@Campy123

rustige kleine camping, de CP-operators zijn vriendelijk en relaxed. Kleine kiosk, open bij mooi weer, braadworst en Co. 's ochtends broodjesservice (vooraf bestellen). we voelden ons zeer comfortabel.

mooie rustige CP. Sanitaire voorzieningen schoon, douches kosten 50ct voor 30 liter water. Dat is helemaal genoeg (ook om je haar twee keer te wassen). Alles is aanwezig wat je nodig hebt. Ik denk dat elektriciteit naar verbruik heel eerlijk is.

Vriendelijke ontvangst op de overwoekerde brug. De plaats wordt in jaren en een beetje overwoekerd. Sanitaire voorzieningen zijn verouderd. Een enkele waterbassin / fontein voor wassen en spoelen is beschikbaar. Douches zijn gesloten. In het weekend zeer drukke jeugdgroepen op de tentweide, het kleine toilethuisje zag er dienovereenkomstig uit, werd één keer per dag schoongemaakt. mooie plaatsen dicht bij de natuur. Restaurant is een echte aanrader.

alles aanwezig wat je nodig hebt met uitzicht op de Moezel. Douche € 1, toilet € 0,50. schoon en goed verzorgd. Ruilen kan bij het VVV-kantoor. Eten kun je het beste in de stad reserveren. kleine dorpswinkel aanwezig. anders is er niet veel aan de hand. voor 11 € inclusief Storm super!

leuke relaxte camping. sanitair schoon en voldoende. Gratis zitplaatsen. 's Avonds is er altijd een vuur boven of je kunt een vuurpot lenen. 's Avonds kunt u zich aanmelden voor het diner. altijd vegetarisch behalve op zaterdag. erg lekker en kan alleen maar worden aanbevolen. we komen graag terug.