• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@CarLi21

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

Goede camperplaatsen, goede ontvangst, sanitair is schoon maar wel gedateerd. Zee is dichtbij. Met acsi €23/nacht.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

We hadden per mail contact gehad en er was plaats, door de stakingen mailde we daarna dat we een dag later zouden komen. Dit was ook weer door de camping positief bevestigd. We waren er om 17.00 en kregen te horen dat er geen plaats meer was, we hadden niet aanbetaald. Hierover was niets vermeld in hun mail aan ons. Niet erg betrouwbaar zo.

Een locatie beoordeeld—9 maanden geleden

Het sanitair wordt te weinig (eens per 2 dagen) en niet goed schoongemaakt. Vandaar 2 sterren. Voor de rest is het een goede eenvoudige camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

camping is mooi gelegen, dat is ook het enige. Prijs 440 kr met stroom,erg duur in vergelijking met andere campings. Veel te weinig sanitair voor zoveel mensen. Afwassen is ook te druk en geen warm water meer. Ontvangst was ook vriendelijk. Twee sterren is eigenlijk nog te veel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Goede camping, vlakke plaatsen, goed sanitair. Wassen en drogen is gratis, prijs camping is 350 kr.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Mooie camping, schoon sanitair en vlakke plaatsen. 220 kr met acsi.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Goede plaats om te staan. Wij stonden hier om een walvis safari te doen. Eris alleen een afval container op deze plaats.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Een hele mooie plaats om te staan, er is enkel een afval container meer hebben we ook niet nodig.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Mooie plaats om te staan, rustig. Geen voorzieningen. De foto van de kerk overtuigde ons dat we goed zaten.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Echt een sta caravan camping, voor campers zijn er ruime plaatsen. Camping vlak aan de rivier. Voorzieningen schoon. Prijs 320 kr , moet via betaal paal betalen. Mooie camping vlak bij de waterval, 1 km.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Het is meer een camperplaats, vlakke asfalt en weinig sanitaire voorzieningen, 3 douche/wc/wasruimte voor meer dan 20 campers. Prijs is 380 kr. Wel heel mooi uitzicht, zijn 2 nachten geweest vanwege het warme weer.

Sitecode: 20913

Goede camping, 2 nachten gestaan. Is vooral doortrekkers camping. sanitair redelijk maar wel schoon. Er zijn maar 2 afwas plekken, is weinig. 350 kr / nacht en 80 kr voor wassen en drogen.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Goede camping om een nacht te staan. Vriendelijke ontvangst en goede plekken. Weinig sanitair, zeker om af te wassen, 1 afwasbak.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Grote parkeerplaats met veel campers, stuk of 200, weinig voorzieningen. Prijs is 175 kr en 17 kr pp. Wel heel mooi om hier te zijn, prachtige uitzichten en bij ons veel zon.

Sitecode: 20871

Goede overnachting camping, mooi veld om te staan. Sanitair is schoon.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Goede plaats om te overnachten als je de boot neemt, €6,50 /nacht. Wordt veel gebouwd maar is goed bereikbaar.

Sitecode: 19216

Goede camping, metro vlakbij. wel prijzig, €40 /nacht voor 2 personen. sanitair schoon maar verouderd.

Sitecode: 81938

Goede camping met veel vaste plekken. Schoon sanitair. Biergarten waar je eenvoudig maar goed kunt eten. €29 voor 1 nacht voor 2 personen en een hond.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Goede camping, wel wat verouderd maar schoon sanitair. Eigenaar zeer vriendelijk en spreekt Duits.. Mooi uitzicht vanaf de plek. €23 voor 1 nacht met 2 personen

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een fijne camping om te verblijven, mooi en schoon sanitair. Camping ligt direct aan het water. Wilma en Gé zijn heel vriendelijk. Goed restaurant en een mooie omgeving.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne camping, zeer goed en schoon sanitair. camper plaatsen zijn aan de kleine kant. Prijs is maar €22 begin september. Goed restaurant op de camping.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een gewone camping, sanitair redelijk schoon, weinig rechte plaatsen. gelukkig hadden wij 25% korting, anders was hij veel te duur voor het gebodende.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Goede terrassen camping, personeel is zeer hulpvaardig. Onze hond mocht niet in de bus, zij regelen dan een goede taxi. Sanitair is er voldoende en schoon. Zee ligt inderdaad 350 m heuvelafwaarts.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Fijne camping, goed onthaal, fijn zwembad, schoon sanitair. Enige nadeeltje is dat een aantal plekken schuin aflopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Camping is een groot grasveld bij het motel. Genoeg plaats, je kan zelf een plek zoeken. Sanitair wordt niet schoongemaakt, water is net warm genoeg om te douchen, 2 nachten gestaan. Sarajevo is slecht te doen met de fiets en is 12 km ver.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een mooie camping met vlakke plaatsen. Er zijn A en B plaatsen, A is 100 m2 en is groot genoeg. Sanitair viel tegen, De spoeling bij de dames werkte niet, met een volle camping lag de wc dus vol met... en wc papier. Bij de mannen werkte 2 van de 3 kranen bij de was bakken niet en er werd s ochtends niet schoongemaakt. Hierom maar 3 sterren. Zagreb op de fiets is slecht te doen, is 15 km en niet ingericht op fietsers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Een gedateerde camping, grote plaatsen, vriendelijke ontvangst. de Wifi is redelijk en gratis. Sanitair is geheel aan vervanging toe, Deuren sluiten niet. s Avonds geen licht in heren en dames douche. schoonmaak kan beter. Van onze stroompaal werkte zeker 4 van de 8 aansluitingen niet. Jajce (5 km) en de molentjes (5 min lopen) zijn leuk om te bekijken.