@CarLi21
September 2026
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Fijne camping met grote vlakke plaatsen, ontvangst is vriendelijk. Wordt goed geholpen met het zoeken van fietsroutes en andere informatie. Sanitair is goed. Zijn hier 3 nachten
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Eenvoudige camping met grote plaatsen. Sanitair is goed en schoon. In de omgeving is weinig te zien, hier vooral geweest om te geocachen.
Een locatie beoordeeld · 22 dagen geleden
Goede kleine camping, grote plaatsen. Sanitair eenvoudig maar goed en schoon. Amboise op 3 km en je kunt goed vanaf deze camping bij de Loire fietsen.
Goede camperplaatsen, goede ontvangst, sanitair is schoon maar wel gedateerd. Zee is dichtbij. Met acsi €23/nacht.
We hadden per mail contact gehad en er was plaats, door de stakingen mailde we daarna dat we een dag later zouden komen. Dit was ook weer door de camping positief bevestigd. We waren er om 17.00 en kregen te horen dat er geen plaats meer was, we hadden niet aanbetaald. Hierover was niets vermeld in hun mail aan ons. Niet erg betrouwbaar zo.
Het sanitair wordt te weinig (eens per 2 dagen) en niet goed schoongemaakt. Vandaar 2 sterren. Voor de rest is het een goede eenvoudige camping.
camping is mooi gelegen, dat is ook het enige. Prijs 440 kr met stroom,erg duur in vergelijking met andere campings. Veel te weinig sanitair voor zoveel mensen. Afwassen is ook te druk en geen warm water meer. Ontvangst was ook vriendelijk. Twee sterren is eigenlijk nog te veel.
Goede camping, vlakke plaatsen, goed sanitair. Wassen en drogen is gratis, prijs camping is 350 kr.
Mooie camping, schoon sanitair en vlakke plaatsen. 220 kr met acsi.
Goede plaats om te staan. Wij stonden hier om een walvis safari te doen. Eris alleen een afval container op deze plaats.