@Campervan_from_Texel

- Renault Master T35d
- 1985
- Renault
- Buscamper
Inchecken ging snel en gemakkelijk. Je betaalt via de kaart alleen wat je verbruikt, prijzen voor stroom en water zijn keurig. De prijs voor de camperplek €26,- per nacht is echt te duur! De plekken zijn vrij klein en er is door de lage begroeiing geen privacy. Ook worden de plekken gebruikt door caravans met voortent en losse tenten waardoor het gras er op sommige plekken slecht aan toe is. Chemisch toilet legen was voor ons niet mogelijk.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Fijne plek op loopafstand van het prachtige oude deel van de stad. Edeka supermarkt aan de andere kant van de weg. Betalen ging ontzettend makkelijk met bankpas (nl). Service plek is ook heel prettig. Koffie drinken bij Dreher is een grote aanrader!
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Heerlijk plekje, rustige nacht gehad. Douches zijn betaald met muntgeld. Sanitair is nieuw, alles op het terrein is keurig. Vriendelijke eigenaren en heerlijke wijntjes meegenomen.
Prachtige camperplek in groene omgeving. Toegangsweg is niet geschikt om een auto te passeren, zeker niet als de bermen nat zijn. Verkeer hebben wij totaal geen hinder van ondervonden. Geen afvalbak voor restafval, wel alle kleuren glasbakken en karton. Vanuit het dorp komt ook iedereen hier naartoe.
Op dit moment is de camperplek gesloten, het terrein staat vol materialen (voor het riool?) en er zijn graafwerkzaamheden.
We hebben hier nu voor de 2e keer gestaan. Alles wederom tip top in orde! We hadden geluk dat er nog plekjes vrij waren op het reserve stuk. Heerlijk gefietst in de omgeving. En bij vertrek even de camper gewogen, fantastisch dat dit mogelijk is bij jullie. We komen vast nog een keer terug.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Prima plek in een prachtige omgeving, vriendelijk ontvangst. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.