@Campertukker
De plek op zich is mooi maar de plaatsen krap (4m breed). Water pakken of wc legen kost 8 euro. Sanitair van de camping mag niet gebruikt worden. De plek kost 15 euro + 8 euro voor water is al 23 euro. Een plek op de camping kost 22 euro inc. stroom en sanitair gebruik. De camperplaats heeft maar 4 stroom aansluitingen voor 8 plekken, dus je moet waarschijnlijk ook stroom delen. Kortom, veel te duur voor wat je krijgt.
Nog steeds een mooie plek om een paar dagen te staan, helaas wordt de camperplaats ook gebruikt door reizende families met grote caravans en werk bussen. Je hebt er verder geen last van maar het ontsierd de camperplaats een beetje.
Helaas gaat deze camperplaats 22 per 24 uur euro kosten...
Waardeloze plek, geen voorzieningen en maar 5 plekken, een grote stad als Enschede moet toch wel wat beters aan kunnen leggen.
Mooie camperplaats op loopafstand van het centrum. Klein parkje met picnic tafels. Alle basis voorzieningen aanwezig. Prachtig fiets en wandelgebied en leuke terrasjes in het plaatsje.
Mooie camping dicht bij het centrum. Tegenover groot park Vriendelijke ontvangst. Schoon sanitair met wc-papier. Wastafels met zeep en papieren handdoekjes Wij stonden hier een paar nachten op een mooie schaduwrijke plek En dat alles voor de prijs van 14,44 per nacht zonder stroom.
Mooie camping met trekkers plaatsen achterop de camping. Wc's en lekkere warme douches op het trekkers veld. Afwassen met warm water kan bij grotere sanitair gebouw. Bar en cafetaria met eerlijke prijzen en lekker eten Zeer vriendelijke ontvangst. Mooi zwembad. Wij betaalden 24 euro per dag, dat is het ook zeker waard.
Ik denk dat de vorige reviewer de verkeerde camping heeft beschreven, camping is toegankelijk via normale 2 baans asfaltweg, camping heeft veel toeristische plaatsen.
Wij komen hier regelmatig. Het is een mooie camperplaats. Het is alleen jammer dat er tegenwoordig ook caravans staan en dan ook nog op een plek met stroomaansluiting. Sommige staan er ook voor langere tijd. De prijs is niet voor 24 uur, maar van 15.00 uur tot 12.00 uur volgende dag.
Mooie camperplaats bij zwembad. Zo hoort een camperplaats te zijn, betalingen gaan online Zelfs een e-bike laadpunt op je eigen plek. Douchen kan in zwembad tegen betaling. Prijs van de camperplaats is 12,50.
Januari 2024 Geen stroom, geen water, geen loosput, geen vuinisbakken. Wel 12 euro betalen. Alles wordt pas beschikbaar in maart.
Erg mooi aangelegde terassencamping met veel schaduwplaatsen. Personeel erg behulpzaam en je wordt naar de plek begeleid. Lekker eten op het terras met uitzicht op het zwembad en het stadje. Stadje bereikbaar via pad vanaf de camping. Sanitair netjes en schoon.
Sitecode: 42097
Leuke camping dicht bij het stadje. Grappige aardige beheerder. Eten en drinken in het restaurant was lekker en niet duur. Het stadje was goed bereikbaar per fiets. Sanitair goed en schoon.
Gezellige camping. Wij waren er in het weekend dus er was iets meer te doen op de camping. Eten en drinken bij de bar was heerlijk en niet duur. Zeer aardig personeel die erg hun best deden om engels te spreken. Mooi zwembad. Sanitair erg schoon.
Gezellige camping met camperplaatsen voor 1 dag en aparte plaatsen voor meerdere dagen. Sanitair goed en schoon. Het mooiste was dat je 24/7 kunt inchecken via een automaat. Je krijgt een automatisch een plaatsnummer toegewezen. Werkte echt gemakkelijk met visakaart. Gezellige kantine met ruime keus aan bieren en eten.
Mooie goed verzorgde camperplaats, veel plaatsen. Mooi uitzicht. Alles inclusief voor 11 euro. Sanitair natuurlijk gesloten omdat het geen camping meer is. Maar voor het geld spot goedkoop.
Bestaat niet meer
Bestaat niet meer
Mooie camperplaats met leuk cafe in treinwagon. Toiletten dichtbij.
Een camperplaats zoals een camperplaats moet zijn. Erg mooi gelegen met mooie plekken op gras. Gezellig terras om te eten en te drinken.
Sitecode: 12039
Prima camperplaats! Mooi gelegen vlak aan de rivier. Mooi en schoon sanitair. Kleine imbiss met terras ter plaatse met lekker eten. Voor 12 euro vonden wij dit niet duur.
Prijs te hoog voor deze camping. Sanitair is ok, wel betalen voor douche. Ligging is wel mooi tussen Osnabruck en Belm. Supermarkten en bakkers op fietsafstand. De beheerder was een beetje onvriendelijk maar draaide later wel bij. Ik had gereserveerd en mail terug gehad, hij zei dat hij het niet kon herinneren, bij het tonen van de mail geloofde hij mij. Hij zei ook dat de camping vol was maar dat bleek niet zo te zijn. Komen hier niet snel weer
Een camperplaats zo als het hoort. Perfecte ligging tussen stad en natuur. Goede prijs/kwaliteit. Je betaald voor wat je gebruikt. Erg aardige beheerder. Topplek!
De camperplaats voor de slagboom is verder wel goed, op de fiets naar het centrum van Münster gaat prima. 2 supermarkten op 2 km afstand. De prijs van de camperplaats is echter wel aan de hoge kant, voor alles moet verder betaald worden. Het mooie sanitair op de camping mag gebruikt worden. Niet alle personeel bij de receptie is vriendelijk. In vakantieperiodes altijd vol.
Gezellige camping. Erg mooi sanitair. Inchecken via automaat op de camping, alles werkt met een pasje, stroom, water en douches. Lekkere schnitzels en andere gerechten in het restaurant en zeker niet duur. Vriendelijke eigenaar. Mooi uitzicht op de Moezel. Gratis internet.
Mooi aangelegde camping. Supervriendelijke ontvangst. Sanitair goed en schoon. Mooie afgebakende plekken, ook met satelliet ontvangst. Zaterdag stonden er kraampjes met koopwaar op de camping. Mooie zwemgelegenheid bij de rivier. Kanoverhuur aan de overkant van de camping. Mooie natuur in de omgeving, men kan met een oud treintje langs oude afgravingen rijden. Prima verblijfplaats. Prijs ok.
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. Mooi gelegen bij de Loire. Betalen bij de automaat werkt ook prima.
Prachtige camperplek bij dorp en meer. Openbare toiletten aan overkant bij meer.
Erg mooie camperplaats vlak aan zee. Sanitair was goed en schoon. Helaas geen broodjesservice gezien. Elke avond oesters en mosselen te koop. Mooie plekken op of naast betonplaat.
Leuke camping dicht bij het stadje. Prima sanitair. Klein zwembad op de camping en een groot zwembadcomplex naast de camping (2 euro entree) Ook is er een klein barretje op de camping. Broodjesservice. Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Prima camping bij het stadje. Zeer vriendelijke ontvangst. Schaduwrijke plekken maar weinig/geen schotelontvangst. Gratis internet, bij ons werkte het online tv kijken wel. (ziggo go), dus schotel niet nodig. Supermarkt dichtbij.Ondanks de coronacrisis was de camping 's middags bijna vol. (eind juli) Brood kan bij de receptie besteld worden. Vier keer per week staat de pizzawagen voor de camping.
Erg mooie camperplaats. Van alle gemakken voorzien. Ruime plekken zowel in de zon als in de schaduw.
Grote gemeentecamping met schaduw en zon plekken. Speciaal verharde plekken voor campers. Sanitair is schoon. Via een poortje loop je zo naar het sportcomplex met zwembad. Leuk om een paar dagen te staan om het dorpje en het kasteel te bezoeken.
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen die je nodig hebt. Supervriendelijke ontvangst zowel op de receptie als in de brasserie. Je kunt 's morgens ontbijten bij de brasserie maar ook broodjes afhalen. Supersnelle wifi dus tv kijken met Ziggo Go kan ook.
Nette camping, mooi gelegen en vlak bij een zwemmeer. Sanitair erg schoon. Broodjesservice met heerlijke broodjes. 2 km van het centrum en de supermarkten. Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen. Dicht aan de autobaan dus ook geschikt voor doortrekkers. Camperplaatsen goedkoper dan caravanplekken.
Leuke camping met zeer aardig personeel. We kwamen 's avonds aan en konden het slagboompasje uit een kluisje halen omdat de receptie gesloten was, dus prima geregeld! Bij het restaurant kon eten besteld en afgehaald worden. Sanitair was nog dicht ivm corona. Het zwembad was inmiddels wel geopend. De kampeerplekken zagen er goed verzorgd uit. Prima ligging dicht bij het centrum van Groesbeek. We kregen zelfs nog 25% korting op de prijs met Pinksteren.
Aardige beheerder. Mooie afgebakende plekken om te staan. Camping ligt direct aan natuurgebied. Wifi werkt goed op laptop met wifiversterker. Goede prijs/kwaliteit, wij betaalden 19,90 per nacht.
Erg mooi camperplaats op een toplocatie. Precies zo als een camperplaats moet zijn.
Mooi aangelegde camperplaats, schoon sanitair. Betalen gaat makkelijk via automaat. Razendsnel internet, 5g netwerk en gratis, dus tv kijken via internet. 10 min lopen naar centrum.
Rustige kleine camping, vlak bij het dorp. Schoon nieuw sanitair. Mooie plekken om te staan en zelf te kiezen.
Nog steeds een mooie locatie. Het vreemde is wel dat er ook caravans met complete voortenten toegelaten worden terwijl de camping niet vol is.
Sitecode: 19182
Mooie nette camping dichtbij het dorp. Aardige ontvangst en veel toeristische informatie verkrijgbaar. Gratis entree in het gemeente zwembad. Mooie plekken met waterkraan op gras.
Prima camping om de stad te bezoeken. Schoon sanitair en aardig personeel. Overdekte ruimte om te internetten of tv te kijken. Supermarkt en pizzakraam dichtbij. Dichtbij zwembad.
Mooie camperplaats met plaatsen onder bomen of in de zon. Klein speeltuintje aanwezig. Wasbakken met koud water. Betalen via automaat, automaat werkte bij ons niet met visakaart, een telefoontje naar het office du tourisme en binnen 10 minuten was er hulp, probleem met buitenlandse betaalkaarten, we mochten een dag gratis staan. Informatiefolders bij ingang van camperplaats.
Prima camping met erg ruime plaatsen. Aardige ontvangst. Goedkoop restaurantje met lekker eten. Brood te koop aan de bar na reserveren. Dicht bij de kloof van Lumbier.
Leuke camping. Gezellig en goedkope bar. Sanitair was een beetje versmeerd door andere campinggangers. Aardig personeel. Dicht bij prachtig strand (400m) Mooi fiets/wandelpad langs zee naar stadje. Dia supermarkt op 500m.
Prima camperplaats. Mooie plekken onder de bomen. Voldoende stroomaansluitingen. Betalen via automaat.
Erg mooie nette camperplaats. 92 stroomaansluitingen voor 90 plekken dus meer dan voldoende. Tenten of caravans worden direct verwijderd. Plekken onder bomen of in de zon. We hebben hier 6 dagen gestaan zonder problemen. Voldoende plaats in juli. 1 keer per week leuke nachtmarkt naast camperplaats in hoogseizoen.
Camping was vol, maar we mochten van de eigenaar op het tententerrein staan. Dit was een mooi terrein midden in het bos. Verder was alles in orde, schoon sanitair, broodjesservice, gaststätte met buitengrill. Omgeving was ook erg mooi. Mooi fietspad naar Xanten.
Leuke camping. Erg vriendelijke ontvangst. Broodjes service. Mooie staanplaatsen.
Mooie plek, we komen hier al jaren. Het is alleen jammer dat dat er ook steeds meer mensen met auto's en tentjes komen kamperen terwijl de camping achter de camperplaats is. Er stond nu zelfs een duitser met een mega grote caravan die de plaats van drie camperplekken in nam. Blijkbaar wordt het geaccepteerd want de man van de ticketcontrole zegt er niets van. Ik vraag me ook af waar de tentkampeerders hun behoefte doen... Maar verder is het mooie camperplaats.
Mooie camping met alles er op en er aan. Zeer vriendelijk personeel. Aanrader!
We hebben niet op de camperplaats zelf gestaan omdat het al vol was op goede vrijdag. We mochten op de camping staan voor dezelfde prijs. Mooie camperplaats met alle mogelijke faciliteiten. Personeel was erg vriendelijk. Aanrader !
Mooi gelegen camperplaats. Alles aanwezig. Sanitair was erg schoon. Mooie percelen op gras of op steen.
Mooie camperplaats aan de rivier. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Ruime plekken. Muntenautomaat en betaalautomaat werkten perfect met onze visakaart.
Prachtige camperplaats met mooi uitzicht op het meer. Dorp op fietsafstand. Alle voorzieningen aanwezig. Superplek !!
Camperplaats wordt nu beheerd door de camping. Prijs is hetzelfde gebleven, 8 euro per 24 uur. Beheerder komt langs voor het betalen dus niet meer betalen bij parkeerautomaat. Stroom 2 kwh voor 1 euro in automaat. Beheerder komt langs voor het bestellen van broodjes. Douches van de camping zijn nu te gebruiken voor 1,50 euro. Kortom, nog steeds een mooie plek in een mooie omgeving.
Sitecode: 11999
Mooie nette camperplaats. Er zijn alleen geen containers voor afval, alleen kleine prullebakken over het terrein verdeeld. Betaalautomaat werkt ook met visa.
Mooie camperplaats. Aardige en behulpzame beheerder. Stroomplekken waren vol, we mochten stroom van de bistro aftappen. Prima broodjesservice en lekkere schnitzels in de bistro.
Mooie plek, ruime plaatsen, internet werkte niet (bij andere camperaars ook niet).
Prima plek om de stad te bezoeken, echter de leenfietsen bestaan niet meer. Volgens de beheerder van de kiosk zijn de fietsen opgehaald door het verhuurbedrijf. Er zou een ander bedrijf komen voor de leenfietsen maar de beheerder heeft hier nooit meer iets van gehoord. Jammer genoeg was de McD. aan het verbouwen en dus ook gesloten. Verder een prima plek om te overnachten.
Nog steeds een prima camperplaats. Keurig schoon sanitairgebouw. Mooie plaatsen op gras. Top plek !
Mooie camperplaats. We stonden bij de parkeerplaats voor 10 euro all-in. Mooi sanitair!
Erg mooie plek. Ook de kampvuurplek is leuk. Topplek !!!
Erg mooie camping en zeer vriendelijke ontvangst. Veel activiteiten op de camping. Vriendelijke prijzen bij de snackbar. Erg mooi zwembad met jacuzzi.
Vriendelijke ontvangst. Mooie ruime plekken. Toiletgebouw achter op de camping is oud en vies, gebouw voor op de camping is gerenoveerd en wel schoon. Camping is 4 sterren maar dat zegt niets over de staat van de camping, 4 Franse sterren is niet hetzelfde als 4 Nederlandse sterren. Je kunt brood bestellen bij de receptie maar er is ook een bakker op loop-afstand.
Mooie camperplaats dicht bij het stadje. Erg makkelijk betalen met automaat. De waterkraan zit wel dicht op de plek waar de wc's geleegd worden, zodat deze kraan ook gebruikt wordt om de wc-tanks om te spoelen terwijl er een aparte kraan is met een slang er aan. Als je dicht bij de ingang gaat staan heb je ook nog eens gratis wifi.
prijs is 10 euro in hoogseizoen. meeste campers staan op de camping