@CarJaz3

De bovenste 6 terrassen zijn bezet door caravans met aanbouwsels. Wij stonden lager op terras 7. Heel rustig en van bovenstaande merk je niets. Er is een eenvoudig maar superschoon toiletgebouw met wasgelegenheid 2 terrassen hoger en te bereiken via trappen. Voor douche moet je met een zware klim naar terras 1. Terras 7, 8 en 9 is voor passanten. Nog steeds komt elke dag de bakker. Wandelgelegenheid in de omgeving. Van Fort Fun merk je niets.

Met Pinksteren konden we niet terecht op het hoofdterrein, wel op een groot hellend grasterrein aan de overkant. We stonden aan de rand met mooi uitzicht. Er is nog een veld waarop een toiletgebouw met weinig wc's en douches. Mogelijkheid voor afwassen. Ontvangst bij receptie netjes maar zakelijk. Je kunt er broodjes voor de volgende dag bestellen. Restaurant bij het meer.

Mooie camping aan de Idarbach. Goed sanitair. Voor douche en afwas nog steeds munten nodig. Nu met Pinksteren 2022 erg rustig gelegen omdat nog steeds aan de weg B422 wordt gewerkt nu ter hoogte van Katzenloch. Camping is goed bereikbaar vanaf Allenbach. Wandel- en fietsmogelijkheden. Vriendelijke beheerders. Soms mogelijkheden om er te eten.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij vonden het helemaal geen fijne camping. Geen ontvangst, inschrijven en gelijk betalen via een automaat, dan krijg je een pasje om de slagboom te openen. Een plek mag je inderdaad zelf uitzoeken maar let op, er zijn vaste staanplaatsen die nergens aangegeven zijn, dus stonden wij per ongeluk daar en werden met scheve ogen aangekeken. Er is maar een paar uur per dag een aanspreekpunt. Restitutie van niet gebruikt tegoed kun je daar terugvragen

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een mooie rustige camping aan het riviertje. Nieuwe en schone toilet- en douchevoorzieningen. Hele aardige campingbeheerders die altijd voor je klaarstaan.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Superleuke camping, schoon sanitair en overal verrassingen en verse bloemen. Er is een paard en er zijn kippen. Nationaal Park De Meinweg is echt dichtbij. Van de weg heb je nauwelijks last.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Kort van te voren contact gezocht via mail en telefoon. Op beide geen gehoor. Op de bonnefooi er maar naar toe maar er werden i.d.d. huisjes gebouwd en we konden er niet terecht. Op hun prachtige website zou dit vermeld staan. Wij kunnen dit niet vinden. Eigenaren waren wel zo vriendelijk ons te verwijzen naar een camping aantal kilometers verderop. Dank daarvoor.