@Cara
Onvriendelijk, slecht georganiseerd. Reserveringen per mail worden niet beantwoord. Telefonische vragen worden afgewezen. Indien een dienst zoals reserveren wordt aangeboden, dient deze dienst op dit moment ook gehandhaafd te blijven.
Niet slecht voor een bezoek aan de stad. Omdat de site direct aan een drukke straat ligt, wordt het afgeraden om te overnachten.
In de avond rustige plek op een grote gemengde parkeerplaats. Het strand is een droom.
Kleine gemengde parkeerplaats voor de haven. We waren op een zondagmiddag op de CP. Er was veel verkeer en auto's. Aangezien er geen specifieke plaatsen zijn voor kampeerders, was het moeilijk om een plaats te vinden voor onze camper. De plaats is zeker erg rustig in de avond, we reden verder. Er is een douche en toilet in het kleine gebouw aan de linkerkant van de parkeerplaats.
De plaats maakt een sombere indruk. drie stacaravans uitgeschakeld na inspectie. We zijn ook verder gegaan.
Je kunt op de parkeerplaats voor het huis Selma Lagerlöf gaan staan. Sommige bezoekers overdag door bezoekers. In de avond erg rustig en mooi gelegen aan het bos.
Zeer mooie parkeergelegenheid aan de straat met uitzicht op de zee. Snel in de zomer.
Sitecode: 20259
Het is niet beter. De sanitaire voorzieningen zijn gewoon geweldig. Zeer mooie groundsman. Altijd aardig en behulpzaam. We komen terug.
Sitecode: 20259
Beter ge
De plaats is ok voor een nacht. De stoelen zijn verkaveld. Er zijn een douche en 1 toilet voor vrouwen/mannen aanwezig. De brug aan de voorkant van de plaats is een populair visgebied. Daardoor zijn de vers wateraansluitingen zijn niet erg schoon en de vissers weten de toegangscode voor WC.
Een rustige plek direct aan het meer. Het staangeld moet worden betaald bij het benzinestation. De promenade is zeer mooi aangelegd en je kunt er goed wandelen.
Op het terrein van Paraglyder Bodø is een klein deel gereserveerd voor campers. Het grootste deel wordt bewoond door permanente kampeerders.
We hebben hier verbleven op de weg naar het zuiden overnacht. De plaats ligt direct aan de E6. Aangezien de plaatsen lager bij de rivier liggen, hoor je de weg niet. De toiletten waren zeer schoon.
Heel eenzaam gelegen plek, direct aan de rivier met vuilnisbak en toilet.
Zeer mooie en afgelegen plek voor 3 campers. Bij de buren kan men koffie drinken en heerlijke taarten eten. Er zijn geen loosmogelijkheden.
De plaats is niet slecht. Maar voor de prijs werd niets aangeboden.
Zeer mooie plek. Goed geschikt als tussenstop, niet ver van de snelweg. Zeer schone toiletten en zeer rustig gelegen. Aardige beheerder.
Zeer mooie en rustig gelegen plek.