@Camping-Opa
Totaal verwaarloosd, moest hier een nacht zijn. Nooit meer.!!!!!!! En 20 euro daarvoor kan niet.
Een buitengewoon aardige eigenaar, doet erg zijn best om het iedereen naar de zin te maken. Een prachtig gebied. De sanitaire voorzieningen kunnen niet worden overtroffen. Wij waren hier in de herfst en konden helaas geen gebruik maken van het mooie zwembad. We waren totaal verrast om zoiets hier in het midden van nergens te vinden. Duimen omhoog!!!!!!
Top pitch. Dichtbij het centrum. Goed onderhouden. De ontvangst was heel vriendelijk. Helaas sluit de receptie om 11.00 uur. Maar rij gewoon naar de staanplaats, sluit de stroom aan en meld je de volgende ochtend aan. TOP.
Leuke schaduwrijke plekken. Sanitair in topconditie. Elektriciteit aanwezig. sterk aanbevolen. komen graag terug. Kost € 24 plus elektriciteit.
Parkeerplaats voor dames is lekker rustig. De prijs is onterecht te hoog, we betaalden een trotse € 49,00 voor één nacht.
zeer mooie plaats, schoon sanitair. Direct aan het meer gelegen. Opnieuw en opnieuw.