@Campervan_from_Texel
- Renault Master Anders
- 1985
- Renault
- Buscamper
Inchecken ging snel en gemakkelijk. Je betaalt via de kaart alleen wat je verbruikt, prijzen voor stroom en water zijn keurig. De prijs voor de camperplek €26,- per nacht is echt te duur! De plekken zijn vrij klein en er is door de lage begroeiing geen privacy. Ook worden de plekken gebruikt door caravans met voortent en losse tenten waardoor het gras er op sommige plekken slecht aan toe is. Chemisch toilet legen was voor ons niet mogelijk.
Fijne plek op loopafstand van het prachtige oude deel van de stad. Edeka supermarkt aan de andere kant van de weg. Betalen ging ontzettend makkelijk met bankpas (nl). Service plek is ook heel prettig. Koffie drinken bij Dreher is een grote aanrader!
Heerlijk plekje, rustige nacht gehad. Douches zijn betaald met muntgeld. Sanitair is nieuw, alles op het terrein is keurig. Vriendelijke eigenaren en heerlijke wijntjes meegenomen.
Plek is niet veel bijzonders maar vanaf de camperplek loop je zo de natuur in. Bezoek gebracht aan verlaten dorp Wollseifen, ook weer een prachtige wandeling van ongeveer 1,5 uur. Ook het bezoekerscentrum zit op loopafstand, inclusief restaurant. Vriendelijk ontvangst, en compleet uitgeruste serviceplek.
Prachtige camperplek in groene omgeving. Toegangsweg is niet geschikt om een auto te passeren, zeker niet als de bermen nat zijn. Verkeer hebben wij totaal geen hinder van ondervonden. Geen afvalbak voor restafval, wel alle kleuren glasbakken en karton. Vanuit het dorp komt ook iedereen hier naartoe.
Op dit moment is de camperplek gesloten, het terrein staat vol materialen (voor het riool?) en er zijn graafwerkzaamheden.
We hebben hier nu voor de 2e keer gestaan. Alles wederom tip top in orde! We hadden geluk dat er nog plekjes vrij waren op het reserve stuk. Heerlijk gefietst in de omgeving. En bij vertrek even de camper gewogen, fantastisch dat dit mogelijk is bij jullie. We komen vast nog een keer terug.
Prima plek in een prachtige omgeving, vriendelijk ontvangst. Prijs/ kwaliteit verhouding is prima.
Alles wat je wenst voor een goede camperplek is hier te vinden! Ontzettend vriendelijke eigenaren, ruime plekken, sanitair tip top verzorgd! Prijs/ kwaliteit is goed. Wij hebben ons alleen gestoord aan het geblaf door de grote hoeveelheid honden (meer dan 20 de afgelopen dagen). De vaste plekken doen rommelig aan en passen niet bij het zeer nette beeld van de camperplaats.
Geweldige locatie, geen voorzieningen. De mijn is een aanrader om te bezoeken. Nederlandse audiotour is top! Tijdens openingstijden hebben wij hier gebruik mogen maken van toilet. In dit dorp geen supermarkt of andere winkels, wel fantastisch gegeten bij Pizzeria da Anna. Parkeerplaats is wel wat schuin, hier rekening mee houden.
Wij hebben hier 2 nachten gestaan en betaalden €74,-, voor 2 personen. Er staan veel vaste chalets, en het park is daardoor erg rommelig. Er wordt hard gewerkt om alles op te knappen, sanitair is nieuw, de douchekop houders zijn allemaal afgebroken bij de dames douches. Op dit moment douche je zonder sleutel of tijd. Prijs vonden wij niet in verhouding. Vriendelijke medewerkers.
Weekend van 1 april hier een nachtje gestaan. Ontzettend vriendelijk ontvangst, prachtige plek aan het water. Voorzieningen nog allemaal gesloten, had fijn geweest als er in ieder geval 1 toilet en douche open geweest waren. Ondanks het slechte weer, hier een heerlijke rustige nacht gestaan. We komen zeker in het laagseizoen een keer terug!
Topplek midden in de stad! Winkels op loopafstand, de vershoek in de jumbo is een aanrader! Telefonisch contact was prima, je mag de camper neerzetten waar plek is. Betalen bij zwembad, even kijken naar de openingstijden, wij durfden het geld niet in de vrij open brievenbus te doen. Sanitair is prima, basic, maar schoon. Bij veel regen wordt het terrein erg modderig. Omgeving is prachtig, tip; wandeling door het Julianapark. Vincent en Miriam
Rustige omgeving, smalle toegangsweg naast diepe sloot. Vriendelijke eigenaar, wel even aanmelden bij het woonhuis voordat je het terrein opgaat. 1 goede douche en 2 toiletten aanwezig, functioneert prima, maar erg basic. Let op voor de stroom heb je een gewone stekker nodig! Prachtige plek om te kamperen met een tent tussen de bomen. Vincent en Miriam
Mooie ruime plekken, we werden keurig naar onze plek geholpen. Vriendelijke behulpzame dame achter de receptie. Sanitair ziet er prima uit, en is schoon. Wij betaalden €25,70 voor 1 nacht, 1 camper met 2 personen en stroom. Harry’s Café aan de andere kant van de weg is een aanrader! Vincent en Miriam
Ontvangst was goed, alles werd keurig uitgelegd. Camperplekken zijn prachtig, keurig aangelegd. Sanitair is schoon en netjes, bij drukte soms lang wachten, er zou voor de grootte van de camping wel sanitair bij kunnen. Er was een probleem met de stroompaal dit werd na telefonisch contact vrijwel direct opgelost! Wij hadden geen bereik en geen WiFi, maar hebben dit ook niet gemist voor een nacht. Aanrader! Vincent en Miriam
Prima plek, ‘s nachts rustig, vlakbij het centrum en Wildlands. Fantastisch gegeten bij de Brasserie in het oude centrum. Jammer dat deze plek binnenkort verdwijnt.
Keurige camper plaats, beetje onpersoonlijk doordat alles digitaal gaat. Attractiepark zit erg dichtbij, wordt door sommige als storend ervaren i.v.m gillende kinderen. We miste alleen een plek om de afwas te kunnen doen, verder is alles aanwezig en netjes in orde.
Vriendelijke eigenaren, mooi en schoon sanitair, WiFi is goed. Dokkum op kleine afstand met de fiets, prachtige stad! Wij komen hier zeker nog een keer terug! Vincent en Miriam