@Carely
Lid van Campercontact sinds 2020
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Ideaal voor een fietstocht over de Stelvio Pass, de klassieke route. Goede voorzieningen, grote schaduwrijke staanplaatsen. Super schone en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Uitstekende afwasgelegenheid, afvalbakken voor recycling. Uitstekende service bij de receptie. Er is een pizzeria net buiten de camping, aan de overkant van de brug, op 5 minuten loopafstand. Fantastisch zwembad met een groot grasveld, ideaal als u kinderen heeft. Prijs voor 2 volwassenen, 1 kind, camper en elektriciteit: € 163,80
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Gemakkelijk grijswatertanks legen en schoonwatertanks vullen. Gratis. Vlakbij een supermarkt. We hebben geen toilet gezien.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 2 maanden geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Vlakbij de afslag Mortirolo. Ideaal voor gezinnen met kinderen; er is een prachtig park en een fietspad naar een ander, al even mooi park. Het ligt dicht bij de weg, dus je hoort het verkeer, maar we hebben heerlijk geslapen. Water en afvalverwerking zijn inbegrepen. Elektriciteit kost €10. Een echte aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Geweldige plek, maar je moet je wel registreren op de Camping-car website. Zodra je dat hebt gedaan, kun je er terecht. Er is water en elektriciteit en het ligt heel dicht bij het meer – minder dan 5 minuten lopen – waardoor het ideaal is voor gezinnen met kinderen. Er is ook een toegankelijk pad voor een fietstocht. Prachtige plek.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Het is een rustige omgeving, met elektriciteit voor €1 per 12 uur en water voor €2 per twee minuten. Hoewel het meer niet geschikt is om in te zwemmen, heeft het een fietspad dat perfect is voor een mooie fietstocht.
2021
Spectaculair gebied in een stad in het midden van het prachtige Extremadura. De eigenaren bieden onderdak en stellen ons op ons gemak en voorzien in al onze behoeften. In ons geval was het een tussenstop op de terugweg, waar we ons zo comfortabel voelden dat we de nachten zouden hebben verlengd, maar de terugkeer had een datum. Dankzij dat schattige stel. Ongelooflijke uitzichten, droomzonsondergang. Bezoek het kasteel van Montánchez en koop ham!!!! Wij komen terug….
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

Er zijn niet veel opties in Stuttgart, maar het is een ideale plek vanwege de nauwe verbinding met de metro naar het centrum om door de stad te lopen en nog meer om naar het Mercedes-museum te lopen dat bij ons het geval was. Je eet heerlijk in het restaurant dat zich op de camping bevindt.