@Campingqueen
- 2015
Mooie en rustige parkeerplaats voor 12 stacaravans achter een grote boerderij met dieren. Registratie, douche en toilet in een liefdevol vormgegeven container waar u ook verse eieren, honing en voer voor de dieren kunt kopen, evenals boeken om weg te geven en informatiemateriaal over de omgeving. 15 € per nacht. Douche € 1/toilet 0,50 cent op trustbasis. Aardige exploitanten. V/E, en elektriciteit beschikbaar. Ideaal als tussenstop voor ons. Geen probleem op 8.60m.
Geweldige parkeerplaats!!! 23 € per nacht. Verder zijn er douches, toiletten, afwasgelegenheid, elektriciteit, drinkwater, afvalwaterafvoer en wasmachines. Camperschoonmaak voor €2. Zeer schoon + goed sanitair. Zeer aardige en behulpzame terreinwachter/exploitant. Wij waren er tijdens oudejaarsavond. De nabijheid van het centrum van Aken is geweldig. Gemakkelijk bereikbaar per fiets, te voet of met de bus. Dierentuin ongeveer 15 minuten lopen. Fiets-/wandelpaden direct voor de camping. BOVENKANT!
Goede plek om te overnachten! Prijs-prestatieverhouding oké. Douchen in de naastgelegen thermale baden is mogelijk voor € 3. Bij aankomst vult u het inschrijfformulier in en stopt u dit in de brievenbus, betaalt u de volgende ochtend aan de receptie of geeft u het geld af. Broodjesservice aanwezig. Stoelen in verschillende maten verkrijgbaar. Elektriciteit aanwezig, water ook tegen betaling. We voelden ons comfortabel en zouden terugkomen.
Fijne, rustige plek om te overnachten in de natuur. In terrassen aangelegd. Leuke biertuin. Boerderijgevoel. Heerlijk rustig 's nachts. Toegang via onverharde weg, maar ook mogelijk voor grotere campers. (Enkele in- en uitgang). Aardige exploitant. Ongecompliceerd inchecken bij het rustieke receptiegebouw, ook als u 's avonds arriveert kunt u nog broodjes bestellen voor de volgende dag (lijst is beschikbaar). Sanitair aanwezig en schoon.
Zeer mooie parkeerplaats bij het golfresort met uitstekend sanitair (golfclub). Bad Waldsee en Hymermuseum zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar. Ontbijt mogelijk in het hotel evenals bestellingen van broodjes. Zeer goed onderhouden faciliteit. Er beginnen diverse wandelpaden direct bij de accommodatie. Weinig schaduwrijke plekken. Wij verbleven hier 1 nacht en waren zeer tevreden.
🔝Ruimte. Schoon en modern sanitair. Geweldige locatie dicht bij het meer. Alles wat je nodig hebt. Grote supermarkt op 5 minuten loopafstand. Veel vrijetijdsactiviteiten, prachtige omgeving. Er is een kookgedeelte met potten/pannen aanwezig, evenals een mooie lounge met een boekenhoek en darts voor dagen met slecht weer. Prijs-prestatieverhouding is hier goed. Waren hier voor de tweede keer en zouden terugkomen.
Voor ons een TOP plek!!! Schoon sanitair. Omgeving leuk om te fietsen. Rila Feinkost ernaast (erg lekker gegeten). Geweldige thematuinen! Grote plaatsen. Reserveren mogelijk! Plaats mooi aangelegd.
Geweldige parkeerplaats op een goede locatie dicht bij het meer. Wij zijn recidivisten. Mooie omgeving om te fietsen. Sanitair schoon. Grote percelen met elektriciteit, zoet water/afvalwater. We voelden ons zeer comfortabel! Prijs oké. Aardige exploitanten. Fijn dat je kunt reserveren, ideaal als je maar een weekend wilt doorbrengen en pas vrijdagavond kunt arriveren. We zullen terugkomen!
Wij verbleven hier 2 nachten in augustus en kregen zonder reservering een plekje op het grasveld achterin. De plaats is erg mooi, alles wat je nodig hebt is aanwezig, prima schoon sanitair, zeer hondvriendelijk. Aan de voorzijde van het meer sta je aardig dicht bij elkaar. Voor ons klopt de prijs-prestatieverhouding helemaal niet. Voor 2 nachten is € 235 afzetterij, Zwitserland of niet. Volgende keer ga ik terug naar de Italiaanse kant.
Zeer mooie en verzorgde plek. Goede en rustige ligging, bakker voor de poort. Toegang tot het strand op slechts een steenworp afstand. Mooi fietspad naar Dierhagen, ca 1,5 km. Fietspad recht tegenover het plein. Sanitair altijd schoon. Voor het plein: viskraam, crêpekraam en een kraam met verse salades/huisgemaakte gehaktballen in het hoogseizoen vanaf mei. We voelden ons zeer comfortabel. Geweldig natuurlijk strand. Niet overvol hoewel de plaats volgeboekt was. We zouden terugkomen!
Geweldige centrale locatie. Strand voor de deur, centrum Zingst op steenworp afstand met de fiets of te voet. Plaats TOP! Alles wat je als kampeerder nodig hebt is aanwezig. Eén ster aftrek omdat er helaas geen handdouches zijn in de sanitaire ruimte. Anders is alles wat je nodig hebt aanwezig. 👍🏼 Goed uitgangspunt voor fietstochten!
Prima staanplaats voor doorreis of voor een weekend. Mooi uitzicht op het kasteel, vooral 's avonds met de lichtjes. Op de Main ziet u de schepen voorbij varen. De oude stad is gemakkelijk te voet bereikbaar. Kleine biertuin met snacks op slechts een steenworp afstand. Helaas hebben we geen gebruik gemaakt van de fietspaden omdat we maar 1 nacht verbleven. Zeker ook leuk om langs de Main te fietsen.
Gemiddelde CP. Niets speciaals. Oké voor een weekend. Sanitaire voorzieningen ouder maar schoon. In de omgeving kun je goed fietsen en suppen op het meer. Veel vaste kampeerders. We hebben het restaurant niet geprobeerd. personeel vriendelijk.
Zeer mooie en rustige CP omgeven door wijngaarden. Geweldig klein zwembad, zeer schoon sanitair. Geen massatoerisme, leuke familie. Zeer aardige exploitant. Eigen producten. U kunt ontbijten en dineren is een menu met verse pasta, salade en groenten uit de tuin en de eieren komen van de kippen achter het huis. Elke staanplaats heeft V/E en water/elektra aansluiting. 1 km naar Bardolino/meer. Je moet zeker reserveren
Zeer mooie en liefdevol ontworpen, goed onderhouden camping met 32 grote (100 m²) plaatsen, allemaal met elektriciteit, water, riolering. Sanitaire voorzieningen zeer schoon. Zeer aardige exploitant. Kanoverhuur ter plaatse, fietspaden voor de deur. dichtbij het strand Er zijn verse broodjes. Zeer rustig vooral 's nachts. Met Pasen 22 temidden van enorme bloeiende tulpenvelden. Wij komen terug!!
Zeer mooie, goed onderhouden parkeerplaats. Ook in de winter zijn er verharde terreinen met een stukje gazon ervoor. De plaatsen zijn groot, ook geschikt voor grote schepen. Voldoende afstand tot de buren, gescheiden door hagen. Sanitair schoon, minimaal 2 keer per dag schoongemaakt. Het enige minpuntje: douchekoppen zijn niet meer heel. Zwakke waterstraal of het spat alle kanten op. Douchen voor 4 minuten zonder extra kosten. Omgeving en strand goed om te wandelen/fietsen.
Lekker dichtbij de autobaan. 15 € de nacht zonder elektriciteit of aan-/afvoer te duur. (Parkeerautomaat accepteert alleen munten) Helaas was het restaurant gesloten. Grind parkeerplaats. We vonden een mooie biertuin in het dorp op ongeveer 1500 m. Relatief lawaaierig 's nachts. Verkeerslawaai. Als een overnachting tussenstop, ok.
TOP CP op een heerlijk stukje aarde. Wij waren hier op 21 sept. De relatief sterke wind gaf ons het gevoel dat we in Altantik waren. Geweldig zwembad, restaurants voor de CP zijn erg goed. Zeer vriendelijk. Groet. Duikers paradijs. Heerlijke bakker. Sanitaire voorzieningen zeer goed en schoon. Uitzicht op het eiland Cres. Volgende plaats Labin, alleen bereikbaar per e-bike of auto (steil), ca. 10km. Mooie, ook grote, platte percelen. Supermarkt aanwezig. Kom zeker terug!
Alleen de plekken direct aan het water zijn hier echt mooi. Toegang tot de zee deels moeilijk, veel rotsen. Enorme CP. Sanitaire voorzieningen zo-zo. Restaurant goed. We hielden niet van Medulin zelf. Massatoerisme, geen charme. Alleen algemene winkels. Voor fietsen naar Premantura en omgeving echter best mooi. We hebben geen taxiboten gebruikt naar de eilanden voor de kust. We zouden niet terugkomen.
We hebben op d. grote weide in de 1e rij naar de zee. Waarschuwing: je moet hier een heel lange stroomkabel hebben. Lange weg naar het sanitairgebouw, dat was prima. Het hek stoorde ons (afbakening fietspad en strand, verminderd zicht op zee). Strand en zee om te zwemmen en SUP'n erg leuk. Fazana is gemakkelijk te bereiken met de fiets of te voet langs het pad langs de zee. Gemiddeld 3de plaats. Niets speciaals.
We verbleven hier voor 2 nachten. MA bij de receptie leek verveeld en was nogal onvriendelijk. Veel vaste kampeerders op het juiste gebied. Naar onze mening een zeer grote, onverzorgde, op leeftijd zijnde CP. Sanitaire voorzieningen oké. Uiteraard al gerenoveerd. Percelen vrij groot. De meeste onder bomen. We hielden niet van het strand. We zullen niet terugkomen. Pluspunt: Umag is gemakkelijk per fiets te bereiken.
TOP. Zeer liefdevol ontworpen plek. Kasteel Nordkirchen (zeer bezienswaardig) en het centrum zijn te voet of met de fiets te bereiken. Geweldige fietspaden en een prachtige omgeving. Zeer aardige exploitant en tuinman. We voelden ons zeer comfortabel.
Goede plek om te verblijven. Het kloostercomplex (UNESCO-werelderfgoed) en de oude stad zijn te voet in 15 minuten te bereiken. Erg leuk als tussenstop. Grote parkeerplaatsen. Je kijkt in het groen. Schapenweide tegenover. Aangewezen fietspaden die we niet hebben gebruikt. Bakker op loopafstand of goed bereikbaar met de fiets. Ontbijtcafé in de buurt.
Leuke plek om te verblijven aan de Main, dicht bij de autobahn. In het groen, zelfs met een klein strandje. Pizzeria ter plaatse. we zouden de ruimte opnieuw gebruiken.
Zeer mooie en rustige CP aan het meer van Mergozzo. Al ouder maar alles was schoon. Grote kavels. Veel plaatsen hebben uitzicht op het meer. Een plek met charme. Op een steenworp afstand van het mooie stadje Mergozzo. Meer geweldig voor SUP en zwemmen. Zeer helder water. Mooi fietspad naar Lago Maggiore / Feriolo. Aardig personeel. Verse broodjes. Kleine winkel en ijs. Wat wil je nog meer. Prijs prestatie in orde. We zouden er zo weer heen gaan.
Goed voor een nacht om Pisa te bezoeken. Op de fiets ben je snel in de oude stad en de scheve toren. Helaas geen schaduw. Na de stadstour reden we verder. Bij 38 graden zonder airco in de WOMO wilden we niet overnachten. Waarschijnlijk iets voor een koeler seizoen. Prijs prestatie i. O. Je voelt je veilig op het plein ook al ligt het vrij centraal.
Zeer mooie plek om te verblijven. Veel groen. Direct aan de Main met een klein strand/weide, pizzeria ter plaatse. 24u / € 7,50 (muntautomaat). Er zijn plaatsen met en zonder elektriciteit. Dichtbij de A7. Aanbevolen als tussenstop. Er is een fietspad naar Kitzingen. We hebben de markt niet breed bekeken. Gebruikte de plaats alleen als overnachtingsplaats.
Mooie CP, hele aardige operator. Heerlijke broodjes in de ochtend. Helaas hebben we de sanitaire voorzieningen niet gezien ivm Corona. Geweldige omgeving om te fietsen / wijnstadjes. Veel vaste kampeerders. De kampeerplaatsen aan de Ahr zijn niet verkaveld, vlakke weidegrond. Helaas verkeerslawaai van de weg erboven. Prijsprestaties in orde.
Erg mooie plek! Sanitair: 5 sterren, zwembad, zelfbedieningsrestaurant, kiosk ... alles wat een kampeerder nodig heeft is aanwezig. Comfortabel, groot. Goede ligging, 20 km naar Oberstdorf (mooi fietspad langs de Iller). Directe toegang tot het meer (zwemmen, watersporten), mooie promenade. Perfect behalve voor slechte verlichting 's nachts.
Fantastische locatie met uitzicht op de Zugspitze. Dat maakt vermoedelijk. de prijs. Grootte Plaatsen, grind. Eigen badkamer was geweldig / schoon. Supermarkt u. Restaurant te voet in 5 min. Sanitair: schoon maar standaard. We kunnen niets zeggen over de sauna (niet gebruikt) personeel vriendelijk. WLAN was slechts beperkt. We voelden ons alsof we op een beter veld stonden. Prijs / prestatie n. ik. O. Elektriciteit extra. Volgende keer zouden we naar de WoMo-poort gaan.
Sitecode: 21942
Zeer mooie plek en prima locatie als uitgangspunt voor vele activiteiten. Berchtesgaden, Königssee, Almbachklamm, diverse kabelbanen zijn gemakkelijk met de fiets te bereiken. Het zou Ebike moeten zijn. Busreizen in de omgeving zijn bij de gastenkaart inbegrepen. Stop onderaan de toegangsweg. Modern schoon sanitair evenals sauna & zwembad. Goed restaurant. De plaats is in terrassen aangelegd. Prachtig uitzicht op de Watzmann. Duidelijke aanbeveling.
Leuke goedkope plek om te verblijven. Recht tegenover de mooie historische oude binnenstad. Restaurants, ijssalon en biertuin zijn te voet in 5 minuten te bereiken. Het fietspad begint direct op het plein. We hebben echter niet gereden, dus we kunnen geen verdere informatie verstrekken. We zouden weer komen.
Goede locatie om Würzburg te zien. Waren hier begin juli, helaas waren de plaatsen aan het water allemaal bezet. Hier sta je aardig dicht bij elkaar. Dus stonden we op de grote parkeerplaats (dat is alles). Locatie erg goed / centraal, daardoor gehorig. Voor een overnachting echter volkomen voldoende. Mooie oude stad en geweldige sfeer op de loopbrug over de Main met uitzicht op de wijngaarden en het kasteel.
Geweldig plek. Zeer schoon en ruim sanitair. Het SPA-gebied met In u. We hielden vooral van het buitenzwembad en de zwemvijver en de zeer moderne, prachtige saunaruimte. Mooie rustige omgeving om te fietsen / wandelen. Veel natuur. De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Goede gastronomie en kleine winkel. Grote plaatsen. Duidelijke aanbeveling.
Sitecode: 19235
Prijs-prestatieverhouding is hier verkeerd. Helemaal te duur. Premium plaatsen hebben douchecontainers / plastic douches. Er is geen zwembad. Premium plaatsen met onkruid bedekt, maar lekker groot. Steengroeve naast de deur is vervelend / geluid bij het laden van een vrachtschip. Novigrad op 1 km afstand. Gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken. Bij het WE feest tot in de kleine uurtjes. Sanitair schoon. Geschikt voor grote mobiel. Rotsachtig strand
Goede plek om te overnachten. Buitenzwembad in de buurt / douchefaciliteiten. Lekker rustig 's nachts. Goede kans voor de gasronde.
Altijd leuk. Je voelt je meteen welkom. We hebben de ruimte verschillende keren gebruikt als tussenstop naar Kroatië. Uitstekende keuken / restaurant. Genoeg ruimte voor iedereen. Zelfs als het volledig bezet is, maakt de operator op de een of andere manier iets mogelijk. Niet-bureaucratische verwerking. Kom eerst aan en Instellen en vervolgens in alle rust inchecken 👍 Sanitaire voorzieningen ook i. O. Sterk aanbevolen.
Zeer mooie goed verzorgde plek. Gazon zoals op een golfbaan. Kleine haven. Geweldig om langs het kanaal naar Münster te fietsen of gewoon te relaxen en schepen te kijken. Sanitair goed. Een aanrader voor een weekendje weg of als verblijfplaats.
Goede plek om te overnachten. Centrale ligging ten opzichte van de oude stad. Meer parkeerruimte dan WoMo-parkeerplaats. Echter voor een nacht volkomen voldoende.
Super overnachting onderweg naar het zuiden. Dicht bij de prachtige oude binnenstad. We hebben de ruimte vele malen gebruikt. Een aanrader.
Sitecode: 42032
Voor ons een topplek direct aan het Iseomeer. Klein en Goed. Super aardige operator. Sanitair ouder maar zeer schoon! De plaatsen liggen dicht bij elkaar. Bomen ertussen. Het vereist manoeuvreervaardigheden. Eigenaar helpt zonder te vragen met de briefing. Onze WoMo is 7,63 m. Geen kans voor dikke schepen. Zeer mooie plek / boulevard op steenworp afstand. Prachtige omgeving om te fietsen en. wandelen
Gezellige familie CP. Toplocatie direct aan het fietspad via Claudia Augusta. Beter reserveren, want veel vaste gasten. Sanitair zeer goed. Baker u. goed restaurant om de hoek te voet. Grote parkeerplaatsen. Winkels in Algund beschikbaar. Makkelijk te bereiken per fiets of bus. Rondom fantastische wandelgebieden / bergbanen. Hoge vrijetijdsbesteding u. Recreatieve waarde. Sterk aanbevolen.
We waren hier tijdens oudejaarsavond 2019. Locatie u. Uitzicht op de Duitse hoek is geweldig. Ook als de veerboot in de winter niet vaart, kun je snel met de fiets naar de stad. Ongeveer 25 minuten lopen We hadden een comfortabele stoel tegenover het zeer schone sanitairgebouw. Nieuwjaarsvuurwerk inclusief verlichting. Schepen waren geweldig. Omgeving laadt z. fietsen / wandelen. Zal zeker weer komen in de zomer.
Nieuwe parkeerplaats naast het binnenzwembad. Goede uitlaatklep voor honden (dicht bij een bos). 500 m, Klosterbäckerei 300 m Historischer Kirchplatz u. Klostergarten, Grieks restaurant ten zeerste aanbevolen. In het dorp twee ijssalons, Italiaans, winkelen. Rustige locatie. Supply / beschikking. Elektriciteit beschikbaar. Goede plek voor een tussenstop / overnachting.
Mooie plek in een rustige omgeving direct aan het meer. Hond vriendelijk. Zeer mooie schone toiletten. De broodjesservice naar WoMo is geweldig (bestellingen tot 17:30 de dag voordien mogelijk). Leuke operator. Er is een bistro. Het aanbod omvat verschillende hapjes, drankjes, koffie u. Cake. Inclusief zitplaatsen. We komen zeker terug.
Voor ons een TOP-plek! Mooi aangelegd. Geweldige biertuin. Verse broodjes. Direct aan de Bodenseeradweg. Twee schone douches. Stil 's nachts. Leuke operator. Altijd blij.
Voor ons een absolute TOP-plaats. Grote plaatsen gescheiden door kleine hagen. Heerlijke verse broodjes. Sanitair erg schoon, maar het kunnen meer dan 2 toiletten zijn. Goede spoelmogelijkheid beschikbaar. Aardige en ten alle tijden behulpzame operator. Hond vriendelijk. Stil 's nachts. Prachtige omgeving om alle kanten op te fietsen. Geweldig strand (2 km). We zullen terugkomen !!
Geweldige plek direct aan het Bodenmeer fietspad. Leuke biertuin. Pakketten gescheiden door heggen. Voldoende groot. Als het druk is, is er een groot grasveld aan de achterkant met voldoende ruimte u. Current. Verse broodjes kunnen worden besteld. Stil 's nachts. Er zijn twee ruime douches die we heel schoon vonden. Het meer is ongeveer 800 meter. We voelden ons meteen thuis. zal terugkomen