@Camppad69
Op deze kleine camping 1 nacht gestaan ivm doortocht. Zo ook wilden we door het mooie Zwarte Woud rijden. Fijne camping, harde ondergrond, afscheiding middels boomstammen en goeie WiFi. Douche, wc, bar/bistro al omschreven in de reviews. Vriendelijke gastvrouw. Voor ons een aanrader.
Mooi plek aan Lugano meer. We wilden 1 nacht staan maar door zeer mooi weer. Zaterdag 26/04 nog een dag gestaan. Echt prima. Reviews kloppen allemaal wel. We stonden met camper met 2 personen voor 123,50 euro. Mede door het mooie weer was dit het ons wel waard.
Prima camping, we zijn hier met de paasdagen geweest. We hebben erg mooi weer gehad. Camper 2 personen alles inclusief 34,80 eu per nacht. Sanitair goed, winkeltje met broodjes en plekken lekker ruim. Wifi redelijk goed. We zijn met de camper naar Plitvice meren gereden en goed kunnen parkeren. 15 eu voor parkeren maar eigen baas om weer terug te gaan. Erg fijne camping voor bezoek aan de Plitvice meren. Aanrader namens ons.
Prachtige plek tussen de bergen aan klein meertje. We waren op doorreis en maar 1 nacht gestaan. We stonden met maar 4 anderen. Was heerlijk rustig. Voor ons prima. Meertje, bistro en sanitair zien er goed uit. Uitgezonderd de douches met douche gordijn. Dit is niet van deze tijd. Anders 5 sterren gegeven. We hebben 34,50 betaald voor 1 nacht incl. stroom. Grijs water en chem. toilet is prima geregeld. Echt een aanrader. We komen zeker weer.
2 nachten gestaan om Slot Neuschwanstein te bezoeken. Bus kaarten krijg je bij je boeking en is voor de Koningssloten en Füssen. Bushalte precies voor de camping. Dit was ideaal. Camping is heel groot met zeer veel standplaatsen. 2 nachten gestaan en voor ons genoeg. 2 personen met stroom en kosten 103,40 euro. Best prijzig dus. Sanitair zeer goed.
2 nachten gestaan ivm doorreis naar Kroatië. Camping stond vol van zaterdag op zondag. WiFi was perfect. Stadje is ongeveer 20 min. lopen. Wel steil looppad er naar toe. Stadje is erg mooi. Sanitair schoon en goed. Prijs 35 eu per nacht incl. stroom, ook prima. Camping is aanrader voor bezoek aan stadje.
Prima camping, wel prijzig ivm bank holiday. 45 pond per nacht. We waren blij dat we een plek hadden daar alle campings vol zaten. WiFi kost 3,5 pond per nacht echter WiFi valt regelmatig weg. Wel mooie plek bos gebied. Mooi meertje er naast. Harde ondergrond voor campers met gras ernaast. sommige met afscheiding coniferen. Normaal gesproken is 30-35 pond meer dan zat voor deze camping.
Prima, gemoedelijke camping. We zochten en plek nadat we Oxford hadden bezocht. Het was "bank holiday". Deze had gelukkig nog 1 plaats door een afzegging. 38 pond betaald voorr 1 nacht met 2 personen. Wij blij. Camping alle faciliteiten waren prima. WiFi ook goed.
3 dagen zijn we hier geweest. Mede door het mooie weer. Camping is geweldig. Mooie ruime plekken, rustig en privacy. Eigenaren zeer vriendelijk. WiFi is zeer goed hier, dit op gehele camping. Sanitair is goed en schoon. Echt een aanrader.
Prima camping. Er waren nog 3 plaatsen over en mochten zelf 1 uitzoeken. Eigenaar vriendelijk. Alle faciliteiten aanwezig. We hebben 1 nacht gestaan ivm doorreis naar Wales. 35 pond voor 2 personen. Voor ons gevoel beetje te veel. WiFi redelijk.
Prima nette camping, voor camper en caravan. Vriendelijk ontvangst. Camper op harde ondergrond met veel groen op de gehele camping. Wifi uitstekend. Sanitair netjes en schoon. 28 pond voor 1 nacht met 2 personen. Alle faciliteiten aanwezig. Camping ligt dicht aan de A39. De auto's hoor je wel maar voor ons geen probleem. Straks richting Clovelly.
Prima camping, verharde plaatsen met gras er omheen. Vriendelijk ontvangt met veel uitleg over wat te doen. Prijs is aan de hoge kant voor deze camping. 80 pond voor 2 nachten.. 95 euro. Sanitair niet mijn ding met op de vloer houten planken met sleuven er tussen. WiFi werkt niet op de camperplaatsen alleen bij toilet. Voor de rest niks aan te merken.
Sitecode: 82048
Prima camping met vriendelijk ontvangst. Dolly fiets mee en wijst je de plek. Een picknick tafel staat erbij. Mooie ruime plaatsen met hagen er tussen. WiFi uitstekend daar we niet zo mooi weer hadden. Sanitair ruim en schoon. Zo ook voor camper lozen, vullen en schoonmaken erg goed. Echt een aanrader.
Nette camping en fijn ontvangst. Prima camperplaatsen met water en grijs water dumpen op plek zelf. Sanitair zeer schoon en prima WiFi. Aanrader.
Nette camping op 10 minuten rijden van Stonehenge. Prima plaatsen met genoeg ruimte. Vriendelijk ontvangst. Sanitair is schoon. Grijs water is lastig lozen. Put zit aan zijkant. Voor ons niet te doen. WiFi alleen nabij de receptie en niet op camper plaatsen. Toch wel prima voor 1 nacht.
Camperplaats voor 1 nacht was prima. Douche/WC gelukkig nu wel schoon. Alleen water van de douche was wel erg heet. Rustige omgeving.
Alle review kloppen als een bus. Echt heel leuk. Museum geweldig met uitleg van Erik. Flipperkasten, auto's, scooters en veel meer. 4 eitjes van verschillende dieren. Vanuit deze plaats zijn we vertrokken naar autokerkhof in Zweden. Dit ook een aanrader.