@Campervanrooijen
Lid van Campercontact sinds 2020
Prima camperplek voor een doorreis, mogelijkheid tot water tappen en storten en er is een wat vuil toilet aanwezig. ligt langs de doorgaande weg maar in de nacht is het vrij rustig. bakkerij tegenover camperplek die was alleen op dit moment helaas gesloten(zomervakantie). de electravoorziening is niet bedoeld voor campers. al met al een prima gratis plaats.
Het service station gevonden, maar even goed zoeken. bij de afslag eerst links aanhouden. dan goed de camper bordjes volgen. vuil water en sanitair kunnen lozen maar helaas ging het water met Jetons waarvan niemand wist waar die te krijgen zijn.
keurige camperplaats, perfect voor doorreis.
Prima geslapen op grote parkeerplaats voor wijngroothandel, geen last van geluid gehad. Verder geen voorzieningen. Voelt veilig door verlichting.

Nette rustige camperplek, ondertussen is er goed gesnoeid en ziet het er weer netjes uit. Sanitair gebouw is gesloten. Echt een camperplek geen camping. En daar is de prijs ook naar. Fijne ruime plekken tussen de bomen. Je moet wel voor €4 een pas kopen die op meer plekken in Frankrijk bruikbaar is. Tap en loospunten zeer goed op orde.
Mooie camperplek, fijn met kleine kinderen. Wel zorgen voor veel muntgeld wat de €8 is alleen met munten in de automaat te voldoen.