@CarTim
camping is in 2026 gesloten
We waren hier begin juli. Genoeg is plekken vrij, zeker voor kleinere (bus)campers. Langs de randen mooi uitzicht, soms op het meer. Fijne camping, relaxte sfeer. Met de trein of fiets ben je zo in Biel/Bienne.

Camping is geopend. Wij waren er van 30 juni - 2 juli 2024. Leuk gelegen aan de Ourthe. Eenvoudig, klein maar prima. Ook gebruikt door groepen.
Mooie en keurig verzorgde camping. Achteraan konden we eind augustus heel rustig staan, wel ver lopen naar sanitair. Fijne centrale locatie om er te voet, per fiets of (gratis) OV op uit te trekken. Lidl dichtbij voor de boodschappen.

Prima locatie om Moezelgebied te verkennen per fiets of te voet. Vooraan de camping diverse ruime velden voor passanten. Wij stonden aan de Moezel. In het weekend (zaterdagavond) erg veel geluidsoverlast van club/discotheek en een partyboot die beide zeer veel geluid produceerden wat door het water/moezel en wind mogelijk werd versterkt. Maar geen idee of dat een toevalstreffer was. Verder is het een verouderd geheel.

Grote terrassencamping. Beneden een aantal camperplekken, dichtbij de grote weg (die je niet ziet maar wel hoort). Wij stonden op gewone campingplek op Camp 3. Helemaal bovenaan met mooi uitzicht. Daar was na half aug nog voldoende plek, maar werd door door receptie niet op gewezen, dus zelf vragen.Veel wandelmogelijkheden, prachtige natuur. Echternach is op loopafstand. Zwembad is oké . Sanitair en receptie stammen deels uit vorige eeuw.

Eind juli een weekend gestaan. Genoeg plekken vrij. Je kunt met de camper gewoon een campingplaats (voor caravan of tent) boeken (niet perse een camperplek dus). Groene en rustige camping, prima sanitair. Met de fiets ben je in 5 minuten in Hattem.

Prachtige privé camperplaats met privesanitair. Heerlijk in het groen gelegen, op fietsafstand van strand en zee, De Koog, maar ook van De Cocksdorp, de wadden en de boot. Super centraal gelegen dus.

Prachtige camping. Vanaf veel plekken zicht op zee, maar probeer dan van tevoren online te reserveren, want de beheerders zijn van nature niet erg flexibel. Je mag zelf geen plek kiezen, maar krijgt er een aangewezen. Voor kleinere buscampers, zonder stroom zijn de mogelijkheden wrs beter om een plek met zeezicht te krijgen. Sanitair is keurig.
Niet al te grote camping in mooi Winsum. Camperplekken aan het water leuk gelegen, niet te groot, en toen wij er waren (augustus) erg modderig. Er was een beperkt aantal kunstgrasmatten beschikbaar om voor je camper te leggen. Sanitair is redelijk.
Sitecode: 92077
Kamperen bij de boer, zonder poespas. Basisvoorzieningen zijn oké. Twee kleine minpuntjes: de doorgaande weg en de windmolen. Maar prima plek als je niet houdt van luxe en drukte.
De ligging en natuur maakt heel veel goed. Het sanitair is oud, douches werken met muntjes en uit de douches komt een niet te regelen straaltje water waar je niet gelukkig van wordt. Het contact met de ‘bazin’ is ongemakkelijk. Geen idee hoe dat komt, wellicht zou een cursus gastvrijheid de beleving van welkom goed doen. Maar als je dat terzijde kunt leggen is het een mooie locatie van waaruit je heerlijk kunt wandelen en fietsen.
Prachtig gelegen, goed verzorgde camping. Gastvrije beheerders.
Mooi, rustige en schone camping. Vrij grote plekken op de camping, de camperplekken zijn kleiner. Weinig tot geen vertier voor kinderen en jongeren. Mooi natuurzwembad.
Prachtige plek, bovenop de pas. Ook in het drukke augustusweekend konden we er nog goed terecht.
Mooie, goed verzorgde, niet te grote camping. Direct aan het meer gelegen. Goed en schoon sanitair. Begin augustus was er nog net een plekje vrij voor een paar dagen.
Goed verzorgde, echte Zwitserse, camping. Groot deel bestaat uit vaste plaatsen, klein deel voor trekkers. Als het niet vol staat, redelijke plekken, onder bomen. Toen wij er half juli waren, waren we de enige Nederlanders. Mooi zwembad, tennisbanen (gratis rackets, e.d. te leen), jeu de boules, etc. Fietsen op de 'hoogvlakte' is leuk, naar meren te ver, steil naar beneden (vonden wij).
Prachtige camping aan de voet van een gletscher. Plekken zijn over het algemeen ruim en vaak met uitzicht. In hoogseizoen (eind juli) was het soms wachten bij toilet, douche en voor de afwas (niet te warm water). Reserveren (kort van tevoren) is dan handig, zeker als je wat langer wilt blijven staan.
Ruim opgezette camping. Diverse afgebakende en niet-afgebakende plekken. Soms veel, soms weinig schaduw. Half juli voldoende keuze. Mooi en schoon toiletgebouw. Restaurant en supermarkt aanwezig.