@Carabaro

Vanaf 26 juni 2022 is er een nachtelijk verbod uitgevaardigd voor deze site. Er werden borden opgehangen.

Sitecode: 19294

Het is OK voor een parkeerplaats in een grote stad. Omheind en veilig. Luid in een metropool van 15 miljoen, natuurlijk. Verlaat de snelweg ongeveer 100 meter voor uw bestemming. U kunt dit het beste vooraf bekijken met Google Maps.

als je in het meer staat wil je ook naar het meer kijken. Helaas nauwelijks mogelijk met het kreupelhout. Een vlakke beplanting zou hier op zijn plaats zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

het is een normale parkeerplaats, geen parkeerplaats

Wat gebeurt er in Sleeswijk-Holstein? Wegens Corona eind augustus zijn de parkeerplaatsen nog gesloten 🙈

Heel fijn maar helaas geen satellietontvangst

Het was na de Corona-periode aangenaam leeg, dus er was voldoende ruimte. Ik denk dat de plaats redelijk goed is en het personeel was erg vriendelijk. Restaurant getest en goed bevonden. Helaas hield ik niet van de netheid van het sanitair. Zodra dat het is, wordt de vloer afgeveegd. De dode vlieg en muggen worden niet van de tegels verwijderd en de urinoirs stinken

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Het is een gemengde parkeerplaats aan zee. Centraal gelegen om de stad te verkennen. Onbeschermd in sterke wind. Maar om de parkeerplaats te bereiken, moet je door de stad en door smalle straatjes gaan. Als je een camper hebt met een breedte van 2,35 zal het moeilijk zijn, de lengte doet er niet toe.

Perfect na een bezoek aan de Meteora-kloosters. Leuke taverne met goed eten.

Naar mijn mening alleen tot 7 meter lang mogelijk. Bomen zijn te dicht. Je moet heel voorzichtig zijn dat je nergens het dak raakt

De plaats is geweldig. Verwijdering en verwijdering zijn zeer goed opgelost. Een bus die je naar het stadscentrum brengt, recht tegenover het plein. Maar ... de kale collega is zo chagrijnig dat men bang is om deze heren aan te spreken, hij heeft duidelijk geen zin in zijn werk

Ok voor een rondleiding door de stad. Overdag rijden studenten in een cirkel rond je camper. Een verwijdering is beschikbaar, je hoeft alleen maar te zoeken, nuttig zijn de foto's hier ingesteld

De plek zelf is niet slecht, want het is gratis. Maar! Ren in deze stad dus rond met een aantal kleurrijke mensen die niet bang zijn om 's nachts op je WoMo te kloppen om te bedelen. Ik was op dit moment niet grappig

De ondoorzichtige reling is logisch dat de navigatie niet verblind wordt door de koplampen van de auto

Er is een hoogtebeperking op een fotowacht. Het zou leuk zijn om hier de hoofdruimte in te gaan.

Plaats is een zeer mooie natuurcamping met geweldige bar en kleine gerechten. Helaas is slechts af en toe een tv-ontvangst mogelijk, te veel hoge bomen.

Perfecte plek. Voor het wassen van kleding hier bereik

Eenvoudige natuurlijke Campingplatz.Betreiber leuk en spreekt een beetje Duits. Prachtige natuur, misschien op het strand op de fiets

Sitecode: 20170

Plaats op zichzelf niet slecht. Negatief is de spoorlijn en het onvriendelijke personeel

Geweldige plek, aardige exploitanten, sanitaire voorzieningen schoon en perfect.

Sitecode: 20170

Plaats eigenlijk netjes negatief de spoorlijn en de vriendelijke heren bij de receptie evenals de marktmeester

Perfecte plek 😀. Toiletten en douches waren geweldig

Zeker een leuke plek en de nabijheid van het stadscentrum is perfect. Helaas hebben deze pleinen een groot nadeel, de individuele plaatsen zijn te smal. Man plaats de buurman op de schoot

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Deze plaats biedt rust maar ook centraal gelegen tussen Büsum en St. Peter Ording. Tönning en Heide zijn ook vlakbij. Alles is gemakkelijk te bereiken op de fiets. Mij is de familiaire omgang van de beheerster van de plaats goed bevallen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het beste is mij het aanbevolen sanistation bevallen. Omdat er een plaats is voor het wassen van vrachtwagens. De camper laten wassen, toilet geleegd en vers water ingenomen EUR 28,20. Goede prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Het is echt niet erg gastvrij. Maar het heeft afvalverwerking en zoet water gratis. Een overnachting in rust en