@Caradokoppel
- 2015
Waar vind je nou zo’n camperplaats. Een beetje camperaar is hier al heel tevreden mee. Wij hebben het erg naar onze zin gehad. Bedankt fam. Abma voor de gastvrijheid!
Portillo is een prachtige plek met een machtig mooi uitzicht. Wij zijn hier voor de tweede keer geweest en weten hoe je makkelijk er naar toe kunt rijden. Wel goed opletten op de borden naar de camperplaats. De voorzieningen voor water, afvalwater en legen van je toiletcassette zien er keurig uit. Wat wil je nog meer als camperaar!
Mooie camping met ruim opgezette camperplaatsen. Je bent in een bospark vlak bij het centrum. Sanitair is helemaal top! Kortom er gaat niets boven Groningen
Wij waren hier voor de kerstmarkten in Valkenburg. Prima camping op een mooie lokatie. Zeer goede en schone sanitaire voorzieningen. Prachtige camperplaatsen. Kortom, een camping waar je gráág terugkomt!
Mooie camperplaats voor als je op doorreis bent naar Spanje en Portugal. We zijn kritisch op de waterkranen die vlakbij de loosplaats zitten. Niet hygiënisch! Ook de loosput voor de toiletcassette is te dichtbij de drinkwaterkranen.
Echt een mooie camperplaats! Mooi dichtbij Mont St. Michel. Aankomen, betalen en zoek maar een plek, ze zijn allemaal even mooi. Er zijn geen toiletten en douches, maar een echte camperaar vind dit geen probleem. Kortom, een top camperplaats!
Afgelopen weekend voor de tweede keer 2 nachten gestaan aan het water. Wat een geweldige camperplaats is dit toch! De markt in Spakenburg is supergezellig en mooie fietstochten maken in de omgeving. Wat wil je nog meer? 5 sterren voor alles!
We hebben hier 2 nachten gestaan op deze geweldige camperplaats. Zoek maar een plek uit. In en uitrij-tijden doen ze niet moeilijk over. Voorzieningen tip-top in orde. Zwembad naast de deur, wat wil je nog meer?
Mooie camperplaatsen. We hebben hier 3 nachten gestaan en 1 nacht hebben de kleinkinderen bij ons gelogeerd. Ze hebben zich prima vermaakt in de prachtige speeltuin. Vooral in de zomer een aanrader want dan is het zwembad ook open. Wil je met kinderen overnachten? Gewoon doen! Een toplocatie!
Deze camperplaats is wat ons betreft genomineerd als camperplaats van het jaar! We hebben een geweldig weekend gehad op deze zeer verzorgde camperplaats. Wouter en Jentineke
Prachtige camperplaats met een heel mooi uitzicht. Jammer dat de waterautomaat het niet deed. Oppassen dat je voor 11.00 weg bent anders moet je nog een nacht betalen. Voor de rest hebben we lekker gegeten in restaurant de Vuurtoren vlakbij de camperplaats. Het was verder genieten met mooi weer bij Nijkerk aan Zee