@Captain-Paul
- 2005
- Carthago Other Other
- 2020
- Buscamper
We hielden van deze camping en de manager is supervriendelijk en zal aan al je wensen voldoen. Vanwege de situatie in het nabijgelegen Syrië denk ik dat mensen een beetje ongerust zijn om hierheen te komen, maar er is echt geen reden waarom het een prachtige, rustige plek is en ik hoop alleen dat mensen blijf deze plek steunen die hun best doet
2023
Fantastische aire met alle faciliteiten, inclusief douches elektrisch en wifi. Dicht bij de leuke stad Stenay met winkels, restaurants enz. In de buurt, ook mooie wandelingen langs de rivier en het kanaal Vind het echter een beetje goedkoop van de campers die buiten parkeren en dan door de slagboom lopen om uit te slenteren en zoet water in te nemen, betaal gewoon alsjeblieft en steun de lokale handel
Goede parkeergelegenheid aan de rand van de stad, dichtbij zwembad en sportterreinen en Cactus supermarkt om de hoek Gratis elektriciteit en uitslapen maken dit een zeer goede overnachtingsplaats
Zeer teleurgesteld € 19,90 voor een parkeerplaats met absoluut geen faciliteiten voor campers, ik weet dat we niet gedwongen waren om hier te blijven, maar de tijd werd laat dus we wilden stoppen, maar het ergste was dat net binnen de stad naast de oude toren campers stonden gratis geparkeerd vlak naast de rivier en restaurants enz. Direct voor de deur! dus sorry, maar deze parkeerplaats is afzetterij en mag niet worden gebruikt, we zullen hier nooit meer terugkeren
Geweldige plek, direct aan de oevers van de Rijn, beveiligd gebied omgeven door mooie bomen en heggen € 6,00 voor 24 uur en elektriciteit € 1,00 KW Mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving en Worms is mooi met zijn oude middeleeuwse kastelen en torens, kan echt niet zien waarom alle lage scores hier, als het water en de hellingen maar dichterbij waren (200 meter over het park), zou het 5 sterren zijn
Fantastische stop direct aan de oevers van het meer, en helemaal gratis Geen camperfaciliteiten maar wel picknicktafels en vuilnisbakken, wat wil je nog meer Lawaai van de weg tot ongeveer 19.00 uur (forensen) maar daarna heerlijk en stil tot ongeveer 6.00 uur weer forenzen die naar hun werk gaan Maar over het algemeen gezien de locatie en het is gratis, is het een geweldige plek voor een overnachting en wat dineren in Al Fresco
Fantastische parkeerplaats, we ontmoetten de baas in zijn prachtige klassieke auto en hij liet ons zien waar we op het gras konden parkeren, we dineerden in het restaurant en het eten was fantastisch en de bieren natuurlijk, opnieuw ontmoetten we de baas in het restaurant die liet ons naar onze tafel zien en zorgde ervoor dat we ons zeer welkom voelden hij sprak perfect Engels voor ons bezoek uit Ierland en gaf ons zelfs een gratis zak met prachtige Belgische chocolaatjes raad deze plek zeker ten zeerste aan
Deze plek is een beetje afzetterij, je betaalt met een kaart en de slagboom laat je binnen, maar dan kom je erachter dat ondanks alle mooie kleine elektrische punten op elke staplaats er geen voor iedereen beschikbaar is! een busje naast ons reed na 10 minuten weg (dat was een dure parkeerplaats van 10 minuten voor € 10!) het is mooi aangelegd, maar dat is het zo'n beetje de gebruikelijke slappe kost en vuilnisbakken enz
Sitecode: 19813
Duur voor wat eigenlijk een parkeerplaats is die wijd open staat met iedereen die er doorheen loopt, er is water beschikbaar en een uitloop en vuilnisbakken, maar dat is ongeveer het hoogtepunt, elektriciteit kost € 2 extra per uur! en je moet parkeren in de buurt van de helling om er verbinding mee te maken, zeker niet de beste plek, maar ik veronderstel dat het OK is voor 1 nacht om samen te vatten. . . kan Clermont - Ferrand beter doen
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden