@Campimero
- 2019
Sanitair netjes, douche betalen Ruime plaatsen Per persoon 10 euro Camper 9,50 euro Stroom 3,90 euro De prijzen vermeld op de site kloppen op dit moment niet.
Het woonhuis ziet er zeer Frans uit. Toch hebben wij op aanraden van onze voorganger die het terrein verliet geen gebruik gemaakt van de parkeerplaatsen. Volgens de voorganger was het vuil en nogmaals alleen parkeren voor een best bedrag. 4 Km terug in Verdun ligt een aire de camping. Wij staan daar prima.
Wij staan best positief in het leven, het gebakje dat klaar stond was best aardig. Bij het invullen van het formulier kreeg ik toch het idee dat we het gebakje zelf betaald hadden. Nergens zijn we nog tegengekomen dat we milieubelasting en energiebelasting moesten betalen. Zo wordt de prijs bijna 27 euro per nacht incl 4 kw stroom. Als je net bij een hele verzorgde camperplaats uit de achterhoek komt dan is dit schapenveld wel even schakelen.
2023
We hebben de waardering naar boven afgerond. De omgeving en de rust zorgen voor een positieve vibe, De prijs is voor camper en 2 personen 16 euro. stroom 3 euro.
Sitecode: 72079
Rustige camping. vriendelijke mensen. De prijs in het hoogseizoen was intussen 27 euro
Ongezellige plek wij vinden van niet. Scherpe steentjes. grind. schoenen aan. Fietsen op de oude spoorbaan. leuk Stadje Silkeborg. wij hebben ons vermaakt. Inderdaad geen mogelijkheid tot legen toilet en grijs water.
Mooie omgeving. Helaas geen bewoners meer aanwezig.
1 camperplaats voor grote. camper en een plek voor buscamper. Vriendelijk ontvangst, stroom, toilet en douche aanwezig., chemisch toilet nog niet gevonden. Heel verrassend, prijs was geen 20 maar 30 euro. Oké we staan wel privé en het is heel rustig.
2020
Na een rustige reis komen we om 16 uur bij de camping aan. “Complet” staat er op het bordje. ‘Sh....’, toch maar vragen pour une nuit. C’ Est possible, pff. Toch nog 10 plaatsen vrij, zeker vanwege de Corona. De reviews kloppen verder wel.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden