@Candyred

- 2014
Vandaag
5 foto's toegevoegd · 42 minuten geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 uur geleden
Wij zijn hier 4 nachten gebleven wat ons prima beviel.Tegenover de weiden waar in de voormiddag de paarden werden losgelaten dat mooi schouwspel opleverde.Wij houden daarvan zonder zelf te rijden. Het sanitair is verder oké,het bevind zich in de manege (voor ons geen probleem). Heerlijke snacks (friet stoofvlees) in de saloon De omgeving is geweldig om te fietsen en Eersel supermarkten in de nabijheid. Voor ons een herhaling om terug te komen.
Augustus 2026
3 foto's toegevoegd · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 195366
De voorgaande reviews kloppen allemaal.De enthousiaste beheerders zijn op de goede weg en na enkele tips zal het nog beter worden. Dat we terug komen is zeker, in de natuur, bossen en agrarisch gebied kom je tot rust.Winkel vlakbij in Wanrooij. Succes met de Western paarden
Juni 2026
Afgelopen week weer genoten van deze camperplaats, de vorige recensies geven al voldoende info over de de verbeteringen die de Europa camping/CP. De fam Driessen en hun team doen hun uiterste best om het naar je zin te maken. Wij komen uiteraard weer terug.
Mei 2026
Als je van een rustige omgeving kunt genieten is dit de plek om te camper en.Ruime plaatsen en niet massaal. Alles aanwezig op sanitair na maar daar is de prijs naar,wil je meer dan rij je door. Mooie omgeving om te fietsen,wandelen en relaxen. Kortom een aanrader.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Wij geven 4 sterren,dit door een hartelijk ontvangst van de eigenaresse. Die met Pasen ons verraste met een zakje paaseitjes.De camperplaats voldoet aan alles voor de camperaars. Het had 5 sterren kunnen zijn maar het bedrijf (waar je geen last van ondervind) is duidelijk aanwezig. Voor herhaling vatbaar.
krijgt 4 sterren dit voor echte camperaars die alles in huis hebben.De ligging en de 15€ voor stroom,water en toilet in het restaurant waar je gezellig kunt eten en drinken. Mooie fiets omgeving. Dus een prima CP
Deze camperplaats ligt in zeer rustig gebied kort bij de natuur,bos en Kampina. Het sanitair zeer schoon. Alleen de vermelding in campercontact staat niet vermeld dat er toeristen belasting van 4€ per dag dient te word betaald. Er staat 19.20€ inclusief.