@CaradoT138
- 2016
- Hymer Gruppe CARADO Carado T 138 Teilintegriert
- 2014
Super leuke plek waar alles aanwezig is. Royale parkeerplaatsen. Puur natuur. Uitgangspunt voor fietstochten in de regio en aan de Maas.
Wij hebben twee dagen op deze prachtige plek gestaan. Aan- en afvoer perfect. We konden helemaal ontspannen en genieten van de rust en stilte. Zeer aardige lokale gastvrouw. Mooie fietstochten als uitgangspunt. Voor ons is de parkeerplaats een prachtige, liefdevolle oase. Duimen 👍
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

We kunnen het alleen maar eens zijn met de vorige sprekers. Met dank aan de liefhebbende operatorfamilie.
2021
Geweldige pitch en zeer aardige gastheren. Een te sgang voor mooie wandel- en fietstochten door de wijngaarden. Duimen omhoog
Geweldige parkeerplaats voor het starten van fietstochten op de Rijn en Kaiserstuhl. Zeer aardige gastheren. Monster smakelijke burger uit de keuken. we waren heel blij met deze prachtige pitch. Duimen omhoog. Ik kijk uit naar uw volgende bezoek.
2020
Zeer mooie, rustige parkeerplaats. Helemaal aardige operator, hartelijk ontvangen. Heerlijke pizza. Prima omgeving om te fietsen en wandelen met je hond. Duimen omhoog!
heel leuk weekend Womo parkeerplaats bij het zwemmeer. Top schone toiletten en doucheruimtes. Broodjesservice. Zeer vriendelijk bedienend personeel met vuurschaal met brandhout. 👍🏼
2019
zeer mooie operator. Douches grote en schone faciliteit. Wijnproeverij mogelijk. 👍
Op een nacht stond. Schone en goed onderhouden toiletvoorziening 👍