@CarTim
April 2026
camping is in 2026 gesloten
We waren hier begin juli. Genoeg is plekken vrij, zeker voor kleinere (bus)campers. Langs de randen mooi uitzicht, soms op het meer. Fijne camping, relaxte sfeer. Met de trein of fiets ben je zo in Biel/Bienne.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Camping is geopend. Wij waren er van 30 juni - 2 juli 2024. Leuk gelegen aan de Ourthe. Eenvoudig, klein maar prima. Ook gebruikt door groepen.
2023
Mooie en keurig verzorgde camping. Achteraan konden we eind augustus heel rustig staan, wel ver lopen naar sanitair. Fijne centrale locatie om er te voet, per fiets of (gratis) OV op uit te trekken. Lidl dichtbij voor de boodschappen.
10 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

Prima locatie om Moezelgebied te verkennen per fiets of te voet. Vooraan de camping diverse ruime velden voor passanten. Wij stonden aan de Moezel. In het weekend (zaterdagavond) erg veel geluidsoverlast van club/discotheek en een partyboot die beide zeer veel geluid produceerden wat door het water/moezel en wind mogelijk werd versterkt. Maar geen idee of dat een toevalstreffer was. Verder is het een verouderd geheel.
Grote terrassencamping. Beneden een aantal camperplekken, dichtbij de grote weg (die je niet ziet maar wel hoort). Wij stonden op gewone campingplek op Camp 3. Helemaal bovenaan met mooi uitzicht. Daar was na half aug nog voldoende plek, maar werd door door receptie niet op gewezen, dus zelf vragen.Veel wandelmogelijkheden, prachtige natuur. Echternach is op loopafstand. Zwembad is oké . Sanitair en receptie stammen deels uit vorige eeuw.
Eind juli een weekend gestaan. Genoeg plekken vrij. Je kunt met de camper gewoon een campingplaats (voor caravan of tent) boeken (niet perse een camperplek dus). Groene en rustige camping, prima sanitair. Met de fiets ben je in 5 minuten in Hattem.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden