@Captains-Low
- 1999
Sitecode: 194916
prima camperplaats, met directe toegang tot de zee. heeft alles wat je nodig hebt. veel schaduwplekken. we moesten wel even zoeken naar de ingang, want je komt eerst langs een andere cp, die gesloten was. via een smalle weg kom je er dan toch, maar daar is een dichte poort. even bellen met de beheerder en die doet de poort open. wij waren er namelijk al voorbij gereden en met een busje lukt dat nog wel, maar met een grote camper is een uitdaging.
lang verhaal kort: supermooie camperplaats tussen de bomen. warme douche en het warmste welkom ooit met verse koffie en lekkere koekjes. En meteen de uitnodiging om mee te eten met het diner. altijd down want super lekker!
heerlijk rustige cp in een mooi wandel gebied. er is wel een toiletgebouw bij het bezoekerscentrum, op 50 meter met schone toiletten en een douche, gratis!
prachtige plek direct aan het strand. je mag zelf een plekje uitzoeken. vriendelijk ontvangst en helemaal niet duur. 20 euries voor een nacht zonder stroom is een hele goede deal. het sanitair is verouderd, maar wel schoon. daar kunnen ze nog wel een ster extra mee verdienen. leuk beach restaurantje. Just relax en geniet van het leven.
je hebt van die campings waar je meteen een relaxed vakantie gevoel van krijgt. dit is er zoeen. heel vriendelijk ontvangst, gezellig restaurant en bar en een bijna nieuw zwembad.
schoon en en beetje eenvoudig en verouderd. wel hele mooie ruime plaatsen met schitterend uitzicht. een prima plekje eigenlijk
mooie camperplaats met zeer goed restaurant. je doet jezelf te kort als je er niet gaat eten. mooie omgeving en prachtig uitzicht op de alpen
leuk plekje, met alles wat je nodig hebt. water, stroom en helemaal gratis. en probeer zeker de fantastische pizza's van salvatore die om de hoek zit.
rustige kleine camping. vriendelijke en gastvrije ontvangst. sanitair netjes en nieuw.
Sitecode: 81921
hele fijne camping. prachtige plek aan het meer. vlakbij een hele mooie waterval hesselberger wasserfall. elke avond een schitterende zonsondergang. sanitair is al wat ouder, maar prima onderhouden en zeer schoon.