@Caradomobil
- 1988
Op zich een heel idyllische plaats met een prachtig zicht en een zeer charmant stadje op wandelafstand, maar het onophoudelijke geraas van de auto’s maakt het onmogelijk om hier goed te slapen. Heel jammer.
Sitecode: 91991
Heerlijke plek, met bootjes en dieren voor de kinderen. We hebben dit gecombineerd met een bezoekje aan de efteling, op 20 minuutjes rijden. Zeer hartelijke ontvangst. Hier komen we zeker terug als we in de buurt zijn.
Heerlijk rustige plaats aan het water. Super mooi natuurgebied, met een rondje geocaching. Als de poort niet opengaat na het aanmelden aan de zuil, een keer achteruit rijden en de nummerplaat goed naar de camera richten. Wel jammer dat we al om 11 uur van de plaats moesten en de parkeerstrook niet voor mh's is. We hebben hier wel nog gestaan voor een wandeling in het natuurgebied.
Prima plaats als je zelf voorzienend bent. Super rustige plaats aan het water, waar je kan zwemmen en vissen. Klein maar leuk speeltuintje voor de kinderen. sanitair was proper. De kinderen willen in ieder geval een dag langer blijven.