@Camperton2
April 2026
Tarief is 12 euro. Stroomkosten extra via automaat. Betalen contant in envelop of in zwembad. Weinig ruimte als er een grote camper staat of, in ons geval, ook een caravan.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Basic plek, geen voorzieningen. Maar dan ook gratis. Rustig in de nacht, winkels en bar in de buurt. Max 24 uur staan.
Alles klopt hier! Betaling via automaat (alleen contant). Net sanitair en stroom inclusief. Wij betaalden € 20, dat is het tarief bij uitrijden binnen 14 uur.
Wij zijn hier op doorreis 1 nacht geweest op het veldje buiten de camping. Kosten € 36 per nacht incl stroom. Eenvoudig inchecken op kenteken, betaling via kaart. Prachtig sanitair, kampwinkel.
Mooi en nieuw sanitair, 5 minuten fietsafstand vanaf het dorp Campo di Giove met alle voorzieningen. Wandelen vanaf de camping. wij betaalden € 103 voor 3 nachten incl stroom.
Mooie camperplekken, voldoende en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Goed startpunt voor fietstochten over Ravel en Vennbahn: o.a. Malmedy en Monschau zijn makkelijk bereikbaar.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Mooi verzorgd terrein met voor iedere plek eigen sanitair in een centrale hal. wij stonden op een plek met prachtig uitzicht. Voor 3 nachten betaalden we 105 euro. Een half uurtje fietsen en je bent in hartje Eindhoven.
Nette camperplaatsen met voldoende ruimte in een prachtige omgeving. wij betaalden 19 euro incl stroom en gebruik sanitair. Vriendelijke eigenaar.
prachtige plek, ideaal voor doorreis. net sanitair, serviceplek en supermarkt vlakbij.