voorzieningen, appartement etc…) iets moois van te maken!! en de altijd vrolijk/opgewekte Annemieke die er iedere dag weer een feestje 🥳 van probeert te maken, door met de echte 🐎 🐴 liefhebbers er lekker op uit te gaan! zo leuk om dit te zien! kortom een echte aanrader wij komen zeker terug 🥰 Lfs Paul 🤣🤣 (Rob)&Dorotea🤭😂 (Debbie) xxx