@Campo66
- 2024
Heel praktische camperplaats. Ideale stopplaats voor doortocht. Indien je hebt gereserveerd, helemaal niet moeilijk om binnen te geraken. Bij ontvangst van bevestigingsmail, krijg je de codes om binnen te rijden en gebruik te maken van het sanitair. Genummerde plaatsen. Elke plaats voorzien van water, elektriciteit en lozing grijs water. Proficiat aan de gemeente. Dit is een voorbeeld van een camper-plaats.
Nette camper-plaats met mooi en proper sanitair in het gekend ski oort Courchevel le Praz op de Col de la Loze. Wij stonden er tijdens de doortocht van de Tour de France. Zelf dan was het sanitair proper onderhouden, ondanks er wel honderd campers stonden. Een aantal Slovenen konden zich niet aan de regels houden, en de camper-plaats werd onmiddellijk gesloten door de gemeente diensten.
Heel leuke, chaotische camping op zijn Italiaans. Maar op het einde van de eerste dag ben je dat al gewoon. Vrij rustige plaatsen op voorwaarde dat je aan het meer kan staan. Wij stonden eerst achteraan op de camping, vlak onder een druk bereden brug. Aangezien we gereserveerd hadden hebben we na enkele uren een vrije plaats aan het meer gekregen. Dagelijkse broodjes service zonder reservering, gemakkelijk.
Ideale camping voor bezoek aan Venetië. Bushalte vlakbij. Op 10' in Venetië. Tickets te koop aan receptie. Personeel receptie vriendelijk en behulpzaam. Sanitair niets op aan te merken. Restaurant lekker en vriendelijk personeel. Mooie grote plaatsen in de schaduw. Wanneer je kan kiezen niet in de buurt van het sanitair staan. Is heel druk en is de autostrade van de camping door de nabijheid van de parking van de huur chalets.
Heel leuke kleine camping. De eigenares Marta is steeds aanwezig, maar is niet storend. Waardoor personeel goed op de hoogte is, sanitair en zwembad steeds netjes zijn. Er is oog voor detail, dat merk je aan de bloemen op de camping. De gebruikte materialen van de sanitaire blok en de verschillende standplaatsen. Het stadje is goed te bereiken met de fiets. De zee ligt op een mooie afstand 1,5km. Maar de omgeving is wel heuvelachtig.
Wij hebben hier 3 nachten gestaan. Grote camping met toch voldoende privacy. Afhankelijk waar je staat, zou er wel wat geluidsoverlast kunnen zijn. Sanitaire blokken proper en in orde. De receptie is wel erg zakelijk, maar geeft de juiste info.
Prima camping. Alles erop en eraan en in de prijs begrepen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair heel proper. Systeem met sleutel voor wasmachine gebruiksvriendelijk. De bushalte naar Dubrovnik is vlak aan de camping. Kortom alles prima👍
Prima CP voor één nacht alvorens naar de haven van Bari te rijden, ongeveer 30' Alle voorzieningen zijn betalend. Rustige plaats. Mooi opgebouwd door de gemeente.
Voor ons is dit een leuke camper-plaats. Met alle voorzieningen die je nodig hebt. Sanitaire blok proper en in orde. Zeer behulpzame eigenaars, vader en zijn 2 zonen. Website eens bekijken, leuk verhaal. Wel weinig schaduw. Strand en zee vlakbij. Winkeltjes en restaurants ook niet zover uit de buurt. Een aanrader voor diegene die een strandvakantie willen.
Sitecode: 20375
Gemoedelijke boerderij camping. Zeer vriendelijke mensen. 1 douche en 2 WC's. Misschien een beetje weinig wanneer het vol campers zou staan. Wij hadden geluk om tijdens onze 4 nachten met max. 4 campers te staan. Er is een mooi zwembad in aanbouw. Volgens eigenaars zou het volgende maand klaar zijn voor gebruik. Vanuit camper-plaats 1 rechte, rustige weg om met de fiets naar Lecce te rijden, 6km. Deze plaats is een aanrader bij bezoek aan Lecce.
Leuke en geen drukke camping op ongeveer 2km van centrum van Alberobello. Er is wel warm water voor de afwas. Je moet wel de enige kraan met warm water vinden😂 Wel een nacht muzikaal lawaai van een verjaardagsfeestje dat er werd georganiseerd. Personeel vriendelijk en hulpvaardig. Alleen de baas van het complex moet enkele sociale vaardigheden bijschaven🫣
Mooie,rustige camper-plaats om Matera te bezoeken, wat zeker een aanrader is. Ongeveer 2km naar centrum. Er is ook een schuttle bus vanuit de camperplaats. Wel kleine camperplaatsen qua lengte. Sommige uitgerust met stenen vloer. Proper sanitair. Douche 5' voor €1. Geen wasmachine. Behulpzaam personeel.
Sitecode: 92090
Heel fijne camping tussen boomgaard met ruime plaatsen. Heel vriendelijk onthaal van Pasquale met een frisdrankje. Super👍Heel proper sanitair blok. Wordt 2 maal daags gekuist. Uitstekende uitvalsbasis naar trein station, bushalte en Pompeii. Allemaal in een straal van 2 km. Wij hebben hier 5 nachten gestaan. Top.
Mooie en gezellige camping. Alle voorzieningen aanwezig en netjes. Heel vriendelijk personeel. Bij het inchecken krijg je ruime informatie en wordt nog een keer via WA door gestuurd. Met de fiets ben je op 5' aan de kust. Een fietspad naar het pittoresk dorpje Sperlonga. Voor campers langer dan 8 m zal het moeilijk manoeuvreren zijn. Dit is echt een leuke camping. TOP👍
Goede CP plaats voor bezoek aan Rome. Alles wat je nodig hebt is aanwezig op de CP. Goede info. Klein camper winkeltje aanwezig. Tram, metro en bus in de buurt. Tickets verkrijgbaar op de receptie. Een aanrader, wij hebben er 2 nachten door gebracht, voldoende om Rome te bezoeken.
Heerlijke camping aan een prachtig meer. Eigenaars vriendelijk en heel behulpzaam. Sanitair dagelijks proper en gebruiksvriendelijk. Zelfs wanneer de camping vol stond was het rustig. Deze camping heeft alles wat een nette camping moet zijn. Een aanrader👍
Een gezellige boerderij camping. Sanitair proper en alles voorzien. Dit is een camping waar je echt kan genieten met heerlijk zwembad. De laatste 2 km gravel weg kan wat moeilijker zijn voor grote campers door op sommige plaatsen overhangende takken, voorzichtig zijn! Top camping👍
Leuke en rustige camper-plaats voor 1 nacht. Enkel parking voor 5 campers. Enkele plaatsen naast de lozingsplaats op dezelfde parking worden toegestaan. Op wandelafstand van het leuke dorpje. Met op donderdag de markt. Aanrader als tussenstop
Verzorgde camper-plaats net buiten het dorp. Met voorzieningen van lozen afvalwater en toilet en mogelijkheid tanken water. Ideale stopplaats voor 1 nacht. Putten in wegdek zijn hersteld en wij hadden een rustige nacht.
Sitecode: 2043
rustige stopplaats zonder voorzieningen. Goed voor doorreis. wel leuk typisch dorpje. Je staat bij het Chateau Varzy. Bakker in het dorp vlakbij.
prachtige camperplaats. Dit is een voorbeeld hoe het moet zijn. Zeer netjes en verzorgd. luxe sanitair met vloerverwarming en zalige warme douches en de ruimte zeer modern en verwarmd. een zaligheid om in de winter te douche. Terrein heeft mooie plaatsen en opvoorhand een reservering doen verloopt zeer vlot, men kan ook aan de plaats zelf ook betalen en boeken. Dikke proficiat een de uitbater.
zeer mooie melkboerderij. met een verbruikszaal voor ijs en pannekoeken. Top. mooie camperplaatsen verhard met elektriciteit.
zeer rustig gelegen boerderij, met grote weide voor de campers. Door het slechte weder op de verharde weg mogen staan naast de weide. Alles is er voorzien. zeer vriendelijke en hulpvaardige mensen. Wij komen zeker terug. op donderdag avond kan je in het zaaltje karaoke meezingen.
Is een soort parking voor enorm veel nieuwe wagens die toekomen of wachten op levering. Ideaal voor bezoek aan de Stad Sevilla. Van hieruit met de fiets gemakkelijk bereikbaar. Maar wel zelf voorziend zijn. Sanitair ziet er niet uit. Dag en nacht bewaakt, geeft een veilig gevoel. Tip: kom in het weekend dan heb je geen last van aankomende en vertrekkende trucks.
Eenvoudig, zeer proper en netjes, alles wat je nodig hebt. Ideale camperplaats voor als het weer wat minder is. Je staat er midden in een waanzinnig groot winkelcomplex, maar toch een zeer rustige camperplaats. Je bent heel snel in de stad Jerez de la Frontera. De Sherry zeker proeven.
Heel mooie en nette camping. Bij de receptie wordt je goed ontvangen en krijg je een korte en duidelijke beschrijving van de camping. Heel mooie en nette sanitair blok onder de cafetaria. Zee en strand vlakbij. Supermarkten op wandel afstand. Leuke wandelpaden langs strand. Wij hebben langs het strand gefietst tot in Estepona (Met elec stadsfiets) Een aanrader. Klein min puntje, het lawaai van de nabij gelegen A7 route.
kleine camperplaats met vriendelijke beheerder Alex. Geen sanitair wel stroom en wiffi. Men kan er wel je afwas doen en wasmachine kndien nodig.Alex zeer behulpzaam.
heel leuke camping vlak bij de rivier en in bosrijke omgeving. Bianca en Racid zijn aangename rustige camping beheerders niets is te veel. leuk om enkele dagen te vertoeven. zeker te bezoeken. supermarkt op 6 km.
Top👍👍👍 camping. Vriendelijke en hartelijke ontvangst. Blok met sanitair, receptie, winkeltje en ontspanningsruimte ruimte heel proper en mooi ingericht. Camper plaatsen netjes en ruim, voorzien van water en electriciteit. Prachtige omgeving voor fietsers en wandelaars. Top locatie, wij komen zeker terug.🙋
mooie camping op boerderij bij Nederlandse beheerders. zeer vriendelijk, mooi sanitair en dicht bij dorp. coördinaten volgen is soms moeilijk. ruime plaatsen. top locatie
Mooie, ruime, verzorgde camper plaats op een rustige plek net buiten het dorpje.