@CampiePasTa
The sound of silence ;) super genoten van deze rustige plek midden in de polder. Bedankt Ronald en Nicole voor jullie warme onthaal/info op de hoeve. Proper sanitair, ruime plaatsen, veel info alsook in het chaletje + hoeveprodukten beschikbaar. De streek is ideaal om te wandelen/fietsen. In de buurt gezellige tavernes aan het water waar je lekker kunt eten en drinken. Bij de bakker kan je makkelijk via de app bestellingen plaatsen. TOP aanrader
Hele fijne tijd gehad op de camping. Ruime plaatsen, rustig 's avonds en 's nachts. Sanitair super proper. Vriendelijk onthaal, allerlei brochures voor uitstapjes, wandelingen, fietsroutes, bus- en tramregeling nabij de camping zijn ter beschikking. Veel keuze in de campingwinkel alsook vers brood etc. Super gezellige bar/resto waar je gezellig iets kan doen drinken en ook lekker eten.
Ruime plaatsen midden in het groen. De Ourthe stond helaas heeeeel laag. Leuk wandelen in de buurt. Proper sanitair, persoonlijk vond ik de douches krap. Eten in het restaurant konden we niet doen wegens sluiting op dinsdag en hamburger bbq op woensdag. De aangeboden lunchkaart vonden we vrij sober. Vriendelijke bediening.
Enorm genoten van deze rustige, groene plek. Lieve eigenares/kinderen, voldoende info gekregen bij aankomst en hulp waar nodig. Sanitair super proper en ruime douches. Ideaal om te fietsen/wandelen. AH en frituur, afhaal chinees om de hoek. Tijdens ons verblijf met temperaturen van 30°C en meer werd ons een gratis ijsje aangeboden... waar zie je dat nog! Kortom, wij zijn tevreden gasten 😉 grtjs en dikke poten van onze 3 honden 🐾