@CarelEsser
- 2020
Mooie camping in een bos. Vrije plekken, maar doet wat rommelig aan. Onder pijnbomen. Nu in het voorseizoen erg rustig. Veel locals die in het weekend hier komen. Sanitair is wat gedateerd. Functioneel maar niet top. Personeel is vriendelijk. Restaurantje op de camping is prima! Ook een klein winkeltje aanwezig. Prachtige natuur rondom de camping met veel wandelmogelijkheden en mooie vergezichten.
luidruchtige camping met kleine plekken ( ~ 6x6 m.). Bovendien lastig manoeuvreren om op de plek te komen. We stonden in zone 19. Vlakbij een relatief nieuw toiletgebouw dat erg goed was. We hebben € 59,- betaald voor 2 nachten. Duur voor de geboden kwaliteit. Zonder ACSI card. Wel een mooi zwembad. Restaurant heeft een basale kaart. Wel goede bediening. Receptie is vriendelijk. Houd rekening met jeugdgroepen die aanwezig kunnen zijn. Hoop lawaai

leuke rustige camping. Langgerekt terrein aan de rivier de Allier gelegen. Keurig sanitair in 2 gebouwen voorin en achterin de camping. Goed schoon gehouden. Mooie landelijke omgeving. Brioude en Vieille-Brioude vlakbij. te wandelen of fietsen. Vriendelijke receptie. Snack restaurant met een leuk terras op de camping. Ruime plekken met elektriciteit indien gewenst. Een aanrader!

Een nette doorgangscamping. zonder verdere voorzieningen. Vriendelijke ontvangst. Plekken met voldoende ruimte, in de zon of in de schaduw. Sanitair is niet geweldig. Slechts 1 herentoilet voor de gehele camping. Er is ook een invalidetoilet, maar die was afgesloten wegens defect. Zo was er wel meer defect. Wel rustig vanwege een gunstige wind. Helaas in de nabije omgeving geen horeca. ligt wel wat afgelegen. Prima voor 2 nachten. Reims bezocht.
Camping ‘t Meestershuus in Hengelo ( Gld.) is een eenvoudige SVR camping. midden tussen de weilanden in de Achterhoekse natuur. Zeer vriendelijke ontvangst. Erg rustig en landelijk. Eenvoudig maar net sanitair. Met 10 plekken relatief klein. Maar dat is dan ook de charme. Met een kleine groentetuin waar je zelf verse groente zover beschikbaar mag oogsten. Wij hadden heerlijke frambozen. Aan te bevelen!
Een mooie ruime parkachtige camping. Mooie omgeving. Met keurig deels nieuw sanitair. Aan de rivier. Mag je officieel niet zwemmen. Maar dat gebeurd toch. Zeer ruime plekken. Mooie bomen. Met een gezellige foodtruck permanent bij de ingang. Wel een lang snoer nodig voor electra op sommige plekken. Vriendelijke receptie ook engelstalig.
Wij waren hier in Juli 2025. Camping met huisjes (sta-caravans) en kampeerplekken in een ring aan de buitenzijde. Mooi uitzicht. Ruime plek. Snack en bar op de camping. Geen restaurant. Lokatie aan een leuk meer. Sanitair netjes en schoon. Sportveld op de camping.
wij waren hier in Juli 2025. Drukke camping met huisjes en kampeerplekken. We hadden een kleine maar schaduwrijke plek (M2). keurig zwembad en een waterpark voor kinderen. Keurig restaurant. Sanitair is netjes en schoon. In se receptie een nederlands-talige jongedame. Ook een kleine campingwinkel aanwezig. Met (kleine) kinderen een prima plek. Voor wie rust en natuur prefereert minder aantrekkelijk.
Nette tussenstop camping. Vlakbij Tarbes, 15 minuten van de snelweg. Ruime plekken en veel groen. Net sanitair. Schoon. Klein restaurantje en bar op de camping. Mooi zwembad! Deel voor campers, caravans en tenten ander deel (veel) huisjes voor verhuur. Vriendelijk personeel. Prima als overnachting onderweg. Wij betaalden camper met 2 personen en electra €25,50 per nacht.
Schitterend camping in Picos de Europa in Spanje. Veel fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt. Restaurant en bar op de camping. Camping is zeer goed onderhouden en schoon modern sanitair. Staplekken aan de rivier of aan de overzijde van de weg aan de boskant. Plekken niet groot maar voldoende. Wel midden in de natuur. Erg goed! Wij betaalden €35,- per nacht met electra. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Wasmachines betaald aanwezig. Aanrader!
Wij hebben er gestaan begin Juni 2024. Prima! Ruime plekken en goed sanitair. Zwembad nog gesloten. Vriendelijke receptie. Winkeltje en snack restaurantje. Fish & Chips car in de avond. Goed sanitair. Ideaal om La Cité en La Bastide te zien. Op 15 minuten loopafstand. Wij betaalden incl. €5,- electra totaal €25,70 per nacht. Heel redelijk. zeker aan te bevelen!
Mooie camping. In een mooie groene en bergachtige omgeving. Gunstig geprijsd. Ruime plekken. Langs een bergstroom. Uitstekend sanitair en uitgebreid. Vriendelijke ontvangst. Dorp op 25 minuten loopafstand en gezellig. Met een kabelbaan naar boven. Veel restaurants en winkels. Supermarkt vlakbij. Veel wandelmogelijkheden in de omgeving. Een aanrader!

Nette camping. Uitstekend sanitair. Mooi zwembad. Broodservice. Betaald internet, maar slechts €1,- per dag. In Juli betaalden wij €39,- per dag. Twee personen met camper. Strand is half uur lopen. 10 minuten op de fiets. Drukke en zeer toeristische omgeving met een megacamping naast de deur. Maar weinig last van. Strand is prachtig en groot! Vriendelijke campingbemanning. Auto toegang met badge. €20,- garantiebetaling. Retour bij vertrek.
Mooie camping vlak aan zee. Mooie plekken. Heerlijk langs het strand gewandeld. Historisch dorp Meneham met ambachten en herberg op loopafstand. Uitstekend sanitair. Mooie rustige omgeving. Kerlouan met Casino supermarkt op fietsafstand. Prijs per nacht met 2 volwassenen net onder €20,-. Heel netjes zo vlak aan zee!
Mooie locatie aan de rand van het dorp. we kregen een plek onder de bomen, in de schaduw aan het water. Mooi uitzicht. Sanitair is wat verouderd maar functioneel en schoon. Hennebont heeft van alles te bieden. Mooi fietsen op het oude jaagpad naast de rivier. Lorient ook op fietsafstand te bezoeken. Mooie tussenstop! Prijs per nacht met 2 volwassenen € 16,80. Nette prijs!