@Camperton2
Tarief is 12 euro. Stroomkosten extra via automaat. Betalen contant in envelop of in zwembad. Weinig ruimte als er een grote camper staat of, in ons geval, ook een caravan.
Basic plek, geen voorzieningen. Maar dan ook gratis. Rustig in de nacht, winkels en bar in de buurt. Max 24 uur staan.
Alles klopt hier! Betaling via automaat (alleen contant). Net sanitair en stroom inclusief. Wij betaalden € 20, dat is het tarief bij uitrijden binnen 14 uur.
Wij zijn hier op doorreis 1 nacht geweest op het veldje buiten de camping. Kosten € 36 per nacht incl stroom. Eenvoudig inchecken op kenteken, betaling via kaart. Prachtig sanitair, kampwinkel.
Mooi en nieuw sanitair, 5 minuten fietsafstand vanaf het dorp Campo di Giove met alle voorzieningen. Wandelen vanaf de camping. wij betaalden € 103 voor 3 nachten incl stroom.
Mooie camperplekken, voldoende en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Goed startpunt voor fietstochten over Ravel en Vennbahn: o.a. Malmedy en Monschau zijn makkelijk bereikbaar.
Mooi verzorgd terrein met voor iedere plek eigen sanitair in een centrale hal. wij stonden op een plek met prachtig uitzicht. Voor 3 nachten betaalden we 105 euro. Een half uurtje fietsen en je bent in hartje Eindhoven.
Nette camperplaatsen met voldoende ruimte in een prachtige omgeving. wij betaalden 19 euro incl stroom en gebruik sanitair. Vriendelijke eigenaar.
prachtige plek, ideaal voor doorreis. net sanitair, serviceplek en supermarkt vlakbij.
Topcamp doet wat andersvermoeden. Hellend terrein, matig sanitair, slechte wifi, inchecksysteem dat weigert...en dat voor 65 euro per nacht. Maar: in 12 minuten ben je met de fiets in hartje Oslo. En daar kwamen we voor.
prachtig gelegen camping. mooi uitgangspunt voor wandelingen naar gletsjers. half uurtje fietsen en een uur wandelen en we waren aan de voet van de gletsjers. wij betaalden nok 400 per nacht plus 40 nok voor een douchemuntje. hotel naast de camping biedt goede maaltijden voor redelijke prijzen.
redelijke plek op gravel. mooi uitzicht. sanitair is fantastisch: privé badkamers, keuken, wasmachines. vanaf de camping mooie wandelingen te maken.
prima doorgangscamping, mooi aan het meer gelegen. wij betaalden sek 350 all in. douche, kookruimte, wasmachine etc inbegrepen. selfservice check in.
Mooi gelegen aan het meer, maar dat is het enige pluspunt. Verwaarloosd sanitair, grijswater put is vol, wifi doet het matig, terrein slecht onderhouden. En dat voor ruim € 30 per nacht. Dat kan zolang er geen concurrentie is rond deze stad....
Mooi plekje aan de weg langs de kloosters. Het eten is goed en voordelig, de ontvangst hartelijk. Water is gratis, stroom € 5 per nacht. Uitleg en kaart over kloosterbezoek. Een aanrader!
Mooie camperplaatsen met stroom en gebruik van sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren die, indien gewenst, ook lekker voor je kunnen koken tegen een redelijke prijs. Mooi zandstrand op loop/fietsafstand.
prachtig gelegen camping aan baai met strand, net sanitair, vriendelijke eigenaar. lastig bereikbaar via steile en smalle weg. veel horeca op fietsafstand (<5 km).
nette cp direct aan het strand. veel eetgelegenheden dichtbij. warme douche en stroom inclusief. wasmachine tegen betaling (4 euro)
Heerlijke plekken direct aan het strand. Gebruik douche (koud) en water is gratis. De vriendelijke uitbaatster van de taverna kookt heerlijk!
Heerlijk rustige en nette camping, net naast de snelweg. Deze hoor je wel, maar niet storend. Newtonmore op 3 mijl afstand heeft alle voorzieningen. Tip: de Wildcat Trail vanuit het dorp, prachtige wandeling! Let op: contant betalen voor de camping, geen cards!
Mooi aan het water gelegen camping met net sanitair en, tegen betaling, wasmachine en droger. Online reserveren is aan te bevelen, zeker voor een stroomplek. Dorp met winkels op loopafstand en iedere avond fish & chips bij de camping ingang ("The Codfather, fish &chips to die for")
Prachtig gelegen, alles klopt en is nieuw. Mooi strand voor de deur.
Mooie vlakke plaatsen, tappunt voor water en toilet in het visitor's centre. Tijdens ons verblijf bleef het visitor's centre open. Uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten.