@Caradora
- 2021
- Capron Carado T337
- 2021
- Ander
Wij kwamen op zondag rond de middag aan. Receptie gesloten maar toch plekje gevonden op deze mooi gelegen camping. Morgen zijn “ze” er weer en dan regelen we het wel. Mooie ruime plekken en gunstig gelegen in het dorp / stad ?? Mooie plaats met kleine steegjes en veel brocante winkels Unico op redelijke afstand Sanitair sober maar ok.
Pst , niet verder vertellen. Stadje met bakker en Intermarché op fietsafstand (20 min). Voorzieningen prima en gedurende seizoen keurig onderhouden.
Misschien wat ouder sanitair maar geen probleem. Op de fiets in 10 min in oude stad en in het nieuwe gedeelte leuke terrasjes. Absoluut een aanrader om een extra dag te blijven
We verblijven hier een nu een paar dagen en zien met hoeveel toewijding alles wordt aangepakt. Twee jaar geleden de boel overgenomen en alles al voor elkaar. Maar het wordt nog beter . Plannetjes te over. Vijf sterren mag ook want alles is erg netjes, schoon en perfect georganiseerd. Thx !
Gewoon een prima camping met alles er op en eraan. voorzieningen prima , hier is àlles goed georganiseerd en netjes. De overnachting kostte 41,00€. , niet goedkoop maar het is ook niet zomaar een camping.
Gastvrije ontvangst en wat deze de meisjes hun best in het kleine restaurantje op de camping. In de opstartfase maar dat maakt het alleen maar beter. Voorzieningen prima alleen weer geen toiletpapier als ze dat nu even erbij doen dan extra sterretje. 🚲 naar stad 7-10 min.
gastvrije ontvangst konden keuze maken uit diverse plekken en werden daarna meteen aangesloten op 220v / 10 A . mooi, net sanitair dat regelmatig wordt schoongehouden. Kosten per nacht inclusief 220 , iets van 24,50. omgeving lekker om te fietsen en de diverse mooie wijnchateau’s zeker. in zijn drie dagen gebleven. La Brulade is top
Bij binnenkomst een kleine discussie met grote meneer die standaard je ID kaart of rijbewijs vordert als garantie voor betaling. Wij kenden dit verschijnsel dus alla het niet dan maar. Camping iets verouderd maar perfecte stadscamping met goed toezicht! Douches lekker warm en ruim.
Dit stel weet wat gastvrijheid is en is terecht trots op hun camping. Schoon opgeruimd alles goed ! Keurige toiletten, douches etc waar regelmatig de schrobber doorheen gaat. Een terugkomertje !
Alle aanwijzingen goed volgen om er te komen , en als je er bent genieten. Het kasteel bezoeken is een must al is het alleen al ter eren van architect Ferdinand die van Belcastel een pareltje heeft gemaakt. Bij chez Anna kan heerlijk eten op een terrasje bij de brug
Even aanbellen en kies je eigen plekje maar, dat kan in het voorjaar. faciliteiten prima. Mooi plekje aan het water en dat voor een goede prijs (20,70 all in) aanrader!!
Wat een heerlijke plek , lekker ontspannen en genieten van de mooie dingen van het leven. Absoluut de moeite waard om hier komen. Dank voor de gastvrijheid.
Beetje stilletjes maar voor boskabouters een prima terrassencamping. Zomers als het drukker is lekker aan het water een glaasje wijn en dag kan niet meer stuk. voorzieningen prima en net nieuw voor het seizoen neergezet.
Als je rekening houdt met de openingstijden dan is entree zeer snel geregeld bij de receptie . Zie andere berichten over openingstijden. en als het weer fantastisch is dan je verblijf dat ook. Voorzieningen in voorseizoen wat beperkt maar voldoende. Gastvrij en stadje leuk op te bezoeken!
Bij aankomst meteen zeer vriendelijk ontvangen door eigenaar Henri. Rondleiding. uitleg etc en een gezellige klets. je kan zelfs kiezen voor privé sanitair maar de voorzieningen zijn zo mooi dat dat in het voorseizoen absoluut overbodig is. Alles nieuw en top onderhouden. wij komen hier zeker terug!
hoe leuk ! vriendelijke ontvangst , en alle voorzieningen zijn prima. met de e-bike naar de het prachtige centrum is een peuleschil en volop leuke restaurants. Ook het park is een absolute aanrader
Weer een voltreffer, heerlijke rustige camping waar nog hard geklust wordt om het nog leuker te maken. Zeer attente gastheer die ons vriendelijk ontving en over een e-mail reservering niet lastig deed. Lekker zwembad maar je mag ook een duik nemen tussen de karpers en meervallen in de Doubs !
Letop kleine prijsverhoging, wij betaalden 33,54 € all-in 24/3 !
Niks mis mee , vriendelijke ontvangst keurig toiletgebouw. Wij betaalden € 24 pdag all in. Extra dagje gebleven en leuke fietstocht gemaakt ( steil .. heel steil )
Top , na mooi ritje vanuit Rosés op de camping aangekomen via de D900 gastvrij ontvangen. Renovatie in volle gang nieuwe toiletten douches etc Prachtige plek voor wie van landelijk leven houd en niet zo nodig alle luxe wil. Carpe Diem ! - pluk de dag
prachtige camping alleen nog beetje stil maar dat is logisch nu. mooie terrassen met schitterend uitzicht prijs kleine 30€ maar zeker waard
Ach , prima camping en men is druk bezig met een forse update. Spoelruimte van centrale douche en toiletgebruik gebruiken en voor het seizoen is alles gereed. Wij waren er 3 dagen incl bezoek aan Barcelona en dat voor 25€ per dag
Ontvangst vriendelijk terwijl het druk was aan de receptie, prima plek op het middenterrein gevonden met genoeg ruimte. Elektriciteit kan iets minder gezekerd maar wat wil je als je ook waterkoker aanzet naast … Voorzieningen verder fantastisch én garanderen zorgeloos verblijf Een echte aanrader!
Weer een familiecamping met ruim plek voor onze camper. Nette maar verouderde badhokjes en voor deel afgesloten toiletten die deels Turks waren. Verblijf voor een nachtje 25€ dus ok ! Aanrader als tussenstop en als het wat warmer is zeker voor meerdere dagen. Mooi fietsgebied !
afpingelen leek gesloten maar uit naast de receptie gelegen deur kwam vriendelijke man (uk)die ons opving en naar binnen loodste. Prima camping met al het nodige voor een prachtige stop op weg naar het zuiden. ps 17,90€ 👍🏻
Tussen de wijnranken logeren! Niets toe te voegen aan alle commentaar. Eerste keer deze vakantie dat alles klopt en prima badkamers.
Eind april kwamen we hier aan op de terugweg naar Nederland. Makkelijk te bereiken en halverwege Parijs / Nederland. Mooi aangelegd en met zeer nette was- en badgelegenheid . Douchen tegen 1,50€ voor 8 minuten heerlijkheid. ( wel eerst de munt , dan cabine keizen! 😊)
Alle reviews kloppen als een bus. Zeer gastvrij , netjes, ruim en mooi gelegen aan de voet van in 1225 gebouwde kasteel door Rudel de Vieux.
16/04/2022 prachtige plek met uitzicht op zee . Voor nachtje slapen op weg naar Portugal maar we hadden gerust een paar dagen kunnen blijven. WiFi alleen op terras van het bar/café
12-04-2022 prima ontvangst en plek naar keuze. Volledig en fantastisch sanitair. Makkelijk te vinden via de app. Santander is eenvoudig met de fiets bereikbaar (e-Bike) en klimmetje naar de camping goed te doen. Een echte aanrader en dus we blijven hier zeker een paar dagen. Een prima rustmomentje na een lange rit.