@Campkleus
- 2022
Krappe CP, vlak naast camping. Wel op 1 minuut van het strand. Kosten staan niet in verhouding met het gebodene. WC aan overkant van de weg, publiek en gedateerd. Jammer, maar omdat in de directe omgeving weinig keuze is, staat de CP snel vol.
Fijne groots opgezette CP, voor zelfvoorziening campers. Openbaar toilet direct bij de ingang. Strand zeer kort bij. Nu in hoogseizoen €10 excl toeristenbelasting.
Ruime en relatief rustige CP. De voorzieningen zijn netjes. Stroom en WiFi aanwezig, Baden en Port-Blanc of geringe fietsafstand.
Vriendelijke ontvangst. Ruim opgezette CP, sanitair is goed Weidse uitzicht. Heel rustige omgeving. Kosten zijn heel redelijk. Leuke winkel met eigen gemaakte leren artikelen.
Sitecode: 101985
Mooi opgestelde CP. Heeft alles wat een tevreden camper nodig heeft. Gewoon nog nonsens. Afsluitdijk en Harlingen op fiets afstand. We kregen regelmatig bezoek van de poes.
Fijne en ruime CP direct aan het water. CP zijn niet heel strak aangeven en er staan dan ook genoeg campers op het gras. Sanitair is prima, lekker warm water in ruime douche cabines. Alles wat er moet zijn is er.
Mooie verscholen en rustig CP. Vriendelijke eigenaar, snelle reactie op reserveren (SMS). Schapen lopen los rond over het terrein. Alleen voor hen die van de rust houden. Goed de beschrijving lezen ivm locatie.
Fijne rustige en wijds opgezette CP. Zeer vriendelijke beheerders. Verzorgd sanitair met goed warm water. We kregen zelfs vlaai aangeboden op vrijdag avond. Bedankt
Fijne CP, direct aan de Moessel. Helaas nu veel last van drassige ondergrond. Gestaan op de weggetjes tussen de standplaatsen. Broodjes super geregeld, hingen 's morgens aan de camper 🔝 Vuilwater voorziening aan overzijde weg, grote toegangsweg naar dorp nemen, direct bij het kerkhof
Ruim opgezette CP. Deels verharde plaatsen, deels volledig op gras. Door het hoogwater, nogal drassig. Stroom met losse 1 euro munten, voor 6u. CP betalen kan op CP zelf, maar ook alleen weer met losse euro munten (€15). Anders aanmelden bij receptie camping. CP heeft directe toegang tot fietspad langs de Rijn.
Fijne CP, ruime plaatsen. Eigen betalingsysteem, betaalt wat je verbruikt. Vriendelijke gasten. Op goede fietsafstand van het historische centrum. Fietsroute langs de Moessel, direct aan de CP. Gescheiden afval. Beperkt aantal 🚽 en douche, maar goed te doen. Ondanks de drukte. Super weer voor eind oktober 🌟
Super CP voor zeer weinig geld. Fijne goed verzorgde CP met alle voorzieningen, inclusief gratis WiFi. Lekker even gezwommen en heerlijk gedoucht. We bevelen deze graag aan.
Prima CP op grint en vlak. Goede locatie om het eiland Langenland te ontdekken. We hebben zelfs onze fiets accu's opgeladen. Verzorgde plek, met aandacht van een aantal vrijwilligers.
Ruime plaats, dicht aan zee. 285 kronen voor camper met 2 personen 1 nacht. wasmachine 30 of 40 kronen. douche betalen met 5 kronen, geen muntjes voor gekregen zoals vermeld bij andere reviews.
Geweldig plek bij verlaten boerderij We bleven niet slapen maar een aanrader als je naar Møns Klint bent geweest
Wat wil een mens nog meer. Geweldige CP rust ruimte en natuur (en een 🟡) Gratis waar kan dat nog anno 2024 🤔😎
Prima CP voor een nacht. Geen faciliteiten, maar dat was voor ons geen probleem. Deels schaduwrijk. Winkels op fietsafstand.
Mooi rustige camping. Eigenaar is super, kijkt aan wat je wilt en dat is meestal prima. Munten voor de douche, voor ons geen probleem. Goed WiFi signaal ontvangst op eigen gsm (4G signaal). Heb de F1 goed en ongestoord kunnen kijken. In de See is het goed zwemmen.
Zeer vriendelijk ontvangen door gastvrouw, die zeer goed Engels praat. Alle mogelijkheden zijn open Beperkt aantal plaatsen met electriciteit, maar ook dat wordt creatief opgelost. Was behoorlijk druk, het leek wel hartje zomer volgens de eigenaresse. Mooi uitzicht op de kippen en ezels. De kippen hadden zelfs parasols ter beschikking. Naar oude stadscentrum gaan is zeker de moeite waard
Heel fijne kleine camping aan het stuwmeer. Het uitbaters echtpaar is Belgisch en zijn zeer enthousiast en gedreven. Mooi uitzicht op het meer, grote Stad op fiets-/loopafstand Deel van de plaatsen zijn op een voormalig minigolf baan, grappig en zeer goed te doen. Omgeving is zeker aan te bevelen.
CP aan een meer. Heerlijk rustig, nu niets open, maar een oase van rust. Alleen de vogels fluiten en de padden kwaken. Er liggen cabines langs de CP, maar die liggen er nu verlaten bij.
Zeer ruime CP. Prima verzorgd. Sanitair was dik in orde. Vriendelijke en een beetje Engels sprekende beheerster kwam rond 18:30 het geld ophalen. Lekker kunnen fietsen in de omgeving. Aanrader. Zeker geschikt als doortrek PC
CP aan een haven. Prima plaatsen met stroom. Toilet te gebruiken bij de Capitaine. Voorzieningen zijn ruim voldoende, water te verkrijgen bij aanlegsteiger 13. Lekker gestaan aan het water. Zeer stil ‘s avonds. Lekker gefietst langs de Loire.
Alleen gestaan aan de rand van de stad. Zeer rustige “buren”. Mooi uitzicht, zal in de zomer nog indrukwekkender zijn, als de wijnranken verder gegroeid zijn. Geen voorzieningen, aanrijden is even goed opletten. Op 600m, ivm omlopen, ligt er een bierbrouwerij en dat in de stad van de beroemde witte wijnen. Er is enige geluidsoverlast van de wegen in de omgeving.
Typisch Franse camping. 2 nachten gestaan. Zoek een plaats, installeer je en meld je ‘s avonds bij de receptie. Veel papierwerk, maar vriendelijke mevrouw. Sanitair is inderdaad verouderd, maar er mankeert niks en het is schoon. Ze proberen je zelfs een beetje goed met het klimaat om te gaan. WiFi betaald, eigen ontvangst goed. Formule 1 gekeken via Viaplay Geluid van de buiten ventilator van het sanitair gebouw is hinderlijk,zijn voor verhuist
Reviews kloppen, een prima plaats en nog gratis ook. Nederlandse meneer ontmoet die al 42 jaar in Moux woont. Met de e-bike naar het Lac des Settons gefietst, erheen is een flinke klim. Maar zeker de moeite waard, eromheen gefietst, zelfs een stukje over het water gefietst, midden op de brug, geluncht. Gewilde PC Plaats ligt vlak achter de kerk bij het voetbalveld.
Mooie goed verzorgde CP. Voldoende voorzieningen, slechtst 1 stroompunt. Weinig te doen in de omgeving, we hebben wel gefietst maar geen paden. CP was wel in trek, 16 campers, waaronder een Duitse met auto op aanhanger op 12 officiële plaatsen.