@Capron7
- 2022
Mooie camperplaatsen aan het prinses magriet kanaal. Keurig sanitair, mooi fiets mogelijkheden in de omgeving.
Mooie camperplaats nog bezig met aanleggen. Bij aankomst geen stroom op de gereserveerde plek,dit werd na een appje binnen een half uur opgelost, waarna we we met een kopje koffie konden genieten aan de waterkant. locatie perfect en plaatsen mooi ingericht. Sanitair hygiëne en afvalopslag kan beter, 50 cent betalen voor warm water bij douchen is gezien de hoge prijs / kwaliteit verhouding een no go Dames douche afgesloten in winterperiode.
Zeer nette camperplaats, sanitair super netjes!! Koffie met heerlijke wafel in de iijsboerderij gehad. Gastvrij en behulpzaam personeel., wij komen in het voorjaar zeker nog eens terug om de omgeving op de fiets te verkennen.
Heerlijke camperplaats mooi op grind , super vriendelijke ontvangst. Keurig sanitair!
Mooie gastvrije kleinschalige camping tevens rustpunt voor fietsers en wandelaars. Schoon sanitair. Maaibeleid kan beter, gras blijft erg lang liggen waardoor ook last van kleine steekvliegjes. Grotere afvalcontainer gewenst. In verhouding prijzige svr camping voor 2 pers, camper 2 nachten incl elektra, water, douches en toeristenbelasting en svr korting €55,80.
Na een rondje lopen over de camping besloten om snel weer in de camper te stappen. Vies verouderd sanitair, geen mooie plaatsen, slecht (groen)onderhoud van het park.
Verharde camperplaats nabij het water. Voor ons een dure volle doorreis camping. €64,- 1 nacht 3 pers incl elektra. Geen gezelligheid of sfeer op de camping. geen gebruik gemaakt van zwembad of faciliteiten. Sanitair redelijk schoon..
3 nachten geweest, super vriendelijke ontvangst. mooie ruime plek, keurig sanitair en een overheerlijk restaurant met vriendelijke bediening. Op fiets/loopafstand (1,3 km)van het centrum en therme bad.
Gezellige ongedwongen sfeertje, Vriendelijke ontvangt, schoon sanitair, goed restaurant. Gratis gebruik van midgetgolf, tennis, jeu du boules. leuk voor kinderen. Klein.zwembad. Omgeving is prachtig Mons klint en Liselund op loopafstand. Leuke camping voor een paar dagen.
Zeer nette en verzorgde camping. Op loopafstand station met trein verbinding naar Kopenhagen. Schoon sanitair en gratis koffie bij aankomst. Wel een hele dure camping 2 nachten 3 pers. incl elektra en water, sanitair €140,- betaald...
Gezellige nette camping aan het water. Vriendelijk ontvangst en op fietsafstand een supermarkt. Toevallig terechtgekomen op deze camping maar verblijf van 2 nachten uitgebreid naar 3 nachten ivm sfeer en locatie.