@Carado-Hanke
- Carado 447
- 2016
Gratis parkeergelegenheid, maar zonder toilet en met een overvolle vuilnisbak. Prachtig uitzicht op de haven en dicht bij de stad. Een winkelcentrum met toiletten is vlakbij. De vlaggenmasten waren een bron van ergernis; de metalen koorden klapperden constant tegen de masten in de wind. Dit hield ons helaas wakker.
Een ideale plek om te overnachten tijdens een bezoek aan Göteborg. Helaas werkte het betalingssysteem met de parkeerapp niet, omdat een Duitse bankrekening niet werd geaccepteerd. De medewerker van de informatielijn kon ons ook niet helpen. Uiteindelijk hebben we geparkeerd zonder parkeerkaartje en hopen we geen boete per post te ontvangen. Het zou fijn zijn als het parkeersysteem hier vereenvoudigd werd.
We verbleven in juni een dag en een nacht op de camping tijdens onze doorreis en waren erg onder de indruk van het goed onderhouden terrein, het vriendelijke personeel en de uitnodigende keuken om te koken en te eten. De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen.
We verblijven al jaren één of twee dagen op deze camperplaats en zijn over het algemeen tevreden over de faciliteiten. De camping is sindsdien aanzienlijk uitgebreid en er zijn drie douches en toiletten bijgekomen, maar deze zijn 's avonds en 's nachts gesloten. Dit betekent dat meer dan 60 camperbezitters gedurende deze tijd slechts toegang hebben tot twee wastafels en douches/toiletten. De douches staan steevast onder water. De ligging ten opzichte van het stadscentrum is ideaal.
Parkeerplaats in een industriegebied met uitzicht op een kleine haven. Gebruikt door vissers die komen en gaan, maar 's nachts erg rustig. Er zijn echter geen voorzieningen, zelfs geen vuilnisbak of stromend water, zoals je meestal wel vindt in havengebieden. Het stadscentrum ligt op ongeveer 10 km afstand en is gemakkelijk per fiets te bereiken.
Een erg mooie camping met ideale visomstandigheden. Het dorp is niet ver weg, de sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en we waren er buiten het seizoen, toen er slechts ongeveer 5 staanplaatsen bezet waren. Heel rustig en prachtig gelegen. Winkels (supermarkt) liggen op nog geen kilometer afstand en zijn gemakkelijk te bereiken.
Een erg mooie camping direct aan het Göta-kanaal. Vanaf hier kunt u genieten van prachtige fietstochten en ontspannen wandelingen. Het natuurgebied ligt direct naast de camping, op slechts 5 minuten lopen. Het stadje, met zijn mooie promenade en boottochten, ligt op 1 km afstand. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon en ruim, ondanks dat we er twee dagen verbleven in het laagseizoen. Er is een heerlijke Thaise snackbar op de camping.
Een prachtige camping aan het meer, midden in een natuurgebied. Er is een drinkwaterpomp (maar moet je het water nog koken?!), toiletten en afvalbakken. Het terrein en het zwemgedeelte zijn uitstekend onderhouden. Je kunt hier wandelen over perfect gemarkeerde paden, zwemmen, vissen en fietsen. Dit is Zweden! 🥰
Gratis parkeergelegenheid voor 10 campers zonder elektriciteit of water. Geen toiletvoorzieningen. Prachtig gelegen aan de haven. Goed startpunt voor fietstochten. Het stadje biedt uitstekende restaurants en winkels.
De parkeerplaats is groot en biedt een goede mogelijkheid om te overnachten en is een handige uitvalsbasis voor sightseeing. Er is een zeer schoon openbaar toilet direct bij de parkeerplaats. Parkeren is betaald van maandag tot en met vrijdag; op zaterdag en zondag is parkeren gratis.

We verbleven begin juni twee nachten op camping Kärrasand. Een prachtige camping aan het Åsnenmeer met ruime staanplaatsen, gerund door een vriendelijke familie, en zeer schoon en goed onderhouden. Het verdient absoluut vijf sterren. Er is een speeltuin, bootverhuur en een mooie danszaal waar evenementen worden georganiseerd. Het meer is ideaal om te zwemmen en te zonnebaden. We hebben ons er erg op ons gemak gevoeld.

Sitecode: 22083
We verbleven begin juni twee nachten op de camping. Het is een erg mooie, rustige en goed onderhouden camping met ruime staanplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn erg schoon. Handdoeken en zeep zijn ruim voorhanden. Het is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, omdat de oever van het meer erg ondiep is.
Begin juni, op weg naar Zweden, hebben we overnacht op de gratis camperplaats. Hartelijk dank aan de gemeente Lübeck voor deze gratis service. Toiletten en wasgelegenheden bevinden zich in het aangrenzende winkelcentrum. Daar vindt u een ruime keuze aan winkels, cafés en bakkerijen waar u uw voorraad kunt aanvullen. De parkeerplaats zelf is erg schoon en goed onderhouden. Daarom geven we deze plek graag 5 sterren.
We verbleven begin juni een dag en een nacht op de camping voordat we naar Denemarken overstaken en waren zeer tevreden over de netheid. De prijs van € 22,50 is echter exclusief elektriciteit, vers water en warm water. Afvalverwerking is gratis. De camping ligt op een zeer rustige en mooie locatie.