@Cargo
Wat een heerlijke kleine camping net van weg af. geen geluid overlast en verder alles aanwezig.
niks mis mee voor een doorgangs Cp. Stroom, water en elektriciteit. rustige en veilige plek. kijk wel eerst op Google om er te komen , vanaf de rijksweg langs de Cepsa kom je die niet tegen dan zeker niet doorrijden. is dus gewoon een geasfalteerde tweebaansweg . wij volgden de Garmin🙈🙈, hadden we dus nooit moeten doen.
We hebben genoten op deze camperplaats, Mark en Jo bedankt voor het heerlijke eten dat op elke woensdag en zaterdag wordt klaar gemaakt!
mooie lokatie en keurig sanitair alleen jammer van de smalle plekken.
Sitecode: 92095
een heerlijke rustige ruime plek. keurig sanitair en een nette verzorgings plek. mooie cp om terug te komen 👍👍👍
we hebben hier vier dagen op deze nieuwe ronduit prachtige camperplaats mogen staan. ruime plaatsen, prachtig sanitair en zelfs een binnenzwembad. wensen Joyce en Arno veel succes met de cp en nogmaals hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Marjanne en Joop👋👋
zes dagen gestaan, morgen weer verder. heerlijke plek van alle gemakken voorzien en mooie plekken. leuke eigenaren. zeker de moeite waard om terug te komen👍👍
gisteren aangekomen op deze mooie plek en s’avonds lekker gegeten. vanochtend ondanks de natte boel zijn we goed weggekomen. veel succes voor deze nieuwe eigenaren maar dat zal wel lukken.👍👍
geweldige plek, keurig schoon sanitair ruime plaatsen en dat voor €17,- en niet voor€19,-.
We moesten uitwijken omdat een andere camperplaats vol stond. Daar hebben we geen spijt van gehad, geweldige plek. Voor ons de moeite waard om hier terug te komen.
Prachtige lokatie voor ons, de moeite waard om terug te komen. Goede uitleg van de eigenaars wat er te doen is en mooi fiets gebied.