@Carado348.
- 1990
zal zeker goede camping zijn, maar 23 eu zonder elektrisch is toch voor hier wel prijzig. wel zeer vriendelijke meneer bij de receptie die mij heeft uitgelegd hoe bij de cp te komen, kan campercontact deze prijzen niet beter in de app zetten,nu staat er 11 en dat brengt je op het verkeerde been.
hartelijke ontvangst, zoek maar n plekje hoor morgen wel hoe lang of je de wasmachine hebt gebruikt. prima schone douches en toiletten. voor ons de juiste overnachtingen.
heerlijke kleine camping met schoon sanitair, zwembadje, en zeer heet water voor afwas etc.hartelijk welkom geheten en konden jammer genoeg maar 2 nachtjes, hadden zeker nog even willen blijven . fietspad V86 loopt door het dorp en naar de basiliek boven is zeker een aanrader. wij wel met elektrische fiets.
keurige cc plaats. sanitair met de kaart keurig schoon alles.plaatsen af en toe beetje klein voor 7 m.fietstochtje naar museum des prunes goed te doen en leuke ervaring .strandje en zwemmen naast de camping .
voordeel is, schaduwplekken ,maar ook zon. wij hadden 38gr.5 min lopen v het mooie en gezellige stadje. toiletgebouw vies en niet meer onderhouden. vuil kun je niet kwijt . wel gewoon verzorgingszuil. de cc app zegt wifi maar niet te vinden.
fijne rustige plaats met boompjes, je kunt in de charente zwemmen, toilet aanwezig en met papier en schoon. prima fietspad . als de 5 plaatsen vol zijn is er groot grasveld naast waar ook campers kunnen staan. maar voor gratis plek helemaal top
prima cp sanitair schoon en met kaartje toegang. schaduw en zon plekken.hotspot .leuk mediaval dorp. ruimte genoeg ook in August 15 eu incl stroom
met dank aan de gemeente om te mogen overnachten. rekening houden met de vele bussen die va 8 uur binnen komen . vuilnisbakken worden keurig geleegd, en ja heeeeel veel mensen in de tuinen . maar geweldig om het hebben gezien en va je camper heen kunnen lopen.
heerlijke plek tussen de perenbomen. met elektrisch en water, chemisch toilet 13 eu. fijne eigenaren, voor herhaling vatbaar.
heerlijke cp, aankomen wanneer je wilt, envelop of QR code voor betaling, met of zonder stroom,en sanitair met gratis douche, .lidl op 3 km, prachtig uitzicht en rustig. voor ons voor herhaling vatbaar me t de heerlijke fietsroutes .
wij hebben ons zeer welkom gevoeld. alles dik voor elkaar hier. prima sanitair , ruim en schoon.heerlijke plekken met zon en schaduw.Een kast vol boeken en veel info van de omgeving.
grote prachtig strak georganiseerde camping. dicht van 10 tot 13.00 heel bijzonder voor ons.sanitair met code.verharde plaatsen maar ook heel veel op gras, maar blijf tussen de paaltjes. vriendelijke medewerkers, maar geen ACSI korting zoals in campercontact staat vermeld.wel met de anwb pas.ook geen Nkc en dat is well 15 pound verschil.dus zonder korting 50 pound.
grote parkeerplaats, leuke pub , vriendelijke ontvangst, geen voorzieningen en aan de v 21 fietsroute .
goede municipal voor 16 eu . schone douches en sanitair wel toilet zonder bril . openingstijden van 12 tot 14.00 dicht en ook zondags va 12 uu dicht . verder zeer rustige camping met wifi.fietstocht via ev4 prima aangegeven naar Calais en Duinkerken
geweldige camping. 15 eu all in , elec.wifi, douches etc. alles keurig netjes.leuke plekken aan de haven verhard en op gras.betalen bij de automaat staat ook de wificode op. code weer nodig om uit te rijden
prima cp goede wifi alles netjes . eigenaar komt even langs om je welkom te heten.en 15 eu all in is prima
wat een fijne camperplaats. vriendelijke beheerders, top sanitair en veel info. mocht U problemen met de camper hebben bevelen wij fa.Tak in Rucphen ten zeerste aan.
goede cp dicht bij de stad op de fiets. een ster minder omdat wij het moeilijk vonden met het toilet legen.het apparaat werkt natuurlijk geweldig maar om dan nog 2 euro te betalen en div handelingen moeten doen was voor ons niet makkelijk.sanitair top .
fijne ontvangst, heerlijke camping , mooie plekken en wel mee eens over het douchegeld en water voor afwas. maar wij komen evengoed heel graag terug.
voor ons ook prima doorreis plek zeker met slecht weer, zo naast de n83 , prima vuilnisbakken .verder goede camper car park plaats
prima plek, allemaal met stukje groen naast de camper, grote leeg plek voor grijs water . Bakker op loopafstand en goed fietspad naar epinal en charmes.
zo jammer van het ontbreken van vuilnisbakken. nu werd alles op n hoop gegooid. het sanitair gebouwtje is permanent gesloten . in het weekend vaak feest in het nabijgelegen gebouw.campingcarpark onwaardig
camping heet nu au Tylo-soleil en heeft verschillende plaatsen beginnende met M ,L Xl de prijzen zijn nu inc elektrisch beginnende va 27 eu zonder tax. mooi zwembad , douches oké in oud gebouwtje.vriendelijke ontvangst . gesloten van 12 tot 15 .graag veranderen in de Nkc app
super plekjes op plateaus aan het meer. 48 uur toegestaan Geen voorzieningen,
wat een super fijne camping. heerlijke rustige sfeer, alles door elkaar van tent , busjes, campers en een paar stacaravans. prima schoon sanitair en lopend naar de bakker en de lift . aanrader naar de pic blanc. voor mensen boven de 71 alleen 2 eu voor pasje en je kunt de hele dag met alle liften mee. prachtige ervaring voor ons. wel even aan denken bij aankomst tussen 12 en 14 gesloten. was ons door telefoon gemeld wat wij zeer waardeerden
prima camping, receptie dicht van 12 tot 15.00 . aangewezen plek voor campers want het is een camping voor fietsers.verder schoon sanitair en prima prijs kwaliteit.
zou een leuke plek kunnen zijn ware het niet dat er al 20 campers stonden op 6 originele plaatsen. dus heel veel op de auto plekjes met de achterkant over die andere plek. te vol. doorgereden naar de camping in de zelfde plaats.
wat n top plek. als de 4 plekken met stroom bezet zijn geen probleem om ergens anders te staan, met alle service. dank aan deze gemeente. en zo keurig alles
geen voorzieningen, maar fijne locatie vriendelijke ontvangst bij receptie vh hotel en fijn dat wij ook zonder te eten mochten overnachten op dit privé terrein.
prima cp op gras met grind dus oké met regen. geweldige fietsroutes zelfs met knooppunten volg de 67 en je komt n infobord tegen.water 1 eu en electr. 1 eu 2 kw.
goede plek op gras, stroom 50c per kw. water 1 eu en wc legen 1 eu overnachten 5 loopafstand door parkje naar centrum waar alle winkels zijn vertegenwoordigd. verkeer langs de weg redelijk aanwezig .
mooie cp . stroom en verblijf gratis. water alleen 90 l betaald, geen toilet legen. dank aan battenberg !!va cp naar beneden lopen naar prima restaurant
helemaal met de vorige review eens. top plek. prachtig stadje, leuke rondwandeling .
prima cp. water per 10 cent dus fijn voor n jerrycan.loopafstand naar dorp. om te fietsen vonden wij het niet fijn. erg heuvelachtig en bordjes die niet kloppen.maar dat heeft niks met de cp te maken. zeker in het weekend vroeg komen ondanks de 60 plaatsen. 15 eu voor 24 uur.
Sitecode: 71966
stroom kasten alleen af rechterkant.1euvoor 2000watt.ev douchen op de camping.15eu voor overnachting betalen af de zuil met munten of op camping met pin.
prima cp. water 1 eu 4 min. stroom 1 eu voor 6 uur.of 2 eu gelijk erin voor 12 uur.meer kan niet in 1 keer.stageld wordt opgehaald. fietspad naar asschaffenburg aan beide kanten van de main prima. 8 plekken. parkeerplaats wordt voor 1 nachtje gedoogd als de cp vol is.
ook voor ons groot minpunt dat je het afval nergens kwijt kunt. slechte verlichting.wij waren op zaterdag en er is naast de cp een gebouw waar de bruiloften worden gevierd . muziek tot 2 uur. en wegrijdende auto’s tot 3 . maar dat is alleen in t weekend. dus pech
prachtige cp flinke plaatsen rustige omgeving loopafstand naar dorp. wel pas d’etappe nodig. geen sanitair 12 eu
wat n fijne camping met een enthousiaste eigenaar.welkomstdrankje met veel info. grote plaatsen prachtig sanitair. acsi prijs 18,30 all in.heerlijk zwembad .bezoek aan de olijfolie fabriek vlakbij een aanrader.
grote plaatsen , wij blijven boven staan ivm satelliet, die slagboom is wel bijzonder, als je ervoor staat moet je echt uitstappen en via n intercom achter je camper melden dan gaat hij omhoog. prijs is nu 23 eu met elec.acsi va 31 -8
prima rustige camping met ook schaduw plekken en dat is nu met 42 gr erg fijn .heerlijk zwembad, prachtig sanitair gebouw , gratis WiFi, klein terrasje , broodjes service zelfs ned boeken.het mooie dorp vlakbij, treintje omhoog lopend naar beneden is te doen in andere weersomstandigheden.inc stroom met acsi 19,eu,
prima municipal. ja sanitair is verouderd maar verder prima douche, afwassen met heet water. heerlijke grote plaatsen aan de creuse met en zonder bomen.lopend naar dorp 20 min. en het museum vd tapisserie aanrader. Carrefour op 10min.
helemaal met de vorige schrijver eens
prima overnachtingsplek. je kunt je stoeltjes pakken en aan de waterkant gaan zitten. keurig openbaar toilet. fietspad aan de overkant naar epernay.geen water of lozen
rustige cp verharde ondergrond wat wel fijn is met de regenbuien. water alleen 100liter 2 eu elect ook 2eu. maar als je zonder kunt is overnachting gratis. goede plek voor honden, die kunnen hier zo bos in
va de cp beneden bij de weg naar hier gereden. wat n verademing. groot veld aan t riviertje , sanitair enigszins gedateerd maar heel en schoon.muntje uit automaat voor douche0,50 wij betaalden 16,60 per nacht zonder stroom. vriendelijke ontvangst .beetje gek als je binnenkort rijden alleen maar vaste plaatsen maar onderaan op het veld alle ruimte ook veel tenten.
plek is prima , 10 eu en stroom aan de paal , leuk dorp , fietsen om het stuwmeer,alleen de weg naast de cp is erg storend.
prachtige cp ,links vd ingang geen honden , rechts mogen wel honden. veel bomen maar ook plekken voor satelliet dan pak je de stoeltjes en ga je onder de bomen zitten. douches en toilet aanwezig resp. 1 eu en 0,50 . linkerkant heeft prachtig uitzicht op de mosel. dorp heeft allen eetgelegenheden.moselradweg loopt langs de cp
fijne grote en veel plaatsen. min punt 1 watertappunt heel aan begin bij binnenkomst. zo ook om toilet te legen bij uitgang bovenaan de ingang.elektrisch is met euro’s
wat n fijne cp grote plaatsen op gras. geweldig sanitair , div waterpunten elke plek stroom , zelfs die aan het water. kaartje uit de automaat voor 15 eu all in. WiFi bij het receptie gebouw.
wij hadden een top plek bij het water. geen last gehad van100 scholieren . sanitaire keurig op orde. minpuntje 2 euro pd voor WiFi.en zeker ook vriendelijke ontvangst en keurige uitgebreide campingwinkel.
heerlijke plek .schoon nieuw sanitair , goed werkende WiFi,en ook voor ons n pre om overal te staan. veel info met fietskaartroutes en bieb. voor ons ook zeker 5 sterren waard
heerlijke camperplaats, alles prima verzorgd,goede brede oprij plek voor vuil water.toilet lozen keurig . mooie uitzichten voor iedereen. zeker een aanrader.
wat hebben wij weer genoten op deze camping. goede sanitaire voorzieningen,met toiletpapier,nu overal voor de hondenbezitters zakjes.geluid komt af en toe savonds van de grote campings rondom maar om 11 uur rustig.graag voor volgend jaar Nederlandse boeken in het biebje .
prima camping zeker de plaatsen aan de rivier. sanitair modern en schoon.vriendelijke receptie Engels sprekend.jammer dat de WiFi alleen bij de receptie gratis is.5 eu per dag op je plaats WiFi vinden wij toch echt te veel.
voor ons ook zeker geweldige camping. waren afgegaan op de reviews en wij sluiten ons geheel aan bij alle positieve reacties. plek om zeker terug te komen.
helemaal eens met de laatste revieuws.top lokatie en hoeft niet perse lid te zijn van France passion
super fijne plek. op gras is stroom en water incl. nu 15 eu.sanitair schoon 50c douches. zeer grote plekken met schaduw en zon. fietsroutes geweldig. bij receptie buiten info met n geweldige kaart in het krantje .voor ons n topper hier. laat je niet misleiden door de donkere foto’s in het bos.
wat n geweldige plek.fietsroutes verkrijgbaar bij rathaus.heel veel wandelroutes. en een super omgeving wel voor electrische fiets.vrijwillige bijdrage .
op zich prima plek ware het niet dat het water nog steeds is afgesloten, toilet is wel te legen maar niet te spoelen.stroom betaald 8 aansluitingen.prima geregeld.museum en winkels op loopafstand.mooie fietsroutes.
goede cp maar jammer water alleen 100l andere cp s hadden automaat waar je voor 10c de jerrycan kon vullen. verder prima met electric wat je gebruikt betaal je..leuk stadje en prima fietstochten.stageld via automaat, per dag te verlengeren.
plekken prima met gras.toilet legen en water tappen beetje rommelig maar alles werkt.direct ad weser.5 eu wordt opgehaald
heerlijke cp waar er 9 officiële plaatsen zijn en 25 op het veld .nu met de pinksterdagen.8stroomaansluitingen. water 10 c 10 liter verdere voorzieningen aanwezig. goede fietsroutes aangegeven.leuk dorp met winkels.
perfecte cp met zelfs toiletten en douches.goede fietsroute bij de molen begint 51 . 5 eu en 3 eu stroom klopt nog steeds. aanrader!!!
prima plek betaling bij automaat met pin.achterste rij geen satellietontvangst.wel druk , maar wij waren er met Hemelvaart dus Duitse Vaderdag
prima rustige plek,als je stroom wilt even vragen bij restaurant. prima gegeten en vriendelijke ontvangst.
fijne cp met alles wat je nodig hebt. keurig onderhouden.stroom als je dat wilt 2 eu 6 uur.
zeer fijne plek, geen verkeer, wel bootjes verkeer. altijd wat te zien. dorp is op loopafstand.smorgens wordt vuil opgehaald.schoon sanitair.
beetje kale camping met aan één kant vaste caravans, schoon sanitair, dorp zelf boven op de berg,wel vlak bij de n88.voor 1 nacht goed te doen 13,90 inc stroom
mooie plekken, was beetje spannend door t tunneltje maar goed te doen.nu wel einde seizoen, geen zwembad meer, alleen links open en de weg is hier best gehorig.zeer aardige ontvangst en schoon sanitair
keurige camping, top sanitair goede gratis WiFi. 6 eu stroom en de weg boven langs is smorgens erg druk. zeer vriendelijke ontvangst.tussen 12 en 15 uur nr bellen voor code om binnen te komen
prima stadscamping, 5 min lopen naar centrum. goed sanitair en voor 17 eu inc stroom.WiFi alleen bij receptie.heerlijke schaduw plekken . lichtshow tot 12 September.kathedraal prachtig, stadje ook.
hartelijke ontvangst ivm drassige grond kregen wij n alternatieve plek half of de weg half op gras. geweldige oplossing zodat wij gemakkelijk weg konden rijden met de camper. leuke camping met mooie plekken. keurig toilet gebouw. goede WiFi. plek om aan te bevelen
Sitecode: 92024
wat n heerlijke cp op de camping. geweldig uitzicht van alle plekken. enthousiaste ontvangst, sanitair schoon en zonder muntjes. kleine strandjes hoe LEUK is dat . prijs kwaliteit prima.
heerlijke grote verschillende plekken.plek genoeg nu .vriendelijke ontvangst, schoon sanitair .