@Campingcheck
Lid van Campercontact sinds 2026
We kregen op zeer korte termijn een plekje. De camping is vrij klein, maar als je dat geen probleem vindt, is het gewoonweg fantastisch. De eigenaren zijn erg behulpzaam en vriendelijk. De locatie en het uitzicht zijn werkelijk adembenemend. Als je van het Zwarte Woud houdt, is dit dé plek voor jou. De sanitaire voorzieningen en alles daarbuiten zijn van topkwaliteit. We raden het zeker aan.
De camping ligt op een vrij rustige locatie. Het terrein is – laten we zeggen – goed onderhouden. De receptie heeft de sfeer van een druk overheidsgebouw. Desondanks verliep alles vrij soepel. De sanitaire voorzieningen zijn aan de buitenkant dringend aan renovatie toe, maar vanbinnen is alles prima in orde. Kortom: een fijne plek voor een overnachting.
Dit is hoe je je een typische Duitse camping voorstelt. Heel schoon, alles goed georganiseerd en makkelijk te navigeren.
Ze hebben duidelijk hun best gedaan om alles netjes te houden. De locatie is fantastisch en nog niet overvol. De sanitaire voorzieningen zijn absoluut van topkwaliteit. ...