@Carabaro
Mei 2026
Sitecode: 161998
Tijdens mijn bezoek waren de water- en afvalvoorzieningen buiten gebruik, maar ze waren gratis. Dat stoorde me niet, want ik ben vrijwel zelfvoorzienend. De locatie was rustig en natuurlijk, en er lag geen afval rond.
2022
Vanaf 26 juni 2022 is er een nachtelijk verbod uitgevaardigd voor deze site. Er werden borden opgehangen.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden

2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Sitecode: 19294
Het is OK voor een parkeerplaats in een grote stad. Omheind en veilig. Luid in een metropool van 15 miljoen, natuurlijk. Verlaat de snelweg ongeveer 100 meter voor uw bestemming. U kunt dit het beste vooraf bekijken met Google Maps.
als je in het meer staat wil je ook naar het meer kijken. Helaas nauwelijks mogelijk met het kreupelhout. Een vlakke beplanting zou hier op zijn plaats zijn.
het is een normale parkeerplaats, geen parkeerplaats
2020
Wat gebeurt er in Sleeswijk-Holstein? Wegens Corona eind augustus zijn de parkeerplaatsen nog gesloten 🙈
Heel fijn maar helaas geen satellietontvangst
Het was na de Corona-periode aangenaam leeg, dus er was voldoende ruimte. Ik denk dat de plaats redelijk goed is en het personeel was erg vriendelijk. Restaurant getest en goed bevonden. Helaas hield ik niet van de netheid van het sanitair. Zodra dat het is, wordt de vloer afgeveegd. De dode vlieg en muggen worden niet van de tegels verwijderd en de urinoirs stinken
7 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden