@Campervakantie-Edam
Mooi gelegen camping met royale staplaatsen. Sanitair laat te wensen over; afwaswater wordt niet heet, geen wc-papier/zeep bij de toiletten, toiletzittingen ontbreken en geen haakjes in de doucheruimtes. Het ruikt er niet fris en de douches zijn niet schoon. Toilet niet gebruikt.
Mooie gratis Camperplaats, heel druk bezocht, verder rustig om te overnachten. Gelegen naast het historische stadje omgeven door een fraaie stervormige stadswal met prima wandelmogelijkheden in de buurt.
Aardige campingeigenaar en een mooie camperplek, sanitair was ruim voldoende omdat we slechts met één andere camper stonden. Had wat schoner gekund, maar was wel netjes, vooral het mindervaliden sanitair verdient een dikke pluim; zo tref je het zelden. In het weekend trokken wij verder, maar liep de camping nog aardig vol.

WAUW, wat een fantastisch stel, Mark en Chantal: behulpzaam, attent, vriendelijk en alle tijd voor een gezellig praatje ondanks hun drukke werkzaamheden. En niet te vergeten natuurlijk hun Camperplaats: fantastisch mooi aangelegd, rustig, met alle gewenste faciliteiten, keurig in orde en superschoon. We komen heel graag nog eens terug! Warme groet, Fred & Ellen
Sitecode: 196175
Wat een rust in een bosrijke omgeving op deze prachtige Camperplaats. In- en uitchecken eenvoudig via een digitale zuil, keurige en schone sanitair met royale doucheruimtes. We hebben genoten van hele mooie fietsroutes, die reeds door de eigenaar uitgezet zijn. Bedankt voor de gastvrijheid!
Wat een leuk, enthousiast en gedreven stel; Niels en Jenny, die deze fantastische camping runnen onder het toeziend oog van opa 😊 Op camping ‘t Zwaantje vind je rust, ruimte, vriendelijkheid, keurig en superschoon sanitair en fijne staanplaatsen. Zowel Jenny als Niels en opa nemen/hebben nog tijd voor een gezellig praatje. We hebben genoten van de gastvrijheid en het verblijf en komen graag nog eens terug; graag op hetzelfde plekje!
Prima overnachtingsplek met keurige voorzieningen. Leuk om een rondleiding in de mijn te doen en het naast gelegen museum te bezoeken. Meerdere camperaars aanwezig. En ja, de haan begint heel vroeg met kraaien….
6 t/m 9 mei 2025: Drie nachten verbleven op een heel fijne plek op het campinggedeelte; dat kon daar omdat het droog was en de aanwezige camperplaatsen reeds bezet waren. Vriendelijke eigenaresse, die tijd heeft voor een gezellig praatje. Super schone en nette sanitair. Mooie fietsroutes kunnen fietsen, o.a. een tochtje naar Maastricht. Het was ons tweede bezoek hier en blijft voor herhaling vatbaar!
15 t/m 19 mei 2025: Mooie camping met royale plaatsen, waarvan verschillende langs de rand van de camping met prachtig uitzicht. Vriendelijke, behulpzame eigenaren. Het sanitair is keurig, luxe en schoon. Douchen met munten. Vanaf de camping loop je zo het bos in. Fantastisch en veilig fietsen over de Vennbahn; een absolute aanrader.
12 t/m 15 mei 2025: Mooie camping, maar camperplaatsen zijn niet erg groot. Sanitair was heel schoon en werd nog uitgebreid. Vanwege deze verbouwing waren wasmachine en -droger buiten bedrijf. Prachtig avontuurlijk wandelen o.a. langs de rivier, die ook over de camping loopt. Prijs-kwaliteitverhouding is prima.
20 t/m 23 mei 2025: Fantastische camping met royale plaatsen o.a. aan de rivier. Prachtige bergwandelingen kunnen maken. Zeer vriendelijke, enthousiaste, attente, jonge uitbaters, die tips geven en tijd hebben voor een gezellig praatje. Sanitair netjes en schoon, douchen met goed warm water zonder muntjesgedoe. De pizza’s zijn een aanrader. Prima prijs-kwaliteitverhouding. Kortom: we komen graag nog eens terug!
19 op 20 mei 2025: Keurige , vlakke, ruime, rustige parkeerplaats aan een woonwijk nabij het stadje met een grasstrook, waarop een bankje staat en een vuilnisbak. Prima plek voor een overnachting.