@Campertukkers

2021

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

bij aankomst werden wij vriendelijk door de beheerders ontvangen, mooie plek aan het water, verouderd maar zeer netjes en schoon sanitair.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

prima en een zeer vriendelijk ontvangst, we mochten zelf een plek uitzoeken, er was niet overal een stroompunt maar wel voldoende. prima sanitair, netjes en schoon. Niet te vergeten, de prachtige omgeving

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

voor de 2e keer op deze camping, voor een camping midden in de stad, dikke prima, inderdaad verouderd sanitair maar wel schoon. Helaas hadden wij de pech dat er ongeveer 10 Ierse families bij kwamen,. de sfeer op de camping was daardoor verziekt, wat een asociaal volk, wij zijn daardoor vertrokken. De camping is hiervan op de hoogte gesteld, en betreurde dat ten zeerste. maar buiten dat, prima camping met prima personeel.

Wij vinden deze municipal camping top! de locatie is prachtig en de ontvangt uiterst vriendelijk. ja, het sanitair is verouderd maar super schoon, en dit voor 13 euro! kortom een aanrader...

voor de 2e maal deze camping bezocht. Wederom bijzonder leuk ontvangen, fijn gezwommen, lekker gegeten. Sanitair was super schoon en de douches zijn perfect. Bij de eigenaren een nieuw spel geïntroduceerd, Hitster, ze waren zeer enthousiast. kortom, een top camping. groeten Willy en Roswita Stegeman

prima camping met prima sanitair, het water uit de douche was ontzettend heet en niet bij te regelen. perfecte ligging voor een bezoek aan Lourdes. kortste weg is het straatje tegenover de camping ingaan. 10 minuutjes lopen.

Prima camping, met mooie plaatsen. Het sanitair is perfect schoon, en de eigenaar uiterst vriendelijk en behulpzaam. Iets last van het verkeer, maar dat kan men wegstrepen tegen de ligging. kortom prima prijs kwaliteit verhouding.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie camping met mooie plaatsen. Het sanitair was niet echt schoon. Wat je op die camping niet moet doen is bij een publieke bbq gaan staan, dit zorgt nogal voor wat overlast.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

mooie camping, met verouderd maar schoon sanitair. Persoonlijk vonden wij 35 euro per nacht aan de hoge kant. Veel overlast van bouwwerkzaamheden in de omgeving. Genoeg schaduwplekken, vriendelijk personeel. Via de boulevard is het centrum binnen 15 minuten bereikbaar te voet. Er was maar 1 deel van de camping geopend, dus hoe het zwembad was, weten wij niet, het zag er op een afstand wel goed verzorgd uit.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping met zeer schoon sanitair, wel verouderd net zoals het zwembad, maar ook schoon. prijs kwaliteit is prima. Een beetje opknappen zou geen kwaad kunnen. Personeel is uiterst vriendelijk. Het centrum van Lloret is op 10 minuten wandelen, prima te doen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping in een prachtige omgeving. Sanitair is verouderd, maar voldoet prima. Vriendelijke ontvangst

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

prima camping, helaas hadden wij een steenkoude douche (waarschijnlijk pech). de prijs 16.60 incl. stroom en douche is prima

super goed ontvangen door de eigenaren op een mooie camping, gewoon goed

het enig echte positieve is het uitzicht, in de 2 dagen dat wij er stonden is het sanitair niet schoongemaakt. Wel waren er nog bouwvakkers bezig om het sanitairgebouw af te maken, denk niet dat het volgend jaar klaar zal zijn. De beheerders waren vriendelijk. moet nog heel wat gebeuren voordat het SVR Waardig genoemd mag worden

super leuk ontvangen, wilden in 1e instantie, 1 nacht blijven, zijn er 2 geworden. Schoon, vriendelijk, broodjes service en als klap op de vuurpijl werd de biertent op het boventerrein geopend.

beetje lompe eigenaar, je wordt als een klein kind weggestuurd, niet gereserveerd, geen plaats, terwijl er sowieso 4 of 5 lege plekken zichtbaar waren om 15.00 uur. Meneer had waarschijnlijk geen zin om iemand in te schrijven

zeer vriendelijk ontvangst, op een zeer mooie camping aan het meer, sanitair was uitstekend onderhouden

op zaterdag 10 juli op de camping gekomen, we waren van plan om 4 nachten te blijven. We werden zeer vriendelijk onthaald. het sanitair is perfect, en het terrein ziet er keurig uit. Dit is absoluut een camping om terug te komen. Echt een aanrader. Willy en Roswita Stegeman

prima, mooi verzorgde camping met uiterst vriendelijk personeel. sanitair is goed verzorgd.

bijzonder leuke camping met leuke enthousiaste medewerkers. Heerlijk in het groen op loopafstand van het strand. prima prijs/kwaliteitverhouding, echt een camping om terug te komen. Willy en Roswita Stegeman

bijzonder leuke camping met uiterst aardig personeel, sanitair was prima in orde, de plaatsen waren ruim voldoende. uitstekende prijs kwaliteit verhouding. een camping om terug te komen. bijzonder leuke omgeving

ligging prima, sanitair schoon en de ontvangst was uitstekend. helaas was de snackbar alleen maar in het weekend open.....vreemd. bij het zwembad stond het onkruid enkelhoog tussen de tegels, en op de campingplaatsen stond je ook tot aan de enkels in het onkruid. de weg naar de camping en plaats waren vol met hele grote gaten, bijna niet te doen! de prijs wat je hier voor betaald is belachelijk hoog. 36 euro voor de goedkoopste plek! jammer

mooie camping met zeer vriendelijk ontvangst door de eigenaren, prima gegeten op het bijzonder leuk terras. zeer de moeite waard. wij komen zeker terug. groeten Willy en Roswita

mooie camping, maar de beloofde broodjesservice was niet aanwezig.