@CarelVerloop
- 2015
- Dethleffs Globebus 4
- 2015

Wij,twee 65+ hebben hier op 31mei één nacht gestaan op een standaard plek= alleen electriciteit en hadden het hier fantastisch. Heel aardig ontvangen door goed Engels sprekend meisje. We kwamen om 11uur en mochten toch meteen op een lege plek staan zodat we nog naar Etretat konden fietsen, 7km. Warme douche en zwembad inbegrepen. We betaalden €36,50. Heerlijk hier gegeten voor weinig geld. Onbegrijpelijk dat deze camping niet voller staat.

Wij zijn al enkele keren op deze camping geweest, altijd goed bezet. Veel vakantiehuisjes bijgebouwd dus minder campingplaatsen, Speeltuin uitgebreid en waterglijbaan voor kleinere kinderen in het buitenzwembadje. Mooie omgeving. Vriendelijke receptioniste, Engels sprekend. Net sanitair royale douches, Wij kregen een foldertje om een 3 gangen menu bij je plekje te laten bezorgen. Brood service. In dorp wijn proeven en kopen bij de coöperatie.
Prima terrassencamping voor een nacht. Krap entree, er kunnen maar 2 campers staan voor de slagboom, vriendelijk ontvangst, Engels sprekend, schoon wat verouderd sanitair geen wc papier, gratis snelle wifi bij bar/receptie, electriciteit alleen bovenste twee rijen. mooi uitzicht op aardig stadje. Stadswandeling volg de blauwe lijn op de stoep. Voor fietsers een zitruimte met koelkast magnetron tv.
Wij waren hier half juni en hebben 3 prachtige fietstochten gemaakt langs de grote meren en naar de stad Troyes. Goede aanduiding van de fietsroutes, ook in de stad. Camping was prima, rustig, plekken verschillend van grootte, sanitair mooi. geen wc papier. geen supermarkt in de buurt. snacks en pizza verkrijgbaar op de camping, evenals brood. Buiten de camping vlakbij het meer ook eetgelegenheden.
Wij waren hier 15u naar toe gereden voor 1 nacht omdat de reviews wel positief leken, maar na een kwartier weg gegaan. wat een dooie, oude rommelige boel en onvriendelijke, kortaf sprekende vrouw die uit raam van een huisje ons even te woord stond en commandeerde dat we wel rechts op een oneffen plaatsje konden staan. als we haar niet direct verstonden was ze geïrriteerd het te moeten herhalen. bargeld om 17u betalen! Jammer van alle omweg kms.
grote camping met veel vaste plaatsen. schitterend sanitair met 10 badkamers. keuken met inductie magnetron eettafel. tv spelletjes boeken. kelder met wasmachines drogen. kluisjes. wifi voor 5 dagen 7 sf 2 personen. winkeltje. wij hadden water en afvoer bij plek. als vol is sta je dicht op elkaar. dure camping 60 sf per nacht! eindje lopen naar meer. restaurants bij meer en aan toegangsweg. Aldi 10 min rijden

aardige kleine beschaduwde camping met fruitbomen.wij hadden fantastisch camperplek aan de rand,uitzicht op uienveld en het meer. fietsen rond meer=aanrader, goed aangegeven met fietsborden. aantal douches en toiletten krap, wel schoon en goed warm water. Wifi bij sanitair. aardige jonge beheerder. treinstation op 5 min.lopen. naar biel, bern of neuchatel met appSBB uit te zoeken en te betalen.

prima camping voor doorreis en prachtige stad bezoeken. goede verharde plekken voor campers, ruim opgezet. half uurtje met de bus naar centrum Nancy. Download eerst gratis stadswandeling van internet en je ziet de de meest mooie gebouwen, gouden hekken, stadspoorten, prachtig stadspark, vele terrasjes. eten op Stanislas plein is wat duurder dan de zijstraten.
prima camping ruime plek, beschaduwd, omgeving entree wat rommelig, aardige beheerster, schoon sanitair. bakker om de hoek met uitgebreid assortiment brood/lekkers in gezellig dorpje met vele winkeltjes, supermarktje en vele eetgelegenheden. Galantine van Nederlands echtpaar aanrader. Intermarche vlakbij aan doorgaande weg. Goede wifi op camping.

Nette cpg aan meer gelegen, uitzicht van campingplek wordt veel belemmerd door bossages. wandelpad eromheen naar haventje en park/zandstrand. Fietsen in omgeving goed mogelijk. Oude stad op loopafstand (geen leuke route) met supermarktje, terrasjes, smalle winkelstraatjes, oude gebouwen. Net sanitair. Brood verkrijgbaar ook in naseizoen.
Aardige terrassencamping van heel vriendelijk, hardwerkend jong echtpaar, mooi uitzicht, net sanitair, grote plekken zonder afscheiding. heerlijk gegeten op cpg door vrouw bereid, mooi overdekt zwembad, leuk dorpje met supermarkt, bakker, restaurants op loopafstand. wandelen goed mogelijk.
Doordat wij de acsipas gebruikten zoals gewoonlijk,kregen wij keus uit 5 kleine/natte/smalle/ongunstige plekken. De cpg was niet gevuld medio sept. naseizoen! nieuw gedeelte niet met acsi korting!Sanitairblok oude gedeelte te beperkt bij volle cpg, zondag niet schoongemaakt, wat gedateerd. Slechts 3 afwasplekken. Restaurant prima, heerlijke eigen wijnen. Vriendelijke personeel. Prachtig,vlak fietsen tussen de druivenvelden met telefoonnavigatie.
Fraaie charme camping met geiten pony's , mooi aangelegd terrein, ruime plaatsen, zeer vriendelijke beheerders die je echt ontvangen en leuke tips geven. Alles aanwezig (afwas) zeep goed warm water wcpapier spelletjes fietsjes vuurkorf prima warme douches. Bakker zaterdag woensdag op terrein. Buurman eieren. Mooie fietstochten in de buurt te maken.
Wij stonden hier 10/7 en vernamen dat cmp sinds 5 wk is over genomen door 2 vriendelijke, actieve, jonge beheerders gezinnen. Nog steeds mooie sfeervolle cmp met ruime verzorgde plekken. Wij vonden sanitair minder dan de reviews. De douches, wastafel en wc is in 1 ruimte dus als iemand doucht moet je wachten voor de wc. Deze jonge gezinnen zullen de cmp mogelijk anders runnen dan vorige beheerders
Ook wij hebben hier een fijn verblijf van 3nachten met camper gehad op verharde ondergrond langs grasveld, zoals voorgaanders geschreven hebben prettige beheerders, lekkere appeltaart, mooie fietstochten, supermarkt vlakbij. Iedere plek eigen waterkraan. Fietsen kunnen in open schuur gezet worden. Sanitair netjes, koelkast wasmachine en centrifuge aanwezig.

Nette goed georganiseerde camping, vriendelijke Nederlands sprekend beheerster, grote plaatsen half zon/schaduw. Prachtig schoon sanitair. Wij hadden geen goede WiFi, mogelijk maakten te veel gasten gebruik, camping was goed vol in september. Geen last van overvliegende vliegtuigen. Camping zeker voor herhaling.
Prettige camping ruime plaatsen half zon/ schaduw. Uitstekend nieuw sanitair helaas problemen met de warm watervoorziening. Gezellige bar goedkoop drankje, eten en gratis WiFi. Prachtig zwembad even buiten de camping alleen voor campinggasten, mooi uitzicht op de omgeving. Camping is wt minder goed verlicht, in najaar zaklamp mee. Vriendelijk hardwerkende zorgzame familie als campingbeheerders.
Wij waren hier in september. Deze prettige, aan te bevelen camping geheel gevuld! Om 17u moesten komende campers omdraaien en elders zoeken! Wel veel schaduwplekken. Betaalde WiFi bij je plek, bij receptie gratis. Verwarmd zwembad. Schoon sanitair, afwaswater warm genoeg. Fietsmogelijkheden naar leuke dorpjes.
Prettige rustige, schone camping met ruime plaatsen, meeste met schaduw. Goed sanitair, lekkere ruime douche, goed heet water bij afwas. Weinig verlichting 's nachts. Goedkoop 12.90per nacht. Snelle gratis WiFi bij receptie. Heerlijk zwembad. Vriendelijke receptie. Supermarktje voor brood op loopafstand in dorpje, grote super U 3km verderop in Dieulefit.
Wij waren hier 9 september maar alles potdicht en uitgestorven. Geen receptie. Om 8u 's morgens zou iemand langskomen voor de betaling stond op een biljet. Alleen herentoiletten waren open. Meer het idee van camperplaatsen. Wij zijn doorgereden. Vlakbij aardig dorpje gelegen.
Aardige parkachtige camping vlakbij mooie stad Dijon en lac kir. Verouderd viezig toiletgebouw. Elke dag pizzabakker, broodjes service. Dijon leuke stadswandeling langs mooie gebouwen en mosterdwinkels. Aardige fietstocht langs canal de bourgogne met zijn vele sluizen. Wel een echte doorgangscamping, 's avonds weinig verlichting.
Nette goed onderhouden camping met royale plekken gras en grint, schaduw en zon. Tweede toiletblok per 1/9 alleen open met enkele toiletten. Geen toiletpapier. Prachtige fietstocht langs de 2meren over een verhoogde fietspad. Supermarkt en brandstof op 8km afstand. Broodservice bij receptie. Receptioniste was wat kortaf.
Nette camping, vriendelijke receptie, mooie ruime vlakke plekken op grint of gras. Naar stad lopen: 25min langs de drukke weg. Bus 43 om de 20min, enkeltje 2.30pond vertrekt vanaf busstation in het centrum of bij de camping/golf course. Rit is 10min. Schoon sanitair, afwas goed warm water. Canterbury is gezellige stad met veel winkels en eet/drinkgelegenheden. Cathedral groots, veel in steigers.
Prima stadscamping om Bath te bezoeken. Wij deden het per bus (21)die bij park & ride vertrekt 10min van camping en die in 10min je afzet in centrum bij Romeinse baden en tesco supermarktje. Retour 2pers 6pond. Sanitair:waren containers prima schoon maar best wel krap om te douchen. Afwas in houten schuurtje. Betonen ondergrond plekken in een parkachtige omgeving.
Camping( naast hotel) mooi uitzicht, mits goed weer(wij hadden mistig weer). Onze plek was klein tussen heggetjes, wel waterkraan bij plek. Sanitair matig, wel schoon maar verouderd. Beheerster allervriendelijkst. Indien receptie gesloten zit zij in haar caravan even het campingterrein oplopen. Alleen contante betaling. 18pond
Nette camping, veel grintplekken die goed vlak zijn. Keurig sanitair in 2 gebouwtjes. Goed heet water bij afwas. Vriendelijke beheerders. Gratis WiFi. Als je lid bent bij CKE en boven de 60jr krijg je korting. 1nacht= 20.55pond. Lopen naar centrum mogelijk, pub om te eten aanwezig.
Mooie cpg met prachtig uitzicht op de heuvels. Goede facilitaire voorzieningen, 2wasmachines,2drogers,2strijkplanken, kookgelegenheid, recreatieruimte, tv. Tijdens onze 2nachten zijn de toiletten/douches niet schoongemaakt! Jammer! Vriendelijk ontvangst. Beheerder geeft goede info over stadsbezoek per bus of fiets, met ebike goed te doen al zagen wij bij kathedraal campers geparkeerd op grasland.
Mooie camping in de duinen met uitzicht op zee. Strand nabij. Grote plekken. Zwembad. Gratis WiFi bij receptiegebouw. Net sanitair, voor sommige plekken wat verder lopen. Wij betaalden voor 2 personen en elektriciteit 24pond dus genoemde prijs klopt niet.
Wij vonden het ook een hele mooie en prettige camping. Goede uitleg van de vriendelijke beheerders. Schoon sanitair. Ruime plek. Picknicktafel. Lozen van afvalwater en schoonwater tappen goed geregeld. Lekker eten in restaurant.
Nette camping met verharde plekken. Net buiten de camping een mini market die van alles verkocht. Ook de bus naar pittoreske vissersdorp Mevagissey heeft een halte bij camping. Dit dotp aan zee, evenals pentawan zijn per fiets bereikbaar. Fietsroute bij receptie.
Prima camping voor een overnachting. Schoon sanitair, vriendelijk personeel. Kleine plekken met verharde ondergrond. Geen hoge begroeiing. Gratis WiFi. Camping ligt aan hoorbare doorgaande weg. Wij betaalden 25pond voor 2 personen met cke pas van anwb en leeftijdskorting, er zijn veel duurdere campings hier.
Wij sluiten ons aan bij alle voorgaande opmerkingen dus vriendelijk ontvangst, prachtig uitzicht, mooie camping(plekken) in mooie omgeving, zeer goed sanitair etc etc
Prima cpg bij boerenbedrijf met prachtig sanitair en restaurant(dinsdags gesloten) uitzicht op Wilde Kaiser gebergte. Campers staan op een bovenste rij op vlakke verharde plekken. Broodjes service aanwezig. Dorpje gezellig en met fraaie beschilderde huizen, winkels. Camping bereikt men langs industrie/bedrijventerrein en over spoor, trein niet hoorbaar. Gondel lift vlakbij. 36euro p.n contant!
De cpg bestaat uit 3delen waaronder cpg Hetzingen. Bij aankomst matige indruk(vol. veel auto's) maar keurig sanitair en wy kregen plek aan rivier. Plekken aan de Rur worden door in gebruik zijnde spoorlijn gescheiden van rest cpg. Restaurant aanwezig op dit gedeelte cpg. De burcht in Nideggen nog net zichtbaar(hoge bomen), dorp is via steilere autoweg te bezoeken, geen apart fietspaden langs Rur.
Camping bij gezellig oud stadscentrum met veel terrasjes en mooie burcht. Handig bij megagrote supermarkt. Sanitair wel ok maar kan minder ruiken. Onderhoud camping kan beter, gras te lang, verstopte wastafel, overvolle vuilcontainers, pad naar prachtig fietspad donau mag wel eens gesnoeid worden. De duurste plekken met water en afvoer zijn aan de rand, Donau is daar niet te zien maar burcht wel.
Prima middelgrote camp met verschillende groottes van plekken. Ook veel vaste. Goed onderhouden terrein, mooie steiger het water in om te zwemmen en varen banken om van het uitzicht te genieten. Beheerster vriendelijk maar ook zakelijk en daardoor wat kortaf. Net sanitair met warm water. Gratis trage WiFi. Fietsen om het meer mogelijk. Heerlijke verse forellen verkrijgbaar. Camping een aanrader.
Wij hebben deze camping na 1nacht verlaten ondanks het mooie sanitair en eetgelegenheid. Dit nachtje kostte ons 39euro voor een kleine plek, boven op elkaar, geen gratis WiFi, en tegenover 6 vuilcontainers die meer midden op de camping voorkomen tussen de kampeerders. Dus veel gekletter van deksels en glasinworp. Van het meer zie je niets vanwege het strandbad. Wij komen hier niet meer.
Eenvoudige camping, gunstig gelegen aan fietspad langs rivier en stadje. Warm water alleen met munten. Afwasgelegenheid zeer matig. Weinig stroompalen dus lange kabels nodig. Veel vaste plaatsen, langs het water. Snelle WiFi eenmalig 2euro. Beoordeling sanitair net voldoende
Nette camping, grote open plekken, schoon sanitair met goed warm water. Prachtig zwembad met kleurrijk avondverlichting in het water. Entree camping rommelig. Donker cafe/restaurant met gezellig terras, serveert een heerlijke goedkope daghap(€6.95 ). Vriendelijke mensen. Centrum Enschede makkelijk te vinden met fietswegbewijzering, zo ook de terugweg.
Nette half beschaduwde camping met veel huisjes. Vriendelijke beheerster. Grote schone doucheruimtes, aparte buiten kinderwcs, mooie afwasruimte met heet water, prachtig warm semi overdekt zwembad, naseizoen erg rustige camping. Restaurant 2/pw open, matig. Grotten van Padirac op fietsafstand aanrader. Met e-bikes meerdere fietstochten mogelijk, bij receptie verkrijgbaar. Thegra aardig oud stadje.
Hele fijne nette camping met vriendelijke beheerdster bij leuk dorpje+markt/restaurants/vvv etc. op loopafstand. Grote afgebakende plekken met zon/schaduw. Afwaswater goed warm en wastafelhokjes schoon, warm water. Douche eenvoudig maar prima. Zitplekken/stoelen aan rivier. Prachtig verwarmd zwembad. Fietsmogelijkheden bij receptie of vvv. Intermarche om de hoek. Kortom wij komen nog eens terug.
Camping heeft erg beschaduwde en zonnige royale plekken aan rivier. Net sanitair. Afwaswater goed heet. Begin september erg stil, restaurant gesloten. Gemeente zwembad (via loopbrug bereikbaar) beperkt open. Vlakbij camping wandelpad naar leuk dorpje Najac op rotskam gebouwd. Bezoek ruïne kasteel aanrader evenals restaurantjes voor eenvoudige lunch. Winkeltjes alleen in seizoen open.
Kleine zeerverzorgde complete terrassencamping van vriendelijke Neds. bij elke plek water/elect. sanitair eenvoudig maar schoon. Prachtig uitzicht bij enkele plaatsen, vele hebben hoge bomen. camp ligt aan doorgaande weg maar niet storend. er zijn 4 camper plaatsen met elect bij de ingang. de eigenaar heeft fiets en wandelroutes.
Aardige camping, ruime plaatsen, meteen aan fietspad langs Loire (doorgang in hek) op 4 km afstand van het kasteel in Blois. Wel langs een wat drukkere weg. Camping eigenaar vriendelijk en informatief(engels). Terrein mooie grasvelden maar sanitair kan schoner, ruikt! 2 sanitairblokken, nieuwe en opgeknapte. Mannen en vrouwen niet gescheiden. voldoende watertappunten op terrein.
Sitecode: 19574
Gezellige camperplek bij haven, midgetgolf, vele restaurants, terrasjes en winkeltjes. Als je elektriciteit wilt hebben moet je rond het middaguur komen dan heb ik ook nog uitzicht op het water, daarna stroomt het vol.
Sitecode: 19111
De campingbeheerster is idd niet spraakzaam, dus info moet je meer v d mede(Ned.) kampeerders krijgen. Veel vaste plaatsen. Deze camping heeft mooi uitzicht. Stadsbus voor de deur elk uur. centrum is niet ver maar stijl om te fietsen. Fietspad langs rivier is meteen achter de camping te bereiken. Douche 1 euro 6 min.
Prima camping om de historische stad Bamberg met bus (15min) te bezoeken. 2 pers. retour €6,20. Aardig restaurant, beperkte, eenvoudige kaart. Voor een paar € een kleine maaltijd Alleen contante betaling op deze camping!! Doordat de camping geen gemarkeerde plaatsen heeft en iedereen mag staan zoals hij wil maakt de camping een rommelige indruk. Fantastisch sanitair gebouw!
Prima overnachtingsplek zoals door velen beschreven. Standplaats kan alleen met muntgeld in automaat betaald worden, evenals stroomaansluiting met 50 eurocent. Gelukkig is er een bank in het dorp die papiergeld wisselen wil/kan.